Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ayy canım benım çok güzel yorumladın valla sagolasın..:1hug:

Kızlar ben yine bir hamile haberi aldım.
Bir arkadaşımın 5-6 yaşlarında bir çocuğu vardı,şimdi ikiz bebek bekliyormuş
Bu arkadaşımın ilk bebeği 8 aylıkken vc ye düşmüştü,çok ilginç ama ????

Bende bir işe girsemde artık evden kurtulsam diye düşünüyorum ama işde bakmıyom,nasıl olacaksa :)))))))
8 aydan beri evdeyim yav,ev hayatı bana göre değiiiillllllllllll

hayırlısı olsun ınsallah canım ..veeee

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nası yaniiii ?

pericim rüyan hayırlara çıksın canım bebiş sana iyici kendini hissettiriyor bence :)

yasemincim hadi hayırlı olsun.folibol yazmış doktor sana daha öncede konuşmuştuk burda bu konuyu neden folikplus vermedi ki daha mı iyi acaba hep kafam karışıyo bu haplarda.

Son düzenleme:

valla bu gidişle (bizlerle birlikte inşallah) 2010 de nufüs patlaması olcak yaw.

nası yanii bebek yaşamıyor dimi ?yada yaşıyor mu?:uhm:

kızlar ben solgarın folıc asıtını kullanıryorum 400mg ve günde birtane..doktorumda tamam ona devam et dedı...kürtajtan bir ay sonra kullanmaya baslamıstım

valla bu gidişle (bizlerle birlikte inşallah) 2010 de nufüs patlaması olcak yaw.

nası yanii bebek yaşamıyor dimi ?yada yaşıyor mu?:uhm:

Bu bahsettiğim arkadaş bizim eski komşumuzdu,kız hamileliğinde her ay rutin kontrollere giden biri değildi.Belki 6 aylıkken falan kalp atımı durmuştur,8 aydada WC ye düşmüş olabilir,çünki 8 aylık çocuğu wc ye düşürmek (yani doğurmak) öyle kolay olmaz,kontrollere gitmeiğine göre herşey olabilir tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…