- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.041
kızlar evdeyım hastayım bugün cok.bogazlarım acıyo yutkunamıyorum öksürüyorum hıc halım yok az önce zorla bıseyler yedım...ılaçda alamıyorum.dökülüyorum
kızlar evdeyım hastayım bugün cok.bogazlarım acıyo yutkunamıyorum öksürüyorum hıc halım yok az önce zorla bıseyler yedım...ılaçda alamıyorum.dökülüyorum
slm kızlarrr nasılınız bakalım birpericim neyin var gülüm geçmiş olsun dikkat et kendine.
kızlar nerdesiniz bugün ?
kızlar ben rüyamda ikizlerim olcakmış öyle gördüm.ama bilinçaltıda olabilir çünkü dün bu konuyu konuştuk kızlarla benim teyzemler ikiz bana senin ikizin olma şansı çok yüzksek dediler.olabilirmi acaba ?
günaydın arkadaşlarrrr,
haklısını fantastiğim,ben eskisi kadar sık giremiyorum ama,yineden geliyorum,ama tuğba,sabina,esterya tamamen gittiler gelmez oldular artık,insan özlüyor dimiimafoldumben
kızlar ben rüyamda ikizlerim olcakmış öyle gördüm.ama bilinçaltıda olabilir çünkü dün bu konuyu konuştuk kızlarla benim teyzemler ikiz bana senin ikizin olma şansı çok yüzksek dediler.olabilirmi acaba ?
Günaydın canlarım,ben dün giremedim,eşimin yeni 8 yaşında,bizde kaldı ilk defa,sormayın yaaa...
Çok zor bi çocuk zaten,akşam yatağını yapmıştım,bizde yattık,gece kalkmış 1 ,30 gibi annesini aramış,beni gelin alın falan,sonra annesi bizi aradı,odaya gitti ağlıyo,mecburen eşim onunla uyudu,benimde ovulasyon günümdü,kaçırdık anlayacağınız,dünde eşimin başı çok ağırıyordu,iftar sonrası apranax aldı,ilaç kullandığında ben korunuyorum,zararı var biliyorsunuz...Bu ay kaçtı sanırım
evet sibelim özlüyoruz alıştık birbirimize.. çok kızıyorum onlara ben
olabilir tabi ececim neden olmasın belkide içine doğmuştur rüyana girmiştir :Saruboceq:
inanamıyorum kobracım ne şans ama.. yanlız bişey diyimmi hiç belli olmaz bizim tahmin ettiğimiz gün olmayabilir yumurtlamamız sen bugün devam et çalışmalar güelim
Ay tüm hevesim kaçtı,boşver,devam etmiycem,sonra ümitleniyorum ve üzülüyorum,en azından ümitlenmem.Bir ay bekle ve kaçır...
günaydın canlarım nsılsınız bugün kızlar dün rüyamda hamile bir bayan gördüm birde iki tane kız çocuğu ama ayrı yerlerdeydi ikisinide bakınca görüyordum eşime anlattım sabah oda bana rüyasında ikiz erkek çocuğu gördüğünü söyledi hayır olsun inşallah tabi eceyasın dediği gibi bilinçaltımıza yerleşmiş hep bunlarla uğraşıyoruz valla eşiminde psikolojisini bozdum heeee aferin bana adamda rüyasında bebek görmeye başladı:roflol:
günaydın canlarım nsılsınız bugün kızlar dün rüyamda hamile bir bayan gördüm birde iki tane kız çocuğu ama ayrı yerlerdeydi ikisinide bakınca görüyordum eşime anlattım sabah oda bana rüyasında ikiz erkek çocuğu gördüğünü söyledi hayır olsun inşallah tabi eceyasın dediği gibi bilinçaltımıza yerleşmiş hep bunlarla uğraşıyoruz valla eşiminde psikolojisini bozdum heeee aferin bana adamda rüyasında bebek görmeye başladı:roflol:
bişey diyimmi kobracım bende boşverdim yani neyi kovalıyoruz olursa olur olmazsa sonra olur dimi ama.. rahatım bende bu ay diğer aylara göre valla buna bile alıştık :))
Alıştık tabi,aylar çok çabuk geçiyor,hamile olanın doğurduğunu duyuyorum,alışmak da zorundayız zaten napalım
evet ya aynen dediğin gibi bu ay öle belirtiler vardıki ben tamam dedim ama bu bana güzel ders oldu bundan sonra hiç bir belirtiyi hamişliğe yormam taki adetim 4-5 gün geçene kadarbişey diyimmi kobracım bende boşverdim yani neyi kovalıyoruz olursa olur olmazsa sonra olur dimi ama.. rahatım bende bu ay diğer aylara göre valla buna bile alıştık :))
hehehe belenaycım onlarıda etkiliyoruz çok gerçekten ve yaşadıklarımızdan etkilenip rüya görüyoruz sonra rüyalarımızdan etkilenip beklenti içine giriyoruz :))
canım ağzın bal yesin ama kısmet öle rüyalara göre hamiş kalsaydık ohooooo ben şimdiye kaç tane çocuk doğururdum ikizide var üçüzüde:roflol::roflol:Öncelikle Allah haırlara yorsun canım.İkinizde aynı rüyayı gördüğünüze göre belki bir işarettir
evet ya aynen dediğin gibi bu ay öle belirtiler vardıki ben tamam dedim ama bu bana güzel ders oldu bundan sonra hiç bir belirtiyi hamişliğe yormam taki adetim 4-5 gün geçene kadar
canım ağzın bal yesin ama kısmet öle rüyalara göre hamiş kalsaydık ohooooo ben şimdiye kaç tane çocuk doğururdum ikizide var üçüzüde:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?