- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.961
hadi hep birlikte süzülelim osaman kıslarrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlaarrr doktordan şimdi geldim iş yerindeyimmm
baktı baktıı hımm dedi sağ yumurtalık sağlıklı sol yumurtalık sağlıklı sahmin sağlıklı iyileşmiş
yaralar iyileşmiş enfeksiyon yok yara yok iltihap yok parça kalmamış kist yok bi problem yok
tavsiyem en az 3 ay korun ilişki yasağı da kalktı dedi...teşekkürler dedim çıktımm çok şükür....opuyorumnanaktan
herşey yolundaa :) mide bulantılarımda içtiğim ilaçtanmış ilacın bitincede adet görüceksin dedi opuyorumnanaktan
patoloji sonucundan bi sonuç alnıamamış yani sebebi belli değil ama çok kafaya takacak bişey değil şimdilik dedi....
Tekrarlanmaz inşallah ve inşallah 7-8 ay sonra kızlar tekrar bebiş deniycezz :) inşallah tekrar nasib olur hepimizeee :)
baktı baktıı hımm dedi sağ yumurtalık sağlıklı sol yumurtalık sağlıklı sahmin sağlıklı iyileşmiş
yaralar iyileşmiş enfeksiyon yok yara yok iltihap yok parça kalmamış kist yok bi problem yok
tavsiyem en az 3 ay korun ilişki yasağı da kalktı dedi...teşekkürler dedim çıktımm çok şükür....opuyorumnanaktan
herşey yolundaa :) mide bulantılarımda içtiğim ilaçtanmış ilacın bitincede adet görüceksin dedi opuyorumnanaktan
patoloji sonucundan bi sonuç alnıamamış yani sebebi belli değil ama çok kafaya takacak bişey değil şimdilik dedi....
Tekrarlanmaz inşallah ve inşallah 7-8 ay sonra kızlar tekrar bebiş deniycezz :) inşallah tekrar nasib olur hepimizeee :)
merhaba canım sen aramızda yenisin galiba öncelikle geçmiş olsun düşükmü geçirdin sende*herşeyin yolunda olduğuna sevindim inş herkeze nasip olur dediğin gibi.
Öncelikle amin amin amin :) Evet yeni sayılırım canım sağol :)
9 haftalıkken bebeğimin minik kalbi durdu bunun için ayrılmak
zorunda kaldık 15 gün önce kürtaj oldum bugun kontrolum vardı herşey yolundaymış
sevindim çok korkuyordum bişey çıkıcak diye şükürler olsun sağlığım yerinde :)
şimdi değil ama bizde inşallah ilerki aylarda denemelere başlarız inşallah
hayırlısı olsun hepimiz için...ve hepimiz çok tatlı kocaman göbüşlü hamişler oluruz inşallah :1rolleyes: :asigim:
selam canlarımmm iş yerine geldim manikürler pedikürler beni bekliyo:) arada bakıom size öpüldünüzz
selam canlarımmm iş yerine geldim manikürler pedikürler beni bekliyo:) arada bakıom size öpüldünüzz
Canım adına çok sevindim.Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin canım benim.
aramızda az var seninle senin bebek haberlerimizi az farkla ilan etmiştikbelki yine beraber kalırız ama ben 3 ay sonnda denicem
![]()
süper bi haber aysecim çok sevindim iyi olduğuna
istediğin zaman hayırlı ve sağlıklı bi bebeğe hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın dilerim
kolay gelsin canım.....ay güzellik uzmanıymışsın sen yaa tiyo ver bize canım biraz....malum yaş 30 oldu neler yapalım....cildimize..
bende canım 21 temmuz da öğrendim 24 ağustosta alındı:)Amin kobracım inşallah bende çok sevindim... :) Teşekkür ederim...
doğrudur ben 21 temmuzda öğrenmiştim hamile olduğumu :)
19 ağustostada kürtaj oldum maalesefama üzülmeyelim ki cennetede yavrularımız
var bizim onlarada kavuşucaz bigün inşallah :) yerimseniben
Kocişde diyo deneyelim diye ama ben beklemek istiyorum nedense hayırlısı yaa
belkide tekrar bir sürpriz yapar bize bebeğimiz ce'ee der biz de gene mutluluktan
havalara uçarız belli mi olur.....Hayırlısı olsun inşallah...Hayırlısıyla en kısa sürede hamile kalırsın inşallah... :Saruboceq:
Öncelikle amin amin amin :) Evet yeni sayılırım canım sağol :)
9 haftalıkken bebeğimin minik kalbi durdu bunun için ayrılmak
zorunda kaldık 15 gün önce kürtaj oldum bugun kontrolum vardı herşey yolundaymış
sevindim çok korkuyordum bişey çıkıcak diye şükürler olsun sağlığım yerinde :)
şimdi değil ama bizde inşallah ilerki aylarda denemelere başlarız inşallah
hayırlısı olsun hepimiz için...ve hepimiz çok tatlı kocaman göbüşlü hamişler oluruz inşallah :1rolleyes: :asigim:
bende canım 21 temmuz da öğrendim 24 ağustosta alındı:)
ayşeciğim sevindim kontrolünün iyi geçtiğine gözün aydın canım.....
canım benim yaa çok sevindim herşey yolunda ne güzel inşallah sağlıklı birer bebiş sahibi oluruz amin canım inallah.
ne var bebişim senin cildinde valla bu işin aslında tek sırrı cok fazla kozmetik ürünü kullanmıcan bol elma yicen bide su içcen bol bol:) diyen yapıyomu hayır![]()
akaşma yemeğim yok kızlar çorbam var sadece ve yiğenime hediye bakmma lazım 6 sı doğum günü cadının gerçi belli ne alacağım sandalet ayakkabı :)))
benimde akşama yemeğim yokk ve eşimin 13 eylül doğum günü ben en hediye alcam yaa
aslında damat tween'in şu btürk özel tasarım t-shirtleri var ama yaz bitti
alınmaz ki o şimdi napcm ben yaaa :1shok: