Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın kızlar,
evet busem bende tam gaz devam ediyorum ama,yarısına geldik ben şimdiden süzüldüm iyice,hayırlısıyla bitirecez inşallah.

:1shok: nasıl yani ne fena bi durum öyle akannehir

Fantastikacım,ovulasyon belirtileri var şuan bende,akıntım dün oldu,hamileymişim gibi sevindim ya:)))))))))

hadi bakalım kobracım o zaman 880 li sayfalarda haberi senden alıcaz desene alkisalkisalkis
o testlerden bendemi alsam nerde satılıyo

hoşbuldum arkadaşlar bende aynı bildiğiniz gibi işte tam gaz devam ramazana kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar,
evet busem bende tam gaz devam ediyorum ama,yarısına geldik ben şimdiden süzüldüm iyice,hayırlısıyla bitirecez inşallah.

allah kabul etsin kızlarr ve dayanma gücü versin yarıladınız valla

tövbee tövbeeee daa neler duycaz bakalım...

günaydın kızlar,
ayyy canım bnim bende süzüldüm biraz ama çok değil bişey yenmiyo susuzluk daha çok hissediyom.
aynen bende çok süzüldüm herkes çok zayıflamış diyor moralim bozuluyor

ayyy keşkem bende iyice süzülsem.zemuszemus

Canım ovulasyon testi almadım,akıntı ovulasyona yaklaştığımı belirtiyor,oradan anladım

Merhaba kızlaarrr doktordan şimdi geldim iş yerindeyimmm

baktı baktıı hımm dedi sağ yumurtalık sağlıklı sol yumurtalık sağlıklı sahmin sağlıklı iyileşmiş

yaralar iyileşmiş enfeksiyon yok yara yok iltihap yok parça kalmamış kist yok bi problem yok

tavsiyem en az 3 ay korun ilişki yasağı da kalktı dedi...teşekkürler dedim çıktımm çok şükür....opuyorumnanaktan

herşey yolundaa :) mide bulantılarımda içtiğim ilaçtanmış ilacın bitincede adet görüceksin dedi opuyorumnanaktan

patoloji sonucundan bi sonuç alnıamamış yani sebebi belli değil ama çok kafaya takacak bişey değil şimdilik dedi....

Tekrarlanmaz inşallah ve inşallah 7-8 ay sonra kızlar tekrar bebiş deniycezz :) inşallah tekrar nasib olur hepimizeee :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…