• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıyorum:(

Birumuttur yasamak

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.249
Puanlar
158
bu bebeği çok istemişim malesef kismet deilmis cok korkuyorum düşük yapmaktan kanamam başladı yeniden bebegim olurmu cok korkuyorum olmamasindan birbirimize destek olalım arkadaslar buna cok ihtiyacimiz var :mad:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Allah büyüktür Biliyorum demesi kolay ama sabır ve dua bu dünyanın mucizesi...Allahım tez zamanda sağlıklı,hayırlı, ömürlü evlatlar versin size inşallah (amin).

Amin inşallah saglikla sihatle evladimiz olsun hepimizin burdaki yorumlari okuyorum neler ceken var neler simdi nolcak nasil olacak die dusunmek yeniden olurmu demek cok zor

Amin inşallah saglikla sihatle evladimiz olsun hepimizin burdaki yorumlari okuyorum neler ceken var neler simdi nolcak nasil olacak die dusunmek yeniden olurmu demek cok zor

Ben şunu anladım ki Allah her ne konuda olursa olsun her şeyin en iyisini en güzelini doğru zamanda veriyor. Hiç bunlara kafa yormayin, sabredin şükredin. Elbet öyle bir zaman gelecektir ki sizin de en çok istediğiniz şeyler gerçekleşecektir. Yalnız duayı, sabrı ve sukru elden bırakmayın sakın...Allah büyüktür, Rabbim size ve tüm isteyenlere versin insallahhh

Merhaba arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum bilgilerinizden bilgi ediniyorum hepinizden allah razi olsun benim yillar önce ilk ewliligimden iki gebeligim den biri düşükle biride kalp atışları duyulmadigi icin sonlandi. Tupum kapali oldugu soylendi o donem yillar sonra ikinci evliligimi yaptim ve cocuk icin hic gec kalmadan tedawiye basladim ilk klomen kullandım ikinci ay rahim filmi cekildim ve cok sukur rahim filmim temiz çıktı 3 ay klomen sonrasi ara vermek zorunda kaldim ara verdikten 2 ay sonra hamile kaldigimi öğrendim cok sewinemedim ama doktora ilk gtmemde rahmimin ters oldugu ve bebegi goremedikleri soylendi ikincide de ayni ucuncude gorduk kalp atislarini da ekranda gorduk duyamadik malesef ki rahmimin yapisindan kaynakliymis 4. Gitmemde ise kalp atislari yoktu ve bebegim hic gelismemisti bi önceki haftadan bu yana doktorum bütün ilaçlarımı kesmemi bir hafta içinde kendi kendine düşük olacağını olmadığı taktirde kürtaj yapacağını söyledi bu bebeği çok istemişim malesef kismet deilmis cok korkuyorum düşük yapmaktan kanamam başladı yeniden bebegim olurmu cok korkuyorum olmamasindan birbirimize destek olalım arkadaslar buna cok ihtiyacimiz var :mad:
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Ben de düşük yaşadım, bir daha olur mu diye korkuyorum. Allah nasip ederse olur moralimizi bozmayalım. Bu da bizlere verilmiş bir intihan diye düşünmek lazım. Hamile kalmanda sıkıntı yok diye gözüküyor. Mutlaka genetik test yaptır yaptırmadıysan.

Benimde korkum yeniden olmasi. Allah buyuktur elden bisey gelmiyor isyan etmedim de bunca zaman allag dogru zamanda hayirli ewlatlar wersin hepimize insallah. Genetik testi bende sizlerden okuyarak duydum arastirdim ama doktorum boyle bsey demedi benimde yapin demem gerekio acaba

Benimde korkum yeniden olmasi. Allah buyuktur elden bisey gelmiyor isyan etmedim de bunca zaman allag dogru zamanda hayirli ewlatlar wersin hepimize insallah. Genetik testi bende sizlerden okuyarak duydum arastirdim ama doktorum boyle bsey demedi benimde yapin demem gerekio acaba
Doktoruna bunun üçüncü düşüğün olduğu söylediysen mutlaka yönlendirmesi gerekir. İlk iki düşüğü fazla önemsemezler ama 3.de araştırmaya başlarlar. Belki şimdi seni strese sokmamak için bir şey dememiştir,düşük sonrası kontrolde yönlendirebilir.

Ctesi gunu cagirdi doktorum parca kalip kalmadigini kontrol etmek icin zten ogrendigimde hic bisey diyemedim oda bnm halimden anlatamadi gitrigimde mutlaka neden boyle oldu diye sorup arastirilmasini isteyecegim insallah hayirli sonuclar cikar allah hepimizin yardimcisi olsun bu siteyi cok sewiorm insanlarini fok sewiyorum sanki yillardir tanisiyormus gibi konusup dertlesip kendi icimizdeki insanmis gibi birbirimize destek olunuyor allah hepinizden razi olsun

Öyle insan çevresine anlatamadığını burda paylaşıyor. Güzel haberler ver inş en kısa zamanda. Geçmiş olsun şimdiden canm

Back