Düşük yapıp sonrasında sağlıklı gebelik geçiren anneler

Umiyumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
175
140
26
7 haftalık bebeğimin kalbi durdu ilk gebeliğimdi ve şu an tek korkum bu düşük tekrarlayan bir şey mi. Doktor ilkte normal buluyoruz araştırmıyoruz dedi çok öerak ediyorum ilk bebeğinde düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren oldu mu?

Evet aynı durumu bu hafta ben de yaşadım ve aklımdaki en büyük soru bu, bilgi sahibi oldunuz mu acaba

benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. 10.haftada kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. İlk adetten hemen sonra hamile kaldım şimdi 2 yaşında kızım var. Tekrarlayan düşüklerde genetik sorunlara bakılır genelde.

Bende ilk hamileliğimde 8 haftalıktı kalp atışı alamadık. Kürtajla son buldu. Doktorum 2 adet bekleyip sonra yeniden deneyelim dedi. 3. ayda hamilelik haberi aldık. 2 yıl da 2 bebeğim oldu. Demem o ki korkmayın. Nasipse güzel haberi yeniden alırsınız.

benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. 10.haftada kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. İlk adetten hemen sonra hamile kaldım şimdi 2 yaşında kızım var. Tekrarlayan düşüklerde genetik sorunlara bakılır genelde.
Ay içimi rahatlattınız inşallah bizim de öyle olur isteyen herkes sağlıkla beneklerini kucağına alır umarım

Bende ilk hamileliğimde 8 haftalıktı kalp atışı alamadık. Kürtajla son buldu. Doktorum 2 adet bekleyip sonra yeniden deneyelim dedi. 3. ayda hamilelik haberi aldık. 2 yıl da 2 bebeğim oldu. Demem o ki korkmayın. Nasipse güzel haberi yeniden alırsınız.
Amin inşşallah rabbim bize de sizin gibi mutluluklar versin. Burada hep tekrarlayan düşükleri okuyorum bu yğzden biraz endişeliyim açıkçası. Bunları duymak mutlu ediyor

Bende 28 şubatta minik bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum ilk gebeliğimdi üzülmek istemiyorum hamile kalmayı zaten çokmkolay sanarak en ufak dört ayda bile stres yapmıştım şimdi kürtaj korkusu bebek korkusu her yerimi sardı henüz çok yeni ama inşallah zamanla geçer rabbim tekrar sağlıklısını nasip eder

7 haftalık bebeğimin kalbi durdu ilk gebeliğimdi ve şu an tek korkum bu düşük tekrarlayan bir şey mi. Doktor ilkte normal buluyoruz araştırmıyoruz dedi çok öerak ediyorum ilk bebeğinde düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren oldu mu?
Ben iki düşük yaşamıştım. Keşke doktorları dinlemeyip yinede araştırma yaptırsaydım ilkınden sonra. Yerinde olsam araştırma yaparım nolur nolmaz en azından önlem almış olursunuz. Benım testlerimde bi sıkıntı çıkmamıştı fakat doktor yinede bana kan sulandırıcı iğne ve aspirin yazdı. Her gün kullanıyorum ve 21 haftalık olduk çok şükür. Araştırma yapmasan bile aspirin 100 mg kullanmaya başla gerçekten zararı yok faydası var

X