Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar hadi bi atraksyon yapalım.
Şuan 791. sayfadayız,888. sayfaya geldiğimizde kim yada kimler hamile kalacak ????
tahmin mi yapsak ?

ben olmam çünkü neredeyse 100 sayf var 10-15 günde gelir o
o zaman şu sıralar yumurtlma döneminde olanlardan bebek haberi alabiliriz

slm...kimsecikler yok tabiki....bende bir tarife baktım sonrada bir selam vereyim dedim....yarım saat kaldı iftara yemeğim var onun için rahatım bu akşam....bu gün dr agittim kızlar çinko ve fobiol başladık bakalım...bir adım attık meleğim için...heyecanlandım biraz....:))

günaydın arkadaşlarr ....
keşke şimdi uyuyor olsaydımda size msjı daha geç yazsaydım
öyle uykum varki.. geç yattım dün gece
ya sabahları istediğim saatte kalkmayı özledim.. özgürce yaşamak istiyorum ben ya

günaydın kızlar...fantastıkam al bendende okadar bak şimdi ben dün aksam yemekten sonra yanıı saat kactı 8:30 falan yattım.uyumusum 9:30 kadar sonracıma kalktım meyve yedım 10 da tekrar yattım sabaha kadar...acayıp oldu yanı..durup durup uyuyorum

şölee sayısaldan milli piyangodan falan para cıksa varyaaa ne süper olurrrrr evimin kadını olurum hemen :))

ayy pericim ne güzel olur dimi valla yani çok şeymi istiyoruz ki sabahları istediğimiz saatte uyanmak vaktimizi dilediğimiz gibi geçirmek.. genç yaşımda bıktım valla :)))

pericim bu inciri günde iki kez yiyoduk dimi
ben geceden iki tane koydum zeytinyağına sabah birini yedim yediğimin yerine bi tane daha koydum.. dünden koyduğumu akşam yicem bu sabah koyduğumu yarın sabah yicem yani böyle bigün durması yağın içinde sorunmu bide aynı yağın içine koyuyorum azaldıkça ekliyorum napiyim değiştireyimmi yağını hergün

aynen böyle devam et gülüm...değiştirmene gerek yok canm ben de degıstırmedım azaldıkça ılave ettım günde iki tane...

rüyamda ne gördum anlatayım tam göbegımın altına gelen derının altında bebegımın göbek bagını görebılıyorum okadar belırgınmıs yanı...küçük bir boru gibi sankı kan gidiyodu içinden...bebegı görmuyorum ama sadece göbek bagını .nedemek sizce kızlar...bi tuhaf oldu içim uyanınca hemen karnıma baktım..tabı bısey yok.

bence artık bebeğine sıkı sıkı bağlandığını işaret ediyo rüyan canım onu kaybetme korkusuda yavaş yavaş hafiflicek bu sayede.. gayet normal annelerimizinki gibi herşeyin yolunda olduğu bi hamilelik süreci geçiriceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…