Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

çok geçmiş olsun canım neden ağrıdıki okadar bişeyemi canını sıktın arkadaşım....

yok yaseminim ya sıkılmadım bişeye ama varya kafamı oynattıkça zonkluyor çok komik

su kuvvettir derler canım. hayırlara yoralım da hayır olsun...

hayır olsun samyelicim değişik bi rüyaydı aksiyon vardı yine :))

hadi inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sende eklenirsin hamileler listesine zaten varya düşüğün hemen ardından hamile kalmak daha kolay olur derler

günaydın arkadaşlar,
gerçi öğlen olmuş ama olsunn,gününüz aydın olsun,aydınlıklar içinde olunnopuyorumnanaktan

mersi canım dostum hoşgeldin sende

benim öyle işte, pco var bende o da geç yumurtlamama sebep oluyor..

canım benim yakın bi arkadaşımda pkoluydu 23-24 günde bir adet olurdu.. dr ona evlendikten sonra fazla bekleme dedi bebek için oda çok korkuyodu zaten ya olmazsa diye çok kafasına taktı 4-5 ay tutmadı ama sonunda oldu bebeği çok sağlıklı bi oğlu varr
artık bence sen adetin bittimi başla çalışmalara ne zaman yumurtlarsan takip etme hiç en iyisi

kobracım ya mesela eğer yumurtlama olmazsa adette olmaz deniyo ya mesela tam gününde adetim geldi demekki tahmin ettiğim zaman yumurtlamıştım ama hiç öyle aşırı bi akıntım falan olmamıştı geçen ay ama yumurtlamam olmasaydıda adetim tam gününde gelmezdi.. yani bende çok merak ediyorum acaba illede hissedilir bişey olmalımıki

evet doktor 15 gün sonra gel demişti ve gittiğimde kalbi durmuştu demekki en başından

belliymiş hepsi ama bi önlem fln da alınmadı düzelemezmiydi kese bozukda denmedi bana

dün bi ultrason resmi gördüm kese yuvarlaktı benim ilk ultrason görüntümde kese uzun

bi yapıya sahipti mafoldumben mafoldumben mafoldumben neden söylemedi doktor bana

Canım geç döllenmeyi kafana takma,önemli olan döllenmiş olması,ayrıca geç döllenme kötü birşey değilki.Hamile kalabiliyorsan sorun yok.

Canım öylede doktor bana neden açıklama yapmıyo ben onu anlamıyorum

Dediğin gibi çok şükür ki hamile kalabiliyorum...

aysecim üzülme lütfen belki paniğe kapılmaman için söylememiştir..çok üzülmemen için ve kesenin düzelme şansıda olmuyor sonradan malesef tıp müdahale edemiyor canımcım önlem almak faydasız
hani bebek olsa ve sağlıklı olsa oda düşmesin için bşeyler veriyolar ama eğer bebek yoksa yada ölmüşse mafoldumben

Canım benim,benimde 8 haftalık olması gereken gebeliğim 6 haftalıktı,ama kese ve embriyo birbirine uyumluydu,kanamam bile yoktu,belki geç döllenmedir diye 10 gün beklemek istedik ama 4 gün sonra kanamam başladı,doktorlar erken karar vermek istemezler,bazen geç döllenme olur ve gebelik sağlıklı bir doğumla sonuçlanır,bazı aceleci doktorlar yüzünden geç döllenme sağlıksız bir gebelik sanılıp,kalp atımı yok sanılıp sonlandırılabilir.Dr.doğru olanı yapmış,Tıbben gerçekleşecek bir düşüğü engellemek mümkün değil.Bazı dr.lar progestan hormonu verirler ama o da düşüğü asla engellemiyor.Erken gebeliklerde düşükleri engellemek mümkün değil,zaten düşüyorsa sağlıklı değil demektir.

canlarım nasılsınızzz ben kocişime söledim 3 ay koruncakmışız ama ben istemiyorum dedim ama o sla olmaz doktordan dahamı iyi bilion dio

canlarım nasılsınızzz ben kocişime söledim 3 ay koruncakmışız ama ben istemiyorum dedim ama o sla olmaz doktordan dahamı iyi bilion dio

bak şincikkk doktorunuu dinleeee...zaten ılk adet dönemını mecbur beklıyosun e ondan sonrakı de hemen gelıyooo ...adet dönemlerın geldıkce bebegıne yaklasıcaksın valla bu benım parolamdı..çokda faydası olduuuuu

ama ben o sürede o kadar sürede o kadar çok hayal kurdum ki bebeğim vardı bendeydi

gördüm kalbi o kadar güzel atıyordu ki canlıydı bizimdi ya ne diyim bilmiyorum

boşvericem bu işi kurcalamak istemiyorum Allah ım hayırlısı olanı nasib etti buna eminim

ve bana ve isteyen herkese tekrar çok daha sağlıklı gebelikler nasib edicek inşallah

bunu da biliyorum...takdir edilene razı olmak ve Rabbime teslim olmak istiyorum

kalplerimiz onun elinde dua edelim...

Dr.lar asla emin olmadıkları konuda yorum yapmazlar,onlarda bazı durumlarda emin olamıyorlar,sana ne diyecektiki,en doğru olanı yapmış dr.,bekleyerek sonuca ulaşır bazı şeyler.
Kaç haftalıktı ve kalp atımını duydun ve sonramı kalbi durdu,yoksa benim gibi hiç kalp atımı yokmuydu ?

uyar hayatım dışarda içsinler hamilelere anlayış gösterir genelde insanlar.. eğer gıcıklarsa uyarmak istemiyosanda ara polisi gelip kessin cezalarını :))

yaw güya duyarlıı hamıle olduguma falan coksevındı...ama sigara ıcmeye devamm...patronlarda astılar duvarlara yazıyı neymıs duvarda yazı varsa ısveren cezadan kurtuluyomus içen düşünecekmısss ayyy delırıcemm yaaa söledım kokulara karsı acayıp hassasıyetımarttı dıyee ama anlamıyo yaa guya camı acık ama o koku bana gelıyoooo...

arıycam valla kımı aramam gerekıyosa caktırmadan gelsınler kontrol etsınler yaaa

aslında dr lar kesenin yapısında bozukluk varsa anlıyolar hemen ve biliyolar olmıcağını (
bana demişti mesela kesenin çevresinde kanama vardı ve deneyimlerime güvenirsem değişmez bu durum dedi ama yinede bekleyelim falan dedi 10 gün falan bekledim ben aldırmak için
ayseyede söyleyebilirdi dr u kesenin yapısı bozuk diye ama dememiş heralde üzmemek için

5 haftalıkken varlığını öğrendik 7 haftalıkken ilk kontrole gittim kalbi atıyordu ve doktor

olumsuz tek kelime söylemedi...sadece geç döllenme olmuş ama kalbi atıyor bak dedi çok güzeldi...

15 gün sonra tekrar gel tahlillerime bakalım dedi...9 hafta +5 günlük olmuştuk gittim tahlillerime baktı çok güzel dedi

kanaman ağrın sancın varmı dedi yok dedim hadi bide bebeğe bakalım dedi

baktık kalbi atmıyordu bide alttan bakalım dedi baktık kalbi atmıyordu en ufak sancım

kanamam yoktu dün gece veya bu sabah kalbi durmuş dedi o kadar başka doktora da gittim durmuştu kalbi

kürtajdan önce tekrar muayene ettiler ama kalbi atmıyordu ve alındı... Doktora bişey

diyemiyorum çok iyi bi doktordu muhtemelen en iyisini yapmıştır...canım ne diyebilirim ki

gene verir Rabbim inşallah cennette bebeklerimiz var şimdi bizim annem babam gelmeden

cennete girmem diye nazlanan bebeklerimiz var...

ara gülüm polis bakıyo heralde anlamıyo madem

kobracım ya mesela eğer yumurtlama olmazsa adette olmaz deniyo ya mesela tam gününde adetim geldi demekki tahmin ettiğim zaman yumurtlamıştım ama hiç öyle aşırı bi akıntım falan olmamıştı geçen ay ama yumurtlamam olmasaydıda adetim tam gününde gelmezdi.. yani bende çok merak ediyorum acaba illede hissedilir bişey olmalımıki[/QUOTE]

Canım,düzenli adet gören kadınlarda bile yumurtlama olmayabiliyor.Bazen kadınlar yumurtladıklarını hissetmezler.Ben kürtaj öncesi akıntıyı ve ıslaklığı her ay hissederdim.Biliyorsun hamilelik hormonları çok değiştiriyor,belkide hala hormonal olarak normale dönememişizdir diye düşünüyorum.Son dr. gittiğimde Yumurtamın 11 mm olduğunu ve normal büyüdüğünü söyledi dr.ama o ay bile yumurtamın çatladığını hissetmedim.Belkide anlayamaıyruz????

hah işte yüreğini ferah tutup dua edeceksın..tabıkıde veren allahım yıne verecek...hersey onun elınde...isyan etmek ölemıydı bölemıydı demek faydasız oluyo..elde olmuyo tabı ama zaman gectıkce ınsanın bunun mantıgını daha ıyı kavrıyo..bende 10 gun öncesınde gıttıgımde gelısımı bıkac gun eksık demıstı ama toparlar demıstı kalbı falan atıyodu ama bı on gun sonra o masada şoku yasamıstım..allah hıcbırımıze yasatmasın bırdaha...saglıklı evlatlar versın yarabbım...gönlünü ferah tut..sabrın sonu selamettır sonunda..

Alo 184 'ten ihbar edilebiliyormuş canım...aman aman uzak ol dumandan.

bende sormustum ozaman ee ben kontrole gelmeseydım nasıl anlayacaktım tehlıkelı degılmıydı dıye doktorumda ozaman 3 aya kadar anneye zarar vermıyor 1 haftaya kadar kanamayla gelırdın dedı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…