- Konu Sahibi tugbamurat
- #8.061
Kızlar işten çıkınca,yine hamile kalırım diye iş bakmıyordum,şimdi çalışmak istiyorum,umarım bir iş bulabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kobracım ya tam hamilelik arifesindesin biraz daha sabretsen cnm olacak sonuçta bu
günaydın yasemincim bu aralar çok yoğunsun banka ,ruhsat kolay gelsin.
sen hangi şehirde yaşıyorsun diğer yazmışsında merak ettim?
Canım benim yaa,keşke öyle olsa ama hamileliği bekliycem derken evde bunalıma giricem,tek görüştüğüm sizlersiniz,çünki birtek siz anlıyorsunuz beni.İlk zamanlar gezdim bolbol ama gezmekde biryerde bitiyor işte,yapacak bişey bulamıyorum...Ev hayatı bana göre değil,evde bir amacım,gayemde yokki..
kobracığım bencede çalış arkadaşım hem zaman çabuk geçer...evde belli bir zamandan sonra sıkıyor dediğin gibi...
Canım benim yaa,keşke öyle olsa ama hamileliği bekliycem derken evde bunalıma giricem,tek görüştüğüm sizlersiniz,çünki birtek siz anlıyorsunuz beni.İlk zamanlar gezdim bolbol ama gezmekde biryerde bitiyor işte,yapacak bişey bulamıyorum...Ev hayatı bana göre değil,evde bir amacım,gayemde yokki..
kobracım inan ancak yaptığın işin niteliği senin geleceğe dair bi amacının olmasına neden olabilir.. senin bi amacın var hayatta hııı günlerini geçirirken düştüğün boşluktan sıkılmışsın ama inan bende senin kadar sıkıldım.. senden farkım her sabah uyanıp hazırlanıp evdn çıkmam.. çünkü masa başı çalışıyorum ve kendimi tekrarlamaktan bıktım.. işe dair bi amacım yok sadece maaş almak için çalışıyorum manevi tatminim sıfır malesef.. muhtemelen, sürekli kendini yenileyen bi mesleğin yoksa bulduğun işte sende benim gibi olucaksın.. eğer maddi olarak çok ihtiyacın yoksa bide kendine iş stresi yaratma yok bulamadım yok bulduklarım kötü..hıı bu arada karşına severek çalışabileceğin bi fırsat çıkar değerlendirirsin ama bunun senin için bi dert olmasına izin verme.. boş zamanlarını farklı şeylerle değerlendir hobiler edin mesela..orda yeni insanlarla tanışmak iyi gelir sana
hı bide iş arkadaşlarının sana yaşattığı stresten hiç bahsetmedim eğer devlet memuru olamazsan özel sektörde huzurla çalışabileceğin bi iş bulmak gerçekten zor güzelim
off amma konuştum ya :kedi:
kızlar günaydın dün denize gittik doktor aradım girebilirsin ama havuz yok dedi çeşmedeydik muhtesendi suu banyo suyu gibi hatta dısarsı daha serindi hadi denize girip ısınalım diye espirisini bile yaptık kafa dagıttık cok iyi geldii siz neler yaptınız okudum birazcık herkezin keyfi yerinde mansallah birpericim biraz rahatsızlanmıs sanırım gecmiş olsun bitanem cok dikkat et kendine
kızlar merhaba ben bugünde yatıyorum yıne ..bogazım acımıyor ama öksürüyorum heryerım ağrıyo nezle gıbı olmusum...sürekli yatar vazıyetteyım...birtek bişeyler yemeye kalkıyorum .sopa yemıs gıbıyım.sizi özledım bi geleyım bakayım dedım...kendınıze ıyı bakın kocamannnnn öptum hepınızı..
kobram o gunlere takılma hayatım hiç alakası olmuyor...devam et sen...
kızlar merhaba ben bugünde yatıyorum yıne ..bogazım acımıyor ama öksürüyorum heryerım ağrıyo nezle gıbı olmusum...sürekli yatar vazıyetteyım...birtek bişeyler yemeye kalkıyorum .sopa yemıs gıbıyım.sizi özledım bi geleyım bakayım dedım...kendınıze ıyı bakın kocamannnnn öptum hepınızı..
Haklısın canım,ben 12 seneden beri çalışıyorum,son çalıştığım yerde 10 senelik iş hayatım oldu ve şirket benimmiş gibi çalıştım ve rahat bir ortamım vardı.Ben herkezden ve herşeyden sorumluydum.Şimdi bulacağım işte ne olursa olsun sıfırdan başlamak gerekiyor,özel sektör ne yazıkki insanı çok harcıyor,yaş ilerledikcede daha da zorlaşıyor herşey,inan belenayın dediği gibi öğretmen olmadığıma çok pişmanım,devlet memuru olmak en doğrusuymuş.Şuan maddi anlamda çok ihtiyacım yok ama eşimle hedeflerimiz var,kiradayız,ev almak istiyoruz ve ben gençken çalışmalıyım,İstanbul da ev almak çok zor,hatta yaşam çok zor,havaya bile para veriyoruz,gerçi İzmirde farklı değil tabide...
birpericim canım geçmiş olsun dinlen ve çabuk iyileş bebemiz hatatın zorluklarını anne karnında görmeye başladı aman kuzum canım kuzum korkma emi hayat güzel anneciğinin karnında güvenli rahat bir şekilde büyü ve bu bizim dünya dediğimiz yere sağlıkla gel oldumu teyzem hadi bakim uyuda büyü:))
kızlar günaydın dün denize gittik doktor aradım girebilirsin ama havuz yok dedi çeşmedeydik muhtesendi suu banyo suyu gibi hatta dısarsı daha serindi hadi denize girip ısınalım diye espirisini bile yaptık kafa dagıttık cok iyi geldii siz neler yaptınız okudum birazcık herkezin keyfi yerinde mansallah birpericim biraz rahatsızlanmıs sanırım gecmiş olsun bitanem cok dikkat et kendine
Canım hamilem,çok teşekkür ederim,hasta hasta benide düşünürmüş.Kocişe kızdım dün ilaç içti diye,artık vermem :))))))))))
Çok geçmiş olsun arkadaşım,ıhlamur ve adaçayını karıştırıp iç,ikisi birlikte çok iyi geliyor,birde canım öksürüğü kesmek için çok etkili bir yöntem var,yarım limonu sık,içine bir tatlıkaşı bal,ve biraz kaynar su,karıştır ve iç canım çok iyi geliyor