Düşük yapmış olabilir miyim

Omrumu 7

Ömrüme ömür olmasını beklediğim...
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
196
255
53
Bebek için tedavi görüyorum 1 ay estrofem kullandıktan sonra lekelenme tarzı kanamam oldu adet oldum sandım.kendimi korumadım yoğunluğu arttı 10 gün kadar sürdü.aktif olmayan lekelenme tarzı olarak 40 gün sürdü doktoru her aradığımda normal beklediğimiz bir kanama dedi bende başka bir doktora gittim muayeneye başlarken beraber sen düşük yapıyorsun dedi.parça çıkardı patolojiye gönderelim dedi.acaba gerçekten düşük mü yapıyorum doktor anlamamış olabilr mi sizin fikirleriniz neler.???

Düşükte olsa sevinecem demekki olabiliyormuş diye 10 yıldır uğraşıyorum çünkü

Parça alındıktan birkaç saat sonra kanama kesildi

Doktorun teşhisi doğrumudur yoksa başka ne olabilir bi rahatsızlık olur mu

Doktorunuz estrofemi neden verdi ?
Kan tahlili hiç yapilmadi mi?
Adette gecikme oldu mu?
Bilenler yazsin bilgim yok yanlis yonlendirmek istemem ama sonucta gecikmeden adet olduysaniz bu kadar kanama fazla degil mi ?

Doktorunuz estrofemi neden verdi ?
Kan tahlili hiç yapilmadi mi?
Adette gecikme oldu mu?
Bilenler yazsin bilgim yok yanlis yonlendirmek istemem ama sonucta gecikmeden adet olduysaniz bu kadar kanama fazla degil mi ?
Daha önceki aylarda 5 falan çıkıyoru betahcg yerleşme problemi var dedi onun için estrofem verdi.
Bu ay tahlil yaptırmadım
Adette gecikme 2,3 gün oldu

Daha önceki aylarda 5 falan çıkıyoru betahcg yerleşme problemi var dedi onun için estrofem verdi.
Bu ay tahlil yaptırmadım
Adette gecikme 2,3 gün oldu

Yinede 2-3 gun gecikme icin cok kanamaniz olmuş gibime geldi. Yani sonucta o haftalarda bebisin bir kan pihtisi olmasi lazm. Bekleyin bakalim pataloji sonucunu ne cikacak bende merak ettim

Yinede 2-3 gun gecikme icin cok kanamaniz olmuş gibime geldi. Yani sonucta o haftalarda bebisin bir kan pihtisi olmasi lazm. Bekleyin bakalim pataloji sonucunu ne cikacak bende merak ettim
Kanama aktif değil leke ve silinti şeklindeydi

Himm anladim tedavi aşamasindasindasinz.
Estrofem rahimi cok kalinlastiriyor kac tane gunde kullaniyordunuz.
Patoloji sonucu en net gosterir öngörüde bulunmamiz zor ama olabilir düsükte.

Estrofem adeti değiştiriyor biraz. Ama düşük yapsanız farkedersiniz. Farkedilmeyecek gibi bi ağrı değil çünkü.

Himm anladim tedavi aşamasindasindasinz.
Estrofem rahimi cok kalinlastiriyor kac tane gunde kullaniyordunuz.
Patoloji sonucu en net gosterir öngörüde bulunmamiz zor ama olabilir düsükte.
Günlük 1 tane

Hamile olduğunu öğrenmeden düşük yapan olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…