düşük yaptım-genetik-pıhtılaşma testler

Cok gecmis olsun.
acaba hangi genkerde sorun cikti ben heterozigot ciktim kimisibigneye dvm diyor kimisi gerekbyok uc ay bitiminde birak diyor kafam karisti

Merhaba bugün aldığım randevuya gittim Zeynep Kamil e ve aynı gün kanımızı da verdik eşim ve ben hiç zorluk olmadı çok şükür... İnşallah hayırlı sonuçlar alırız...

Bir arkadaşımın başınada böyle bir olay gelmişti.Onunda ilk düşüğü diye devlet hastnsi bunu önemsemedi.Oda özelde bu genetiktesti merkezinin sahibiyle iletişime geçti . Bu merkez her türlü genetik araştırmaları yapıyomuş. Arkadaşım ve eşinden kromozam analizi testi istediler düşükden dolayı . arkadaşımın bir kromozomunda transolaksyon tespit edilmiş buda düşüge yol aciyormuş daha sonra arkadaşıma tüp bebek tedavisi uygulandı bu tedavi sırasında saglık embriyo arkadasıma transfer edildi şimdi dogumuna 1 ay kaldı umarım allah herkese nasip eder. eger isterseniz web siteleride var bu merkezin ordan iletişime gecebilirsiniz genetiktesti.net

Son düzenleme:

teşekkür ederim tavsiyeniz için devlette yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…