Düşük yapıyorum..

Kaç gün kanama oluyor kimyasal da bnm 3 gün oldu çok yoğun degıl ama az az sureklı kötü renklı. Dun beta 133 tu bugün 90 daha yükselmez mi bu değer

Kaç gün kanama oluyor kimyasal da bnm 3 gün oldu çok yoğun degıl ama az az sureklı kötü renklı. Dun beta 133 tu bugün 90 daha yükselmez mi bu değer
Canım benim 6 gün adete yakın kanamam oldu bir gün kesildi sonra kahverengi leke şeklinde 4-5 gün devam etti. Az az oluyor zaten. Yükseleceğini pek zannetmiyorum canım sen yine de tekrar kan testi yaptır kimyasal olduğu garanti olsun başka bir sıkıntı çıkmasın. Çok geçmiş olsun

Bende pazartesi doktoruma gittim, rahim komple temizlemis kendini dedi. Tekrar kan ver haftaya değerin düşmüş mü bakalım dedi. Benimde 6 gün kanamam oldu bir günde lekelenme oldu. Rabbim insallah sağlıklı bir gebelik nasip eder.

Sonra tekrar gebe kaldınız mi? Ben bebeğimi kaybettim çok üzgünüm o içimdeyken daha böyle şey söylemek de istemiyorum ama sonra tekrar düşük yapar mıyım diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…