Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar bence beşir gördü, anneside beşirin gördüğünü gördü :))
çünkü annesi kızını öyle görünce bu kadar bunalıma girmez beklediği bişey çünkü işin içinde daha tehlikeli bi durum olmalı ki oda onları bi başkasının gördüğünü bilmesi -tatlicadiarzu-
annesini bildiğini baya belli ettiler hani adnanı engellemeye çalıştı falan, sonra kızına öfkeliydi, işte resimlere bakıp ağlamış falan zemuszemus
e beşirde hiç görünmedi ama olaylar olurken o bahçede bekliyodu hatta çalıların arkasından izleyende oydu bence
valla lost gibi oldu bu dizide içimizdeki dedektiflik ruhunu dışarıya çıkardı laelaelaelaelae
bu arada matmazel ya tahmin ediyo yada beşir paylaştı onunla yerimseniben zaten kadın şüpheleniyodu

Matmazel zaten sürekli şüpheleniyordu, o tahmin ediyor,annesi biliyor,Beşirde dediğin gibi çalıların arkasından izliyordu.Kimler biliyor tm net değil ama Salak Adnan bilmiyor:))))))
Nette Aşk-ı Memnu şeması yapmışlar,gördünüzmü bilmem,kim kime aşık ise ok ile gösteriyorlar,Adnanın resminin altınada Salak Adnan yazmışlar :)

Matmazel zaten sürekli şüpheleniyordu, o tahmin ediyor,annesi biliyor,Beşirde dediğin gibi çalıların arkasından izliyordu.Kimler biliyor tm net değil ama Salak Adnan bilmiyor:))))))
Nette Aşk-ı Memnu şeması yapmışlar,gördünüzmü bilmem,kim kime aşık ise ok ile gösteriyorlar,Adnanın resminin altınada Salak Adnan yazmışlar :)

hehehe hakkaten saf ednan anlamıyo bişeyden yalanlarınıda yakalıyo ama inanıyo hemen bahanelerine :))
dizide herkes kendine aşık olmayan birine aşık :))

ee akşama menüler ne hatunlar...benim canım acayip kavun çekti buğün ya...

kıyamam sana ben opuyorumnanaktan
biz bu akşam fuara gitmeyi düşünüyoruz yıllar var gitmeyeli merak ediyorum, çocukluğumu özledim biraz yad edeyim :)) o yüzden yine yemekten yırttım ben
kaydirigubbakcemile3

çok sevindim nurhayatcığım....bendende iyilik canım ekim ayını bekliyorum dört gözle...ee sıfırlanmış ne zaman bırakacaksın korunmayı

seneye temmuzda bırakıcam.Benim korunmam 1 sene canım.Bu gebelik türü kendini ancak Bhcg ile belli ediyomuş ve 1 sene riskli oluyomuş oyüzden doktor 1 sene korunmalısın yoksa aynı şey tekrar ederse anlayamayabliriz dedi(yani bu bebek mi mol gebelikmi / bebek göründükten sonra da bi yandanda mol gebelik gelişebilirmiş vs)

Ekmek almay agidiyim dedim,dışarı çıktım ve kapıyı çektim,tabi anahtarı almadan :))))))))

Sonra Balkon camını açık bırakmışım,bir merdiven dayadık,mahallenin uzun boylu delikanlılarından birini rica edip balkondan eve soktuk,Çok yüksekti,merdiven bile olsa adamın eli cama zor yetişti,Allah razı olsun ondan,10 TL bahşiş verdim.

Ekmek almay agidiyim dedim,dışarı çıktım ve kapıyı çektim,tabi anahtarı almadan :))))))))

Sonra Balkon camını açık bırakmışım,bir merdiven dayadık,mahallenin uzun boylu delikanlılarından birini rica edip balkondan eve soktuk,Çok yüksekti,merdiven bile olsa adamın eli cama zor yetişti,Allah razı olsun ondan,10 TL bahşiş verdim.

hehehe geçmiş olsun kobracım ya pahalıya patlamış ekmek sana ama neyseki çilingire gerek kalmamış yoksa çoook daha pahalıya mal olurdu akannehir

merhabalar kızlar
giremiyorum pek girsem bile yazamıyorum bizde birkaç kişi yıllık izinde işler yoğunlaştı nasıl devlet dairesi anlamadım hep çalışıyoruz.
sizler nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdir. hepinizi öpüyorum.
bipericiğim sanada çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et kısa sürede iyileş.

günaydın ccanalr nasılsınız pek günaydınlık durum kalmamış öğlen olmuş bile
nurhayat canım çok sevindim ilk defa beta hcgsi düşük çıkana seviniyorum:))))normalde hep üzülürüz ama bu durum sevindirici hayırlısı olsun canım
birperi nasılsın canım benim iyileşebildinmi güzel hamiş
kızlar ne bu dizi furyası sarmış etrafınızı bu anlattığınız dizi hangisi bilmiyorum ama çok heyecanlı herhal yazılarınıza bakılırsa:))))benim televizyonla pek aram yok hatta hiç açılmasa seyretmem bile eşim sağolsun televizyou yanlız bırakmaz benim vaktim olmuyor ki tv izlemeye yorgunluktan işleri bitirip gözüm hep yatakta oluyor o yüzden bu dizini akibetini sizlerle paylaşamıyorum:)))))))
kobra canım geçmiş olsun rekorlar kitabına girmelisin en pahalı ekmek konusunda:)))
yasemincim çok acıktın galiba kıyamam sana ben kavun göndereyim sana:))))
fantastika sen nasılsın canım fuar he ay ne güzel bizde fırsay bulsakt gitsek üç dört senedir gidiyorum ben ama bu sene kısmet olurmu bilmiyorum

slm canlarım nasılsınız?
uzun zamandır giremedim sürekli yatıyorum kıslar miğde bulantılarım hiç hafiflemedi kilo veriyorum ve sürekli serumlarla besleniyorum..
aizleri çok özledim..her an aklımdasınız
sizler nasılsınız canlarım ?varmı güzel haberler geçmişi okuyamadım
periciğim çok geçmiş olsun bitanem,kendine çok dikkat et çabuk iğleş olur mu
hepinizi çok çooooooooookkkkkkkkkkkkkk öpüyorum kıslar
herşey gönlünüzce olsun
kendimi iyi hissettim an kısa süreliğinede olsa uğrarım yine
hoşçakalınnnnnnn

günaydın canlarım.....hepinize güzel bir hafta diliyorum bol hamiş haberleri alırız inşallah....

günaydın arkadaşlar iyi haftalar hepimize

sabinacım bebeğin için nelere katlanıyosun canım işte annelik başlamış bile değilmi. bulantıların falan zamanla mutlaka hafiflicektir.. hiç omadı bikaç ay sonra bebeğini kucağına aldığın zaman bitmiş olucaktır güzelim

belenaycım fuara gittik ama pek zevkli değildi açıkçası canımm bende bikaçyıldır hiç gitmemştim açıkken ama eski heyecanı bulamadım.. kalabalıktı ilgi vardı gerçi.. kitap fuarına falan uğrayamadık ülkelerin pavyonlarınıda gezemedik kalabalıktan bide acayip yoruyo insanı fuar ya

pericim sen nasıl oldun güzelim bugüne daha iyileşmişsindir umarım

Back