Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bende sormustum ozaman ee ben kontrole gelmeseydım nasıl anlayacaktım tehlıkelı degılmıydı dıye doktorumda ozaman 3 aya kadar anneye zarar vermıyor 1 haftaya kadar kanamayla gelırdın dedı...

evet 1 haftaya kadar kanama oluyormuş ben kürtaja gittiğimde 1-2 hafta önce ölmüş

bebeği karnında biri vardı yeni farketmıs kan fln gelmıs hiç kontrolede gitmemıs akıllı

bi görsen yüzünü gözlerini sapsarı olmuş hasta gibi yüzünden belli oluyordu yani

zehirlememişti ama...

Canım kesenin yapısının bozuk olduğunu ayşe söylüyor,dr. bozuk dememiş,bozuk değil ise beklemeli,zaten bozuk olsada yapacağı birşey yok neyazıkki,beklemenin doğru olduğu kanısındayım.Dr.lar tahmin ettiklerini değil emin olduklarını söylerler,haklılar tabikide.
Seninkinde kesede kanama var demiş,benim kese ve embriyo bile düzğündü...belirti vermeyebiliyor,çok geç belirti verdi benimki 10 haftalık olması gereken 6 haftalıktı (SAT a göre tabi,bide ben geç yumurtluyorum,ona görede 8 haftalık olması gerekiyordu en az.)

Canım işte,daha doktor ne yapsın,kese düzgün ,kalp atımı var,herşey normal,bunu tahmin edemezki.Dr.doğru olanı yapmış hiç kafana takma canım benim ya

hiçbi ipucu vermemesı çok kötü..ben sadece bulantılarımın azaldıgını bılıyorum..ve şimdide bulantı hıssetmedıgımde endıse duyuyorum acıkcası

Canım işte,daha doktor ne yapsın,kese düzgün ,kalp atımı var,herşey normal,bunu tahmin edemezki.Dr.doğru olanı yapmış hiç kafana takma canım benim ya

Öyle tabii ki doktorun da yapacağı bişey yok ki....

Hayırlısı ya gene olur inşallah takmıyorum kafama hem ilk gebeliklerde çok normalmiş...

Biz korunurken geldi bebişimiz sürpriz yaptı birde olsun diye uğraşsaydık hemen olurdu

belkide....Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah :)

hiçbi ipucu vermemesı çok kötü..ben sadece bulantılarımın azaldıgını bılıyorum..ve şimdide bulantı hıssetmedıgımde endıse duyuyorum acıkcası

Canım kese ve kanama konusunda,dr.anlaycağı bir belirti vermedi,ben bir sorun olduğunu tahmin ediyordum,mide bulantılarım kesilmişti,göğüslerimde puffff dieye söndü,kendimi hamile gibi hissetmiyordum.

bipericim ben hamişken çook acıkıyordum ama acaip acıkıyordum midem bulanıyordu salı günü yani

2. konttrolume gideceğim gün öyle pek acıkmadım herzmaanki gibi midem bulanmadı ayy dedim bak

9.hafta bitiyo düzene giriyo demekki diye düşündüm meğer hamilelik belirtisi kalkmış

bebiş gittiği için...

Canım kese ve kanama konusunda,dr.anlaycağı bir belirti vermedi,ben bir sorun olduğunu tahmin ediyordum,mide bulantılarım kesilmişti,göğüslerimde puffff dieye söndü,kendimi hamile gibi hissetmiyordum.

zor çok zor gercekten...allahım yasatmasın birdaha nolurrrr ..

fantastikacım
Sen reglin yaklaşında göğüslerinde dolgunluk hissediyormusun,ben kürtaj öncesi hem akıntı hemde gögüslerimde dolgunluk hissederdim ama kürtajdan sonra birdaha hissetmedim.Gözğüslerimde artık hiç belirti olmuyor acaba hormonlarımda bir sorun mu oluştu ya ...

kobracım ya benim gögüzlerim öncedende çok acımazdı adet çncesi hala öyle yani hafif bi dolgunluk olur ama çok nadir benim acıdığı falan :)) ve sürekli hassastır gıdık alırım hep :))
o yüzden ben gögüslerimi dikkate almıyorum pek, benim kürtajdan sonra tam 30. günde geldi adetim ve 1 aşağı 1 yukarı kaç aydırda öyle.ben hormonlardaki sorunun en iyi göstergesi olarak adet düzensizliğini biliyorum tatlım bence sendede hiçbi sorun yok hatta ben belirti vermesede yumurtladığımızı düşünüyorum çünkü yumurtlama olmazsa adet vaktinde gelmez çünkü yumurtlamanın ardından 14. gün adet olunur diye biliyorum ben yani sağlıklı bi kadın ortalama her ay yumurtlar eğer yumurtlamazsa vücut bunun sinyallerini verir
ama yumurtlama belirtileri farklılık gösterebilir bence mesela sanada dr demiş yumurtlaman iyi falan diye ama sende akıntı olmamışpek

Valla kuzum bilmiyorum,artık nerden ne yumurtluyorum :))))))))))) Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…