Düşük yapmak üzereyim ve pazartesi kürtaj randevum var

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.279
340
53
Selamlar.7-8 gundur lekelenmem oluyordu 3 gündür falan adet gibi gelmeye başladı bebeğimin kalp atışları oluşmamış. Bu ikinci gebelik ilkindede kürtaj olmuştum. O zaman hiç kanamam olmamıştı 8+3 de olmuştum. O da kalp atışı yoktu. Şimdi adet sancısı çeker gibi ağrım ve adete benzer kanamam var. Düşük yaparsam korkuyorum devletteki cihazlar pek yeni değil parça kalıp kalmadığını doktorum görebilir mi? Pazartesi gününe gün verdi. Ama bugün çok kanamam var bı haftadir da görüyordum kan. bir türlü düşük olmadı ama. Zaten grip oldum genel anestezi verilcek umarım pazartesiye geçer. Dusugunuz nasıl gerçekleşti benm ilk 6 gün falan kahverengi geliyordu sonra kırmızı oldu şimdi baya adet gibi nerdeyse sizce düşük olurmu kürtajdan once

Benim ilk düşüğümde aynı adet olur gibi düştü ikincisi 13 haftalıktı normal doğum gibi sancısı vardı Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Benim de yoğun kanamam sancım olduğu halde dusmemisti kalbi 8.hafta da durmuş 13.haftada fark edildi acayip sistim önce lekeyle başladı sonra yoğun çok yoğun knama adet sancısı gibi sancıyla başladı daha da çoğaldı sancım yine de dusurmedim bir gün sonra alındım kürtaja bir gün öyle bekledim

Benim ilk düşüğümde aynı adet olur gibi düştü ikincisi 13 haftalıktı normal doğum gibi sancısı vardı Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Amin çok geçmiş olsun sizede. adet gibi derken parça düşmedi mi? sonrasında ne yaptınız genetik test falan yaptınız mı?

Düşmesini istemesek düşer:)

Düşmesini istemesek düşer:)
Ne diyelim nasip, ben yıkıldım düşük yaptığımda kürtajdan çıkmışım hatirlamiyorum çok üzgünüm dokunmayın biraz dinleneyim demişim bırakmışlar öyle kendim tamamen ayilana kadar, yıpratıcı süreçler geçmiş olsun size de, inşallah sağlıcakla yeniden başlarsınız bu yolculuğa ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Amin çok teşekkürler şimdi bebeğiniz oldu mu :) ilk gebeliginizmiydi

Amin çok teşekkürler şimdi bebeğiniz oldu mu :) ilk gebeliginizmiydi
İki yaşında oğlum var o ikinciydi, şimdi 9haftalik hamileyim de, oglumdan önce düşük yapmadım daha farklı hisseder mıydım bilmiyorum ama evlat tadını bildiğim için oglumun yüzüne baktıkça diğerini koruyamama hissi çok acı verdi bana, daha küçüktü ama bı sure o hissi atamadım

Sizin ikinci gebelik mi çocuğunuz var mi ?
Allah çocuğunuzu bağışlasın size. Düşük sizin elinizde olan bişey değil sizin bir cocugunuz olduğuna göre ikincisi yüksek ihtimal kromozonal bir problem vardı yani belki de öyle olması ikiniz için de daha iyi oldu. Şimdide inşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza. Benim ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım şuan ikinciye hamileyim fakat bu da pazartesi günü alınacak kalp atışı alınamadığı için ve bizi uzun bir süreç bekliyor çünkü genetik test falan yapcaz. Sonuç ne çıkar bilmiyoruz ona göre ilerliyecez. O temiz çıkarsa başka başka şeylere yönlendir cekler. Hiç bilmediğim duygular çünkü tam anne olmaya hazırlanırken herkes gibi bir süreç olarak ilerleyeceğini düşünürken bir bakıyorum bebeğimin kalp atışı yok. Her seferinde başka korku her seferinde başka stres. İnşallah nasip olur hayırlı bı şekilde...

Bizim patoloji sonucumuzda bir şey çıkmadı bı kromozonal problemi yokmus muhtemelen ilk haftalarda oğlumu çok aldım kucagima ağırlığı tetikledi, nasip değilmiş ne yapalım, insan tedirgin oluyor bir kere başına gelince tuvalete gitmekten akıntı hissetmekten çok korkar oldum göreceğim sen korkuyorum ya lekelenme ya kanamaysa diye sürekli bı tedirginlik... Stresli bı surec. Rabbim yardımcınız olsun gercekten inşallah problemsiz en kısa vakitte atlatırsınız

Amin çok geçmiş olsun sizede. adet gibi derken parça düşmedi mi? sonrasında ne yaptınız genetik test falan yaptınız mı?
Hayır genetik test çoklu düşükten sonra yapılıyordu benim ilk düşüğümdü o sonrasında kimyasal gebelik oldu ondan sonrada 13 haftalık düşük hataydayım deprem zamanıydı maalesef hastanelerin hepsi hasarlı olduğu için genetik test vs yapılamadı yolda düşürdüm aynı gün acilde kürtaj oldu

Bende 2 saat önce baya pıhtı attım. Daha acile gitmedim parcayi düşürdüyseniz neden kürtaja aldılar acaba

Çok üzüldüm.☹
Geçmiş olsun.
Senin konularını takip ediyordum.
hamile haberini paylaşınca sevinmiştim.

Bende 2 saat önce baya pıhtı attım. Daha acile gitmedim parcayi düşürdüyseniz neden kürtaja aldılar acaba
Parça değildi 4 aylık bebekti normal doğum gibi doğdu fakat içeride bebeğin eşi vs kaldığı için mecburiydi birde yolda düştü cerrahi operasyon ile olmadığı için her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…