Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hepinize günaydın güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım benim yasemin fantastika ay_she sağolun canlarım iyiki varsınız

günaydın arkadaşlarım
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum,fantastiğim sanada bol bol uyuyabileceğin bir yaşam diliyorum.
tabi aynı şeyi kendim içinde diliyorum,çünküü benimde çok uykum var,sabah sabah işe başlamak ne zor geliyor artık yaa,valla gitgide zor gelmeye başladı ALLAH sonumuzu hayır eylesinkaydirigubbakcemile3

fantastikam bende iyiyim canım ama yoğunum buğün akşama eşimin iş arkadaşına davetliyiz oruç tutanlar iftara tutmayanlar çaya....bende çay için kurabiye yaptım akşam onu götüreceğim onunla uğraştım akşam ...eşimede hazır yufkayla gözleme yaptım sahur için....onun için bende uykusuzum birazcık.....

ne güzel akşamın güzel olucak desene yaseminim arkadaşlarınla beraber, yaptıklarında eminim çok güzel olmuştur valla şimdi o gözlemeden olsaydı bayıla bayıla yerdim şöyle peynirli kaşarlı ayyy acıktımmı neee

canımsın ya....yakın olsaydın yapardım sanada....ama çok basit sende yapabilirsin...

kızlar evdeyım hastayım bugün cok.bogazlarım acıyo yutkunamıyorum öksürüyorum hıc halım yok az önce zorla bıseyler yedım...ılaçda alamıyorum.dökülüyorum

kızlar evdeyım hastayım bugün cok.bogazlarım acıyo yutkunamıyorum öksürüyorum hıc halım yok az önce zorla bıseyler yedım...ılaçda alamıyorum.dökülüyorum

geçmiş olsun canım,sen yazmadan önce yazmıştım ben,altta gördüm ismini.

bu yaz günü nasıl oldu da boğazını bu hale getirdin,işte sakınan göz çöp batar diye boşuna dememişler.
Bol bol dinlen canım başka yapacağın bişey yok,doktora gitsen sana kullanabileceğin bişeyler verirdi gitmedinmi doktora???

doktora gıtsemde bu 3 aylık dönemde bısey vermezmıs malasef bende göze alamadım dogrusu

ah kıyamam sana....çok geçmiş olsun periciğim....ıhlamur falan yap iyi gelir boğazına...

slm kızlarrr nasılınız bakalım birpericim neyin var gülüm geçmiş olsun dikkat et kendine.

slm buseciğim..bneden iyilik çarşıdan geldim az önce dinlenmeye çalışıyorum hava çok sıcak boğazım kurudu işim olmasa inmezdim ama mecbur kaldım....

slm buseciğim..bneden iyilik çarşıdan geldim az önce dinlenmeye çalışıyorum hava çok sıcak boğazım kurudu işim olmasa inmezdim ama mecbur kaldım....

canım benim çok sıcak evet oruçmusun benide bu saatlerden sonra halsizlik basıyo iş bile yapamıyorum yaa akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…