Düşük Yapma Belirtileri ve Nedenleri

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
timthumb.php

Sizlere bugün; ”Düşük yapma belirtileri ve bunun nedenlerinden kısaca bahsedeceğiz.” Bildiğiniz üzere hamile annelerin en çok dikkat etttiği konulardan bir tanesi de düşük yapmaktır. Eğer bir anne düşük yaparsa onun psikoloji tamamen değişir ve hatta hayata dahi küsebilir. Gelin sizlerle birlikte neden düşük oluyormuş? görelim!

Düşük Yapma Belirtileri ve Nedenleri

Düşük yapmak tamamen anneye bağlıdır. Eğer anne kendisini gün içerisinde çok fazla yoruyorsa ve hiç bir şekilde bu yorgunluğa karşı dinlenmiyorsa anne düşük gebelik yapar. Gebelik boyunca annenin hiç bir şekilde ağır eşya kaldırmaması gerekmektedir aynı zamanda fitness, yoga ve diğer türlü egzersizlere kayıt olarak kendisini kesinlikle yormaması gerekmektedir. Annenin gün içerisinde mutlak suretle dinlenmesi gerekiyor yani anneler gün içerisinde iş yapmak yerine, yemek yapmak yerine bir kenara çekilip oturması gerekiyor veya yatması gerekiyor. Hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını istiyorsanız yukarıda dediklerimize dikkat etmelisiniz ve ayrıca doktorunuz ne diyorsa onu yapmalısınız.

Doktorunuz size ne dedi? Misal; ”Şu ilacı günde 3 kere alacaksın” dedi değil mi? İşte bu tür olaylarda mutlak suretle doktorunuzun ne dediği çok önemlidir. O ilacı aksatmadan günlük olarak 3 kere alacaksınız ve asla almamazlık yapmayacaksınız. Erinmeyin; ”Eğer doktorunuz haftada 2 kez yanıma geleceksiniz” dediyse kesinlikle erinmeyin çünkü doktorunuzun bebebeğinizin sağlığına bakması gerekmektedir ve bunların hepsi doktor tarafından yapılan rutin kontrollerden sadece bir kaçıdır.

ALıntı..

bunlar doğru mu yaaaa 2 kere düşük yaptım çalışıorum çok yorucu değil ama evde yemek fn yaptıım oldu...yanlıs mı yaptık

Alakası yok o kadar bebeğini istemeyip neler yapanlar duydum ama sapa sağlam doğmuşlar biz bir yemek yaptık diye düşmedi bnmkisi rabbim demek bunu hayırlı görmüş bizim için tekrar hamile kalırız inşanlah

ben anlamadim yani ne sacma bi yaklasim alllah ol derse oluyor yoksa sen 9 ay yat dusecegi varsa duser benim arkadasimin 9 ay kanamasi oldu ama oyle boyle degil adet olur gibi doktoru bebegin durmasi mucize demis ve bebehlgi dogduki 4 kilo yosuncuk gayette saglikli bende acayip dikkat ediuodum yatiyodum ama bi sabah uyandim suyum geldi rahim agzim acilmis dustu bebek simdi yeniden hamikeuim doktoruma yatiyimmi diyorum kasilma yatarken de gelebilir gunluk hayatina devam et diyor tamam agir kaldirilmasin ama surekli yatincada bebek dusmuuo diue bisey yok

ben anlamadim yani ne sacma bi yaklasim alllah ol derse oluyor yoksa sen 9 ay yat dusecegi varsa duser benim arkadasimin 9 ay kanamasi oldu ama oyle boyle degil adet olur gibi doktoru bebegin durmasi mucize demis ve bebehlgi dogduki 4 kilo yosuncuk gayette saglikli bende acayip dikkat ediuodum yatiyodum ama bi sabah uyandim suyum geldi rahim agzim acilmis dustu bebek simdi yeniden hamikeuim doktoruma yatiyimmi diyorum kasilma yatarken de gelebilir gunluk hayatina devam et diyor tamam agir kaldirilmasin ama surekli yatincada bebek dusmuuo diue bisey yok
Aynen cnm çok doğru

Valla ben 5 +4 dusuk yasadim üstelik riskliydi 7 yıl sonra tedavi lerden sonra doğal yolla olan gebelikdi m ucizeydi ama dusuk oldu dusucek olan düşüyor. Dusucek olanda kendini oldursen gene dünyaya geliyor çok örnek var kadın 7 aylık hamile beyin kanaması geçiriyor bebeğini yoğun bakımda anne karnında takibe alıyorlar ve doğum gerçekleşiyor 1 ay sonra ..
Demem o ki canlar gaybı bilen Allah ol deyin oldurur öl deyince öldürür.
Allah bize hayırlı saglikli evlat nasip etsin insallah.

Çocuk isteyenin olmaz. İstemeyenin de yapışır kalır. Keşke isteyenin olsa istemeyenin olmasa. Bu ne ya. İsteyen de olmayan kürtaj olana kızar. Suçlar. Ayıp günah der hakaret eder. Ama kürtaj olmak isteyen bebeği olmayana ne şanslısınız demiyor. Kümse kimseyi kıramaz karışamaz. Allahın takdiri işde :))))

X