Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet verdim canım buğün hafif şeyler...
-yoğurt çorbası
-biber kızartması domates soslu
-kaşarlı patates köftesi
-çikolatalı puding
-salata
-hoşaf

Son düzenleme:
kızlar ben 1 yıldır doğal saçımı kullanıyorum okadar rahatım ki anlatamam yok dipi yok kökü oldu olmadı yok....misler gibi fönletiyorum harika oluyor...sarı gölgem vardı önceden....

Ben yemeğe çıkarttım,hesabıda ona ödettim,saat,traş makinası,giyisinin her çeşidi,ayakkabı ve aklına gelecek birçok şeyi aldım,artık alınacak bişey kalmadı,bende Ottoman diye biyer var burada,çok şahane ,oraya iftara götürdüm.

Arkadaşlar ben zaten Tıerra diye bitkisel boya ile boyatıyorum,hemde her gören hayran kalıyor rengine ama yinede hamile kalırsam boyatmam ,bitkisellerde %100 doğal değil.En güzeli şimdiden kendi renginize dönün,ben öyle yaptım

yaa ne güzel, sende kendin yaparsın hafifçe makyajını saçları boşver dağınıkta güzel olur

bencede riske girme canım yaptır....

evet yasminim gitçem bu haftasonu ama varya oda en az 4 saatimi alıyo ya sabah 9 a alıyorum randevumu erkenden gidiyorum 1 den önce çıkamıyorum :umursamaz:

evet verdim canım buğün hafif şeyler...
-yoğurt çorbası
-biber kızartması domates soslu
-kaşarlı patates köftesi
-çikolatalı puding
-salata
-hoşaf

oh afiyet olsun arkadaşıma nasılda acıkmışsındır şimdi

kızlar ben 1 yıldır doğal saçımı kullanıyorum okadar rahatım ki anlatamam yok dipi yok kökü oldu olmadı yok....misler gibi fönletiyorum harika oluyor...sarı gölgem vardı önceden....

oh en rahatı o gerçekten ama bende sarı saçı çok seviyorum diyorum bi daha bu yaşa gelmicem yaptırayım gitsin :)) bundan 5-6 yıl önce saçımın alt katlarında kızıl röfle vardı üstlerde sarı :))

evet ablam falanda düz boyada hep bitkisel olanından boyatıyo çok güzel oluyo

hiç bişe demedi eşşek herif:) ondan size sordm önc tesekkür ederim

Rica ederim canım,sağlığın daha önemli,deniz uğruna sağlığından olma.
drnevra.com sitesinden okuyabilirsin,ben bu dr.tanıyorum,benim gittiğim hastanede çalışıyor,Ebru Şallının ve Çağla Şıkel v.s. gibi ünlülerin dr.u

iyi akşamlar canlarım eve yeni geldim muğladaydım kareşimin kayıt işleri vardı onları hallettik artık üniversiteli kızın ablası oldum yaşasın beni merak etmişsiniz sağolun canlarım yazamadım giremedim siteye geldim hemen yazayım dedim birazda rahatsızım midem ağrıyor birde gözlerim bulanık görmeye başladı oyüzden netin başında fazla duramıyorum geçmişi okumadım neler var hamiş varmı hamiş değişiklik varmı topikte
hepinizi çooooooook seviyorum

hayırlı olsun belenaycım :) başarılar dilerim...

günaydın arkadaşlarr
belenaycım hayırlı olsun, kardeşine başarılar dilerim cnm

günaydın fantastik hatun :)

hoş geldin belenaycığım...hayırlı olsun kardeşine başarılar diliyorum...çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine....

dün yiğenime hediye bakarken bi tişört buldum önünde ANNECıĞıM SENı ÇOK SEVıYORUM yazılıydı dayanamadım aldım hemen....arkadaşımın kızına...çok şekerdi ya....inşallah keb-ndi minnoşlarımızada almak nasip olur...

ay inşallah ya nasıl bi duygu annelik çok merak ediyorum... hiçbişeye benzemiyo diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…