Bebek için tedavi görüyorum 1 ay estrofem kullandıktan sonra lekelenme tarzı kanamam oldu adet oldum sandım.kendimi korumadım yoğunluğu arttı 10 gün kadar sürdü.aktif olmayan lekelenme tarzı olarak 40 gün sürdü doktoru her aradığımda normal beklediğimiz bir kanama dedi bende başka bir doktora gittim muayeneye başlarken beraber sen düşük yapıyorsun dedi.parça çıkardı patolojiye gönderelim dedi.acaba gerçekten düşük mü yapıyorum doktor anlamamış olabilr mi sizin fikirleriniz neler.???
Doktorunuz estrofemi neden verdi ?
Kan tahlili hiç yapilmadi mi?
Adette gecikme oldu mu?
Bilenler yazsin bilgim yok yanlis yonlendirmek istemem ama sonucta gecikmeden adet olduysaniz bu kadar kanama fazla degil mi ?
Doktorunuz estrofemi neden verdi ?
Kan tahlili hiç yapilmadi mi?
Adette gecikme oldu mu?
Bilenler yazsin bilgim yok yanlis yonlendirmek istemem ama sonucta gecikmeden adet olduysaniz bu kadar kanama fazla degil mi ?
Yinede 2-3 gun gecikme icin cok kanamaniz olmuş gibime geldi. Yani sonucta o haftalarda bebisin bir kan pihtisi olmasi lazm. Bekleyin bakalim pataloji sonucunu ne cikacak bende merak ettim
Yinede 2-3 gun gecikme icin cok kanamaniz olmuş gibime geldi. Yani sonucta o haftalarda bebisin bir kan pihtisi olmasi lazm. Bekleyin bakalim pataloji sonucunu ne cikacak bende merak ettim
Himm anladim tedavi aşamasindasindasinz.
Estrofem rahimi cok kalinlastiriyor kac tane gunde kullaniyordunuz.
Patoloji sonucu en net gosterir öngörüde bulunmamiz zor ama olabilir düsükte.
Himm anladim tedavi aşamasindasindasinz.
Estrofem rahimi cok kalinlastiriyor kac tane gunde kullaniyordunuz.
Patoloji sonucu en net gosterir öngörüde bulunmamiz zor ama olabilir düsükte.