- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.001
10 gün gecti bu arada kürtajın üstünden
sağol canım amin inşallah :)
ya evet ya erkeklere hediye almak çok zor cidden ne alıcamı bilmiyorum istediği
bi kaç şey var ama teknolojik ve pahalı iphone gibi mesela :) tak parayı bastırıp alabilemem
yanii o kadar zengün değülüm....erkek adama çiçekde alınmaz takıda giysi desen onu bile beğenemiyorum çoğukez
çanta zaten kullanmazlar parfüm onlar için hediye edilecek bişey değildir...tabak çanak
tablo alamazsın bu ne yaaa......aa aklıma bişey geldiiii
ya beşiktaş maçlarına kombine bilet alsam yaa ne kadardır acaba sositososito
edit: o ne ya kombineler ateş pahasııymışş uuuu yemekemi çıkartsam kocişi :roflol:
aaa hakket tende gülben ergen çağla şikell şimdi aklıma gelenler onlar napıyokııı
kesınlıkle öle psıkolojıı zaten kilo alıyosun ama ınsan ne bıleyım şöle elıne yuzune bakılacak gıbı olsn ıster yıne dımııı
acaba bitkisel boyalar falan mı yaptırıyolar
geçen gün eşimlede konustuk bu boya olayını dedımkı dogum yapar yapmaz yallah kuaföre gıderım ben bı saate dönerım dedım..oda tabı tabııı hemen gıtt hıc gec kalma dıye dalga gectı. benle...
kızlar eğer acıbademde dogum yaparsan sabahları gelıp anneye fön felan cekıyolarmıs makyaj yapıyolarmıs hafıf...bunuda yenı duydum..
bencede riske girme canım yaptır....
evet verdim canım buğün hafif şeyler...
-yoğurt çorbası
-biber kızartması domates soslu
-kaşarlı patates köftesi
-çikolatalı puding
-salata
-hoşaf
kızlar ben 1 yıldır doğal saçımı kullanıyorum okadar rahatım ki anlatamam yok dipi yok kökü oldu olmadı yok....misler gibi fönletiyorum harika oluyor...sarı gölgem vardı önceden....
Arkadaşlar ben zaten Tıerra diye bitkisel boya ile boyatıyorum,hemde her gören hayran kalıyor rengine ama yinede hamile kalırsam boyatmam ,bitkisellerde %100 doğal değil.En güzeli şimdiden kendi renginize dönün,ben öyle yaptım
Canım mikrop kapma olasılığın var,kesinlikle denize ve özellikle havuza girme.Zaten yasak girme,dr.söylemiş olmalı
hiç bişe demedi eşşek herif:) ondan size sordm önc tesekkür ederim
hiç bişe demedi eşşek herif:) ondan size sordm önc tesekkür ederim
KOBRA [url=http://www.e-gebelik.net .!.:Gebelik Hamilelik Doğum, Kadın Hastalıkları, Kısırlık, Jinekoloji Cinsellik Hakkında Bilgiler.www.e-gebelik.net.Gebe Hamile Kadın Sağlığı[/url]
Bu sitede yine aynı dr.un
az önce yanlış yeri kopyalamışım kusurabakmayın
iyi akşamlar canlarım eve yeni geldim muğladaydım kareşimin kayıt işleri vardı onları hallettik artık üniversiteli kızın ablası oldum yaşasın beni merak etmişsiniz sağolun canlarım yazamadım giremedim siteye geldim hemen yazayım dedim birazda rahatsızım midem ağrıyor birde gözlerim bulanık görmeye başladı oyüzden netin başında fazla duramıyorum geçmişi okumadım neler var hamiş varmı hamiş değişiklik varmı topikte
hepinizi çooooooook seviyorum
günaydın arkadaşlarr
belenaycım hayırlı olsun, kardeşine başarılar dilerim cnm
iyi akşamlar canlarım eve yeni geldim muğladaydım kareşimin kayıt işleri vardı onları hallettik artık üniversiteli kızın ablası oldum yaşasın beni merak etmişsiniz sağolun canlarım yazamadım giremedim siteye geldim hemen yazayım dedim birazda rahatsızım midem ağrıyor birde gözlerim bulanık görmeye başladı oyüzden netin başında fazla duramıyorum geçmişi okumadım neler var hamiş varmı hamiş değişiklik varmı topikte
hepinizi çooooooook seviyorum
günaydın fantastik hatun :)
günaydın kader arkadaşlarım....günaydın fantastikam....nasılsın canım...
dün yiğenime hediye bakarken bi tişört buldum önünde ANNECİĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM yazılıydı dayanamadım aldım hemen....arkadaşımın kızına...çok şekerdi ya....inşallah keb-ndi minnoşlarımızada almak nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?