- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.981
ben burdayım güzel hamişimiz.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akaşma yemeğim yok kızlar çorbam var sadece ve yiğenime hediye bakmma lazım 6 sı doğum günü cadının gerçi belli ne alacağım sandalet ayakkabı :)))
kızlar bişey sorcamm yarın denize gidelim diye tutrdu kociş bişi olmaz dimii
hayırlı yaşlar olsun eşine yeni yaşı babalık hediye etsin ona...sorma canım erkeklere hediye almak ne kadar zor ya....
benimde yok ya akşama yemeğim.. bişey yapasımda yok.. hatta yiyesimde :)) çok geç yedimde bugün öyle yemeğini
kızlar bu hafta sonu yaptırıyım saçlarımı diyorum uzadılar baya çıktı dipleri .. aslında bi aydaha götürür ama riske girmiyim dimi
benimde yok ya akşama yemeğim.. bişey yapasımda yok.. hatta yiyesimde :)) çok geç yedimde bugün öyle yemeğini
kızlar bu hafta sonu yaptırıyım saçlarımı diyorum uzadılar baya çıktı dipleri .. aslında bi aydaha götürür ama riske girmiyim dimi
hehehe bence boyat benım şuan rezillllll gibiii diplerrrrr geldıııı...doktorummmm yasakkkkk dedııı..bırazdaha bekle bakalım dedı...hakket ya pekı acep 3 aydan sonra izin verırlermı yoksa boyatmamak mı lazımkızlar yaa
valla ben normalde bile tırsıyom mikrop neym kaparım diye fisfisfis
su soğukmudur acaba geçenlerde bi arkadaş gitmiştide hasta olmuşlar ailecek
soğuk almışlar.....denizler geç ısınır geç soğur ama soğumuş dimekki :)
ya perim bu konuda kimi dr diyo sorun değil kimi diyo olmaz :sm_confused:
röfle diplere deymediği için daha az riskli ama saatlerce o kokuyu soluyosun oda var
şimdiye kadar herhangi bi zararıda bulunmamış ama fff ne bieyim insan 9 ay katlanır tabi ama bide psikolojide önemli aynaya bakınca mutlu olmak lazım :))
bide diyorum ben sanatçılar nasıl idare ediyor madem
en guzelı kendı sac rengıne dönmek aslında ben düşünuyodum boyatıcaktım kendı rengıme ama olmadı ıste
evet pericim eğer boyuyosan en iyisi kendi rengini attırmak hamileliktenn önce ama ben röfle yaptırıyorum ve rengini çok iyi oturttum asla bozmam :)))
zaten uzayıncada çok kötü görünmüyo açıkçası
hııı bide benim tepelerde dağınık şekilde beyazlarım var onları çok takıyodum kafama ben napçam bunlarla diye :)) kapatıcı kullanıyorum şimdi onlar içinde ruj veya rimel şeklinde saçınla aynı renkte sadece beyazların üzerine sürüyosun onu banyodan banyoya acayip güzel kapattı onları alkisalkisalkis
aaa hakket tende gülben ergen çağla şikell şimdi aklıma gelenler onlar napıyokııı
kesınlıkle öle psıkolojıı zaten kilo alıyosun ama ınsan ne bıleyım şöle elıne yuzune bakılacak gıbı olsn ıster yıne dımııı
acaba bitkisel boyalar falan mı yaptırıyolar
bitkisel boyaların içindede varmış pericim azda olsa kimyasal ama diğerleri kadar çok değil
bence 3 ay sakın dokunma 3 ay sonrada modelini değiştirirsin öyle geçer bikaç ayda sonrada zaten doğuma az kalmış olurr.. doğuruncada hemen boyatırsın
hatta ojeyi çıkarırkende açık alanda çıkarmak lazımmış asetonu solumamak için