- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.861
çok geçmiş olsun canım neden ağrıdıki okadar bişeyemi canını sıktın arkadaşım....
su kuvvettir derler canım. hayırlara yoralım da hayır olsun...
selam kızlar beni listeye alırsanız sevinirim bende düşük yaptım gecen ay 21 de kanamam basladı 26 bebegimi düşürdüm parca halinde kürtajaj gerek kalmadı bu ayında 31 yani dün adet oldum koru muyoruz bu ay 3 hafta ilişki yasamadık ondan sonrda korunmadık melegimin geri bana gelmesini cok istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin
günaydın arkadaşlar,
gerçi öğlen olmuş ama olsunn,gününüz aydın olsun,aydınlıklar içinde olunnopuyorumnanaktan
benim öyle işte, pco var bende o da geç yumurtlamama sebep oluyor..
Genellikle yumurtlama beklenen adet gününden 14 gün önce olusur.Yani nezaman regl olacağını biliyorsan o günden 14 gün çıkart,o gün yumurtlama günündür.Siklusların kaç gün canım,yani adetinin ilk günü dahil bir sonraki adetine kadar geçen süre siklus tarihindir.26 günde bir regl oluyorsan ,26-14 = 12. gün (Regl olduğun günden itibaren sayıyorsun 12. günü ) senin yumurtanın çatladığı gün.Geç yumurtlama 30 günden fazla siklusu olanlarda olabilir.Senin regl gayet normal.
Dr. sana neden geç döllenmiş dedi,çünki gebelik kesesi Son adet tarihine göre küçük çıkmıştır,oda tahminen söylemiştir.Gebeliğin sağlıklı devam etseydi geç döllenme tahmini doğru olurdu.Böyle durumlarda geç döllenme olup olmadığından emin olmak için 10 gün sonra ultrason yapıyorlar tekrardan.Eğer kalp atımı var ve gebelik sağlıklı ilerliyorsa tahmini doğru çıkıyor.
Canım geç döllenmeyi kafana takma,önemli olan döllenmiş olması,ayrıca geç döllenme kötü birşey değilki.Hamile kalabiliyorsan sorun yok.
evet doktor 15 gün sonra gel demişti ve gittiğimde kali durmuştu demekki en başından
belliymiş hepsi ama bi önlem fln da lınmadı düzelemezmiydi kese bozukda denmedi bana
dün bi ultraso resmi gördüm kese yuvarlaktı benim ilk ultrason görüntümde kese uzun
bi yapıya sahipti mafoldumben mafoldumben mafoldumben neden söylemedi doktor bana
evet doktor 15 gün sonra gel demişti ve gittiğimde kali durmuştu demekki en başından
belliymiş hepsi ama bi önlem fln da lınmadı düzelemezmiydi kese bozukda denmedi bana
dün bi ultraso resmi gördüm kese yuvarlaktı benim ilk ultrason görüntümde kese uzun
bi yapıya sahipti mafoldumben mafoldumben mafoldumben neden söylemedi doktor bana
kızlarrr yaaa arkadas odada sıgara ıcıyor mesafe var ama bana kokusu gelıyooooo
canlarım nasılsınızzz ben kocişime söledim 3 ay koruncakmışız ama ben istemiyorum dedim ama o sla olmaz doktordan dahamı iyi bilion dio
kızlarrr yaaa arkadas odada sıgara ıcıyor mesafe var ama bana kokusu gelıyooooo
canlarım nasılsınızzz ben kocişime söledim 3 ay koruncakmışız ama ben istemiyorum dedim ama o sla olmaz doktordan dahamı iyi bilion dio
aysecim üzülme lütfen belki paniğe kapılmaman için söylememiştir..çok üzülmemen için ve kesenin düzelme şansıda olmuyor sonradan malesef tıp müdahale edemiyor canımcım önlem almak faydasız
hani bebek olsa ve sağlıklı olsa oda düşmesin için bşeyler veriyolar ama eğer bebek yoksa yada ölmüşse mafoldumben
evet doktor 15 gün sonra gel demişti ve gittiğimde kalbi durmuştu demekki en başından
belliymiş hepsi ama bi önlem fln da alınmadı düzelemezmiydi kese bozukda denmedi bana
dün bi ultrason resmi gördüm kese yuvarlaktı benim ilk ultrason görüntümde kese uzun
Canım öylede doktor bana neden açıklama yapmıyo ben onu anlamıyorum
Dediğin gibi çok şükür ki hamile kalabiliyorum...
uyar hayatım dışarda içsinler hamilelere anlayış gösterir genelde insanlar.. eğer gıcıklarsa uyarmak istemiyosanda ara polisi gelip kessin cezalarını :))
Canım benim,benimde 8 haftalık olması gereken gebeliğim 6 haftalıktı,ama kese ve embriyo birbirine uyumluydu,kanamam bile yoktu,belki geç döllenmedir diye 10 gün beklemek istedik ama 4 gün sonra kanamam başladı,doktorlar erken karar vermek istemezler,bazen geç döllenme olur ve gebelik sağlıklı bir doğumla sonuçlanır,bazı aceleci doktorlar yüzünden geç döllenme sağlıksız bir gebelik sanılıp,kalp atımı yok sanılıp sonlandırılabilir.Dr.doğru olanı yapmış,Tıbben gerçekleşecek bir düşüğü engellemek mümkün değil.Bazı dr.lar progestan hormonu verirler ama o da düşüğü asla engellemiyor.Erken gebeliklerde düşükleri engellemek mümkün değil,zaten düşüyorsa sağlıklı değil demektir.
Dr.lar asla emin olmadıkları konuda yorum yapmazlar,onlarda bazı durumlarda emin olamıyorlar,sana ne diyecektiki,en doğru olanı yapmış dr.,bekleyerek sonuca ulaşır bazı şeyler.
Kaç haftalıktı ve kalp atımını duydun ve sonramı kalbi durdu,yoksa benim gibi hiç kalp atımı yokmuydu ?
yaw güya duyarlıı hamıle olduguma falan coksevındı...ama sigara ıcmeye devamm...patronlarda astılar duvarlara yazıyı neymıs duvarda yazı varsa ısveren cezadan kurtuluyomus içen düşünecekmısss ayyy delırıcemm yaaa söledım kokulara karsı acayıp hassasıyetımarttı dıyee ama anlamıyo yaa guya camı acık ama o koku bana gelıyoooo...
arıycam valla kımı aramam gerekıyosa caktırmadan gelsınler kontrol etsınler yaaa
ama ben o sürede o kadar sürede o kadar çok hayal kurdum ki bebeğim vardı bendeydi
gördüm kalbi o kadar güzel atıyordu ki canlıydı bizimdi ya ne diyim bilmiyorum
boşvericem bu işi kurcalamak istemiyorum Allah ım hayırlısı olanı nasib etti buna eminim
ve bana ve isteyen herkese tekrar çok daha sağlıklı gebelikler nasib edicek inşallah
bunu da biliyorum...takdir edilene razı olmak ve Rabbime teslim olmak istiyorum
kalplerimiz onun elinde dua edelim...
yaw güya duyarlıı hamıle olduguma falan coksevındı...ama sigara ıcmeye devamm...patronlarda astılar duvarlara yazıyı neymıs duvarda yazı varsa ısveren cezadan kurtuluyomus içen düşünecekmısss ayyy delırıcemm yaaa söledım kokulara karsı acayıp hassasıyetımarttı dıyee ama anlamıyo yaa guya camı acık ama o koku bana gelıyoooo...
arıycam valla kımı aramam gerekıyosa caktırmadan gelsınler kontrol etsınler yaaa
5 haftalıkken varlığını öğrendik 7 haftalıkken ilk kontrole gittim kalbi atıyordu ve doktor
olumsuz tek kelime söylemedi...sadece geç döllenme olmuş ama kalbi atıyor bak dedi çok güzeldi...
15 gün sonra tekrar gel tahlillerime bakalım dedi...9 hafta +5 günlük olmuştuk gittim tahlillerime baktı çok güzel dedi
kanaman ağrın sancın varmı dedi yok dedim hadi bide bebeğe bakalım dedi
baktık kalbi atmıyordu bide alttan bakalım dedi baktık kalbi atmıyordu en ufak sancım
kanamam yoktu dün gece veya bu sabah kalbi durmuş dedi o kadar başka doktora da gittim durmuştu kalbi
kürtajdan önce tekrar muayene ettiler ama kalbi atmıyordu ve alındı... Doktora bişey
diyemiyorum çok iyi bi doktordu muhtemelen en iyisini yapmıştır...canım ne diyebilirim ki
gene verir Rabbim inşallah cennette bebeklerimiz var şimdi bizim annem babam gelmeden
cennete girmem diye nazlanan bebeklerimiz var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?