Gebeliğe Hazırlık Düşük yapmak 😭 neden böyle oldu ki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.738
14.697
248
Daha bi kaç gün önce hamileyim diye yazmıştım oysa buraya ama düşük yaptım değerim geçen Cuma 32.74 ken Pazartesi 6 ya düştü ve Salı dan beridir de kanamam var 😭😭😭😭 neden oldu böyle ya . Tabiki de çok şükür en azından kürtaj olmadım iç kanama olmadı çok basit atlattım ama 3 gün sürdü Sevincim 😭😭😭 hep eşim neden oldu tartıştı benle strese soktu beni o gece acile gittik kaşık agrısın dan ve sabahına da öğrendim ki düşük olucak tutunamamıs bebeğim 😭😭😭 moralim berbat durum da 😭😭😭😭

Daha bi kaç gün önce hamileyim diye yazmıştım oysa buraya ama düşük yaptım değerim geçen Cuma 32.74 ken Pazartesi 6 ya düştü ve Salı dan beridir de kanamam var 😭😭😭😭 neden oldu böyle ya . Tabiki de çok şükür en azından kürtaj olmadım iç kanama olmadı çok basit atlattım ama 3 gün sürdü Sevincim 😭😭😭 hep eşim neden oldu tartıştı benle strese soktu beni o gece acile gittik kaşık agrısın dan ve sabahına da öğrendim ki düşük olucak tutunamamıs bebeğim 😭😭😭 moralim berbat durum da 😭😭😭😭
Çok geçmiş olsun canım üzülme geçecek tekrar hamile kalırsın evet gerçekten stres sıkıntı çoook etkiliyor 😞😞 Rabbim bir daha sağlıklıca nasip etsin🙏 Ben de iki kez kürtaj oldum senin en azından o olmamış kendiliğinden düşmüş kürtaj kötü bir şey😞 hayırlısı değilmiş diye düşün inşallah en kısa zamanda tekrar o Sevinci yaşarsın

Canım benim ğzülme nolur çok şükür dediğin gibi basit atlatmışsın lütfen üzme kendini

Geçmiş olsun cok üzüldüm ama moralini düzeltmek açısından bakmak gerekirse en azından hamile kalabiliyorsunuz benim kuzenim 21 yıldır ugrasıyor en sonun rahmini aldılar 😞

Çok geçmiş olsun canım üzülme geçecek tekrar hamile kalırsın evet gerçekten stres sıkıntı çoook etkiliyor 😞😞 Rabbim bir daha sağlıklıca nasip etsin🙏 Ben de iki kez kürtaj oldum senin en azından o olmamış kendiliğinden düşmüş kürtaj kötü bir şey😞 hayırlısı değilmiş diye düşün inşallah en kısa zamanda tekrar o Sevinci yaşarsın
Çok kötü bir durum ya telefonuma kadar kırdım attım .. rabbim kimseye yaşatmasın inşallah adına da çok üzüldüm allah sabır versin canım 😓😓 elbet bizim de olacak yine 🤲🤲 off erkekler mal oluyo bazen ya

Geçmiş olsun cok üzüldüm ama moralini düzeltmek açısından bakmak gerekirse en azından hamile kalabiliyorsunuz benim kuzenim 21 yıldır ugrasıyor en sonun rahmini aldılar 😞
Allah ım nasıl zor bişey gerçekten çok üzüldüm adına neden aldılar rahmini .. benim de dert mi ya allahım sen büyüksün 😭😭😭

Çok kötü bir durum ya telefonuma kadar kırdım attım .. rabbim kimseye yaşatmasın inşallah adına da çok üzüldüm allah sabır versin canım 😓😓 elbet bizim de olacak yine 🤲🤲 off erkekler mal oluyo bazen ya
Onlara göre hava hoş ki çok basit geliyo herhalde halbuki en ufak bir şey etkiliyo😞 neyse sıkma canını inşallah senin de benim de isteyen herkesin de yüzü güler 🙏

Kimyasal gebeliktir muhtemelen her kadin gecirir farkinda bile olmadan demsti dr um.takilma yine olur bebegin.gecmis olsun.

Çok teşekkür ederim ama çok zor bişey miş ya en korktuğun şeydi ve oldu .. buna da şükür
Tabikii zordur ama şunu düşün en azından döllenme falan oluyo yani önümüzdeki aylarda güzel haber alıcaz senden inanıyorum 🙏🏻

Benimde ilk kimyasal gebeligimde 1 hafta aglamistim eşimle birbirmizi cok fazlaca kirmistik sonra bos gebelikten kürtaj olunca kimyasal hicbiseymis dedim.Allah daha büyük dertler vermesin canim kirmayin bosuna birbirinizi
İki defa mı yaşadın bu durumu 😒 allah sabır versin ya gerçekten çok üzgünüm hiç bir insan evladını kaybetme duygusu tatmamalı . Hayvanlar bile çok ağır ama çok şükür buna da 🤲🤲🤲 elbet nasip olacak yine elbet ❤️

Tabikii zordur ama şunu düşün en azından döllenme falan oluyo yani önümüzdeki aylarda güzel haber alıcaz senden inanıyorum 🙏🏻
Aminn inşallahh cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲 allah razı olsun cnm

İki defa mı yaşadın bu durumu 😒 allah sabır versin ya gerçekten çok üzgünüm hiç bir insan evladını kaybetme duygusu tatmamalı . Hayvanlar bile çok ağır ama çok şükür buna da 🤲🤲🤲 elbet nasip olacak yine elbet ❤
Yok canm ilki kimyasal digeri bos gebelikti.ne güzel hamile kalabiliyosun demekki böyle düsün.diger ay yine hamile kalabilirsin 😊

Yok canm ilki kimyasal digeri bos gebelikti.ne güzel hamile kalabiliyosun demekki böyle düsün.diger ay yine hamile kalabilirsin 😊
Canım inşallah sende hamile kalıcan yakında ablam da senin gibi boş gebelik yaşadı ve hamile kaldı hemen üstüne . Ne zamandır istiyorsunuz bebek cnm bizim 1 sene 4 ay oldu isteyeli

Canım inşallah sende hamile kalıcan yakında ablam da senin gibi boş gebelik yaşadı ve hamile kaldı hemen üstüne . Ne zamandır istiyorsunuz bebek cnm bizim 1 sene 4 ay oldu isteyeli
Insallah canim ilk kimyasaldan 1.5 sene sonra olmustu bakalim sagliklisi ne zaman olucak kismet 😊

Çok geçmiş olsun malesef sizi çok iyi anlıyorum hemen hafta bende seviniyordum anne olucam sonunda diyodum herşey normalde değerim 2 günde 4 kat artmıştı ama kanamam oldu öğrendim ki kimyasal gebelikmiş dünyam başıma yıkıldı resmen ama yapcak bişey yok malesef insan kendini bi şekilde teselli etmeye çalışıyor. Eşinizin yaptığı çok yanlış bebeğin ilk günleri çok hassas dönem ama işte nasip değilmiş. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah ❤️

Çok gecmis olsun canim önemli olan sağlığın öncelikle tabi rabbim yine nasip eder inşallah 🙏

Back