• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yaptıkdan sonra hamile kalanlar

Busramazati

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
2
0
16
22
Merhaba hanımlar 27 Aralık 2024 cuma günü düşük yaptım 6+3 haftalıktım ama kese hiç olusmadı değerlerim hiç yükselmedi doktor saglıksız bi gebelik kanaman olucak kanamayla beraber sökülüp gitçek dedi öylede oldu zaten kanamayla beraber adet gibi sökülüp gitti kanamam adet gibi 5 gün sürdü doktor bana 1 ay korun dedi ama biz korunmadık çevremdekiler korunma rahim tembelliğe alısır hamile zor kalırsın dedi 6 günde ben ovulasyon testi yapmaya başladım ve ilk 3 4 gün yumurtlama ile catlamayı gördüm eğer hamile kalırsam tekrardan bi sorun olur mu yine düşük yaşarmıyım böyle yaşayan var mı ???

Oradaki taze açık olan alan iyileşene kadar beklesen iyi olur bı adet gecsin, yine sıkıntılı bı gebelik gecirebilirsin kanamalı falan olabilir, bir adet beklemekten birşey kaybetmezsin, ben 10ay bekledim ilk düşükten sonra regliden sonra hamile kaldım ama sıkıntılı oldu yine de düştü, bende bıraktım yorucu bı süre ti şimdi hamileyim şükür iyi gidiyor, tembellik falna diye birşey yok kim diyorsa dinleme cahil kuruntusu bunlar, regli olurken nasil tembellessin bir ayda, korun bence, kötü olacak diye birşey yok ama beklemen gerekiyorsa bekle sonra pişman olma

Amcamın kızı 8 sene hamile kalmak için hep ugrastı kaç tane düşük yaptı kürtaj oldu hep her seferinde doktorlar 1 ay 3 hep korun demişler bir türlü kalamıyodu son düşükten sonra hiç korunmadan ilişki yasamıslar 40ncı gün hamile olduğunu ogrenmiş sağlıklı bi gebelik yasadı ve şuan oğlu 4 yasında o yüzden sende korunma dediler bende 4 yıllık evliyim 4 senden beri bebek istiyoruz olmuyodu hamile kaldım işte düşük oldu simdide korunma diyolar çok kafam karısık

Sen bilirsin bende yaşadığımı soyledim gerisi senin bilecegin iş, inşallah kolayca olur

Merhaba hanımlar 27 Aralık 2024 cuma günü düşük yaptım 6+3 haftalıktım ama kese hiç olusmadı değerlerim hiç yükselmedi doktor saglıksız bi gebelik kanaman olucak kanamayla beraber sökülüp gitçek dedi öylede oldu zaten kanamayla beraber adet gibi sökülüp gitti kanamam adet gibi 5 gün sürdü doktor bana 1 ay korun dedi ama biz korunmadık çevremdekiler korunma rahim tembelliğe alısır hamile zor kalırsın dedi 6 günde ben ovulasyon testi yapmaya başladım ve ilk 3 4 gün yumurtlama ile catlamayı gördüm eğer hamile kalırsam tekrardan bi sorun olur mu yine düşük yaşarmıyım böyle yaşayan var mı ???
Doktoru dinlemeyip çevrenizin saçma yorumlarını dinlemişsiniz şimdi sorun olur mu diyorsunuz? İnşallah olmaz tabi de çevrenize sorun madem daha iyi yönlendirirler 😌

Kese oluşmayıp sadece kanda değer yükselip düştüyse bu kimyasal gebeliktir. Kimyasal gebeliklerde genelde korunma önermez doktor. Ben de 2 kere yaşadım ve doktorum korunmaya gerek yok demişti. Ama oluşum vardıysa ve onu attıysanız bilemem

Amcamın kızı 8 sene hamile kalmak için hep ugrastı kaç tane düşük yaptı kürtaj oldu hep her seferinde doktorlar 1 ay 3 hep korun demişler bir türlü kalamıyodu son düşükten sonra hiç korunmadan ilişki yasamıslar 40ncı gün hamile olduğunu ogrenmiş sağlıklı bi gebelik yasadı ve şuan oğlu 4 yasında o yüzden sende korunma dediler bende 4 yıllık evliyim 4 senden beri bebek istiyoruz olmuyodu hamile kaldım işte düşük oldu simdide korunma diyolar çok kafam karısık
Düşük erken haftadaminoldu benmim degerim 1200 du

Aynı soruyu bende soruyorum aynı durum olmuş aynı zamanlarda beta sifirlanmadi benim 22 bilmiyorum yaa kararsiz kaldım aslında dün kararrim korunmakti sonra burda bı yazı okudum bı doktor demiş rahim kanalları açık hamile kalmak daha kolay korunma diye o benim kafamı karıştırdı

Back