Yok ben internetten aldım randevu merak ettiğim gidince kan vermek için tekrar mınrandevu veriyorlar 3 ayda uzunmuş aslındaBelki de yoğundu ondan öyle Yaptılar bılemıyorum ama randevu almadan gitme almıyorlar.
Evet bana öyle yapmışlardı.aynı seyleri tekrar tekrar yaşamaktan ıyıdır beklemek canım özelde daha kısa zamanda çözüm alabılırsın ama.Yok ben internetten aldım randevu merak ettiğim gidince kan vermek için tekrar mınrandevu veriyorlar 3 ayda uzunmuş aslında
Bir hafta sonrasına falan çağırmışlardı galibaEvet bana öyle yapmışlardı.aynı seyleri tekrar tekrar yaşamaktan ıyıdır beklemek canım özelde daha kısa zamanda çözüm alabılırsın ama.
Cok gecmis olsun.Canm kesinlikle bidaha hamile kalmaya fırsat vermeden tahlillerini ysp. Bn 2 duşuk yaptım. 1. Den sonra araştırıyim dedim hiç bi dktr izin vermedi. Gerek yok ilkki normldr falan filan bisuru şey dendi. Ancak 2. Side duştu malesef. Ve şaşırtıcıdr bana yine dktrlar araştrmaya gerek yok normldir dediler. Ama bn bu sefer dinlemedim. Araştrdım ve pıhtılşma çıktı. Yani bi daha hamile kalırsam iğnelerle gebeliiimi devam ettirebilicem ancak. Bnce muuhhaakkkakk git testlerini yap. Sakın 1 duşuk deme çunku kimse seni ti ye almaz. 2 duşuk yaptım de. Mutlaka bbunu soyle.. Bak 2. De duşerse çokk pişman olursun. Benm piskolojim bozuk şuan resmn
Sevindim.belki biz gittiğimizde yoğundur.Merhaba bugün aldığım randevuya gittim Zeynep Kamil e ve aynı gün kanımızı da verdik eşim ve ben hiç zorluk olmadı çok şükür... İnşallah hayırlı sonuçlar alırız...
Inşallah Allah Hayırlısı nasip etsin inşallah.Merhaba bugün aldığım randevuya gittim Zeynep Kamil e ve aynı gün kanımızı da verdik eşim ve ben hiç zorluk olmadı çok şükür... İnşallah hayırlı sonuçlar alırız...
Aminnnn teşekkür ederim inşallahInşallah Allah Hayırlısı nasip etsin inşallah.
Bir arkadaşımın başınada böyle bir olay gelmişti.Onunda ilk düşüğü diye devlet hastnsi bunu önemsemedi.Oda özelde bu genetiktesti merkezinin sahibiyle iletişime geçti . Bu merkez her türlü genetik araştırmaları yapıyomuş. Arkadaşım ve eşinden kromozam analizi testi istediler düşükden dolayı . arkadaşımın bir kromozomunda transolaksyon tespit edilmiş buda düşüge yol aciyormuş daha sonra arkadaşıma tüp bebek tedavisi uygulandı bu tedavi sırasında saglık embriyo arkadasıma transfer edildi şimdi dogumuna 1 ay kaldı umarım allah herkese nasip eder. eger isterseniz web siteleride var bu merkezin ordan iletişime gecebilirsiniz genetiktesti.netMerhaba, 10 gün önce 6 haftalıkken düşük yaptım ilk düşük olduğu için hiç bir araştırma test vs yapılmadı eşimle içimiz rahat değil buradan okuduğum kadarıyla genetik test pıhtılaşma testi yapanlar var ama ilk düşük olunca pek önemsemiyorlarmış lütfen bana yol gösterin hangi testleri hangi bölüme (özel devlet farketmez) giderek nasıl yaptırabilirim.
Bir arkadaşımın başınada böyle bir olay gelmişti.Onunda ilk düşüğü diye devlet hastnsi bunu önemsemedi.Oda özelde bu genetiktesti merkezinin sahibiyle iletişime geçti. Hatta web adreside www.genetiktesti.net . Bunlar her türlü genetik araştırmaları yapıyor. Arkadaşım ve eşinden kromozam analizi testi istediler düşükden dolayı. Transolaksyon tespit edildi. Kormozomlrnda transolaksyon tespiti konuldu.O tedavi görp hamile kalınca bende başvurdum.Sizede tavsiye ederim.