• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük yapıpta en yakın zamanda hamile kalan varmı

miss polat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar çok merak ediyorum. düşük yaptıktan sonra ne kadar zamanda hamile kalınır. çikolata kisti tedavisi görüpte. hamile kalan varmı:emir_bebek:

arkadaşımın bebeği içinde ölmüş ve mecburen düşük yaptırttılar ebe ona 6 ay kadar hamile kalma demiş bünyen biraz kendini toplasın demiş

kaçıncı ayda düşük yaptığı da önemli tabi bu durumda ama.Arkadaş ihtimaller açısından merak ediyor galiba.en erken en kadar zamanda olabilir diye galiba .

ben düşükten 40 gün sonra adet gördüm normal bi şekilde sonra korunmadık hemen hamile kaldım oğlum 5 yaşında şimdiŞeniz

Kizlar Rahmin Kendini Toplamasi Için En Az 1 Adet Dongusunun Gecmesi Gerekiyor Tabi Bu Durum Erken Duşukler Için Gecerli.3 Aya Kadar Olan Düşüklerde En Az Bir Adet Dongusu Beklemek Faydali Olacktir.ama 3 .aydan Buyuk Duşukler Için Biraz Daha Sabretmek Daha Mantikli Vucudun Eskiye Donmesi Ve Rahmin Toparlanmasi 2-3 Adet Dongusu Surebilir.sonuc Olarak Buyuk Bebek Düşüklerinde En Az 3 Ay Beklemek Heme Bebeişler Için Hem Sizin Bizim Için Daha Saglikli Olacaktir.rabbim Isteyen Herkese Saglikli Hayirli Evlatlar Kucagina Almak Nasip Etsin

evet ben 2 aylık düşük yaptım...5 ay sonra hamile kalabilirsin dedi doktorum...5.ayın sonunda hamile kaldım...kızım dünyaya geldi...şu anda 17 yaşında...

merhaba bende 7 haftalıkken düşük oldu 3 ay yapmadım konturole gitdim gecen ay yapabilirisn dedi fakat mart da olmadı nisan da bakalım ne olacak.

2 aylıkken yaptım. bakalım bazıları ayına kalmaz hamile kalırsın diyorlar. ne olacak. Allah'ımdan hayırlısı

Back
X