Merhaba arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum bilgilerinizden bilgi ediniyorum hepinizden allah razi olsun benim yillar önce ilk ewliligimden iki gebeligim den biri düşükle biride kalp atışları duyulmadigi icin sonlandi. Tupum kapali oldugu soylendi o donem yillar sonra ikinci evliligimi yaptim ve cocuk icin hic gec kalmadan tedawiye basladim ilk klomen kullandım ikinci ay rahim filmi cekildim ve cok sukur rahim filmim temiz çıktı 3 ay klomen sonrasi ara vermek zorunda kaldim ara verdikten 2 ay sonra hamile kaldigimi öğrendim cok sewinemedim ama doktora ilk gtmemde rahmimin ters oldugu ve bebegi goremedikleri soylendi ikincide de ayni ucuncude gorduk kalp atislarini da ekranda gorduk duyamadik malesef ki rahmimin yapisindan kaynakliymis 4. Gitmemde ise kalp atislari yoktu ve bebegim hic gelismemisti bi önceki haftadan bu yana doktorum bütün ilaçlarımı kesmemi bir hafta içinde kendi kendine düşük olacağını olmadığı taktirde kürtaj yapacağını söyledi bu bebeği çok istemişim malesef kismet deilmis cok korkuyorum düşük yapmaktan kanamam başladı yeniden bebegim olurmu cok korkuyorum olmamasindan birbirimize destek olalım arkadaslar buna cok ihtiyacimiz var