Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hee şu üstteki yazdıkalrıma ek olarak benimde 67'den 60 yada 62 ye düşmem lazım

geçen ay 71 leri gördüm gene 67 iyi yani :) bir ayda 4 kilo

merhaba canım sen aramızda yenisin galiba öncelikle geçmiş olsun düşükmü geçirdin sende*herşeyin yolunda olduğuna sevindim inş herkeze nasip olur dediğin gibi.

merhaba canım sen aramızda yenisin galiba öncelikle geçmiş olsun düşükmü geçirdin sende*herşeyin yolunda olduğuna sevindim inş herkeze nasip olur dediğin gibi.

Öncelikle amin amin amin :) Evet yeni sayılırım canım sağol :)

9 haftalıkken bebeğimin minik kalbi durdu bunun için ayrılmak

zorunda kaldık 15 gün önce kürtaj oldum bugun kontrolum vardı herşey yolundaymış

sevindim çok korkuyordum bişey çıkıcak diye şükürler olsun sağlığım yerinde :)

şimdi değil ama bizde inşallah ilerki aylarda denemelere başlarız inşallah

hayırlısı olsun hepimiz için...ve hepimiz çok tatlı kocaman göbüşlü hamişler oluruz inşallah :1rolleyes: :asigim:

Canım adına çok sevindim.Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin canım benim.

aramızda az var seninle senin bebek haberlerimizi az farkla ilan etmiştik belki yine beraber kalırız ama ben 3 ay sonnda denicem

selam canlarımmm iş yerine geldim manikürler pedikürler beni bekliyo:) arada bakıom size öpüldünüzz

kolay gelsin hayalcim

süper bi haber aysecim çok sevindim iyi olduğuna
istediğin zaman hayırlı ve sağlıklı bi bebeğe hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın dilerim

Canım adına çok sevindim.Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin canım benim.

Amin kobracım inşallah bende çok sevindim... :) Teşekkür ederim...

aramızda az var seninle senin bebek haberlerimizi az farkla ilan etmiştik belki yine beraber kalırız ama ben 3 ay sonnda denicem

doğrudur ben 21 temmuzda öğrenmiştim hamile olduğumu :)

19 ağustostada kürtaj oldum maalesef ama üzülmeyelim ki cennetede yavrularımız

var bizim onlarada kavuşucaz bigün inşallah :) yerimseniben

Kocişde diyo deneyelim diye ama ben beklemek istiyorum nedense hayırlısı yaa

belkide tekrar bir sürpriz yapar bize bebeğimiz ce'ee der biz de gene mutluluktan

havalara uçarız belli mi olur.....Hayırlısı olsun inşallah...Hayırlısıyla en kısa sürede hamile kalırsın inşallah... :Saruboceq:

süper bi haber aysecim çok sevindim iyi olduğuna
istediğin zaman hayırlı ve sağlıklı bi bebeğe hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın dilerim

Teşekkür ederim fantastikcim..... :)

İnşallah İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah hepimiz hamiş oluruz...olucaz da Allah ın izniyle...

kolay gelsin canım.....ay güzellik uzmanıymışsın sen yaa tiyo ver bize canım biraz....malum yaş 30 oldu neler yapalım....cildimize..

ne var bebişim senin cildinde valla bu işin aslında tek sırrı cok fazla kozmetik ürünü kullanmıcan bol elma yicen bide su içcen bol bol:) diyen yapıyomu hayır

bende canım 21 temmuz da öğrendim 24 ağustosta alındı:)

canım benim yaa çok sevindim herşey yolunda ne güzel inşallah sağlıklı birer bebiş sahibi oluruz amin canım inallah.

bende canım 21 temmuz da öğrendim 24 ağustosta alındı:)

Geçmiş oslun sanda canım...hayırlısı olur inşallah hepimiz hamiş oluruz

ayşeciğim sevindim kontrolünün iyi geçtiğine gözün aydın canım.....

yasemincim çok teşekkür ederim... :)

canım benim yaa çok sevindim herşey yolunda ne güzel inşallah sağlıklı birer bebiş sahibi oluruz amin canım inallah.

amin amin inşallah :)

ne var bebişim senin cildinde valla bu işin aslında tek sırrı cok fazla kozmetik ürünü kullanmıcan bol elma yicen bide su içcen bol bol:) diyen yapıyomu hayır

hiç bişey yok allahıma şükür....sağol canım tavsiyelerin için yapıyorum zaten ama daha dikkatli yaparım...

akaşma yemeğim yok kızlar çorbam var sadece ve yiğenime hediye bakmma lazım 6 sı doğum günü cadının gerçi belli ne alacağım sandalet ayakkabı :)))

akaşma yemeğim yok kızlar çorbam var sadece ve yiğenime hediye bakmma lazım 6 sı doğum günü cadının gerçi belli ne alacağım sandalet ayakkabı :)))

benimde akşama yemeğim yokk ve eşimin 13 eylül doğum günü ben en hediye alcam yaa

aslında damat tween'in şu btürk özel tasarım t-shirtleri var ama yaz bitti

alınmaz ki o şimdi napcm ben yaaa :1shok:

benimde akşama yemeğim yokk ve eşimin 13 eylül doğum günü ben en hediye alcam yaa

aslında damat tween'in şu btürk özel tasarım t-shirtleri var ama yaz bitti

alınmaz ki o şimdi napcm ben yaaa :1shok:

hayırlı yaşlar olsun eşine yeni yaşı babalık hediye etsin ona...sorma canım erkeklere hediye almak ne kadar zor ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…