- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.861
çok geçmiş olsun canım neden ağrıdıki okadar bişeyemi canını sıktın arkadaşım....
yok yaseminim ya sıkılmadım bişeye ama varya kafamı oynattıkça zonkluyor çok komik
su kuvvettir derler canım. hayırlara yoralım da hayır olsun...
hayır olsun samyelicim değişik bi rüyaydı aksiyon vardı yine :))
selam kızlar beni listeye alırsanız sevinirim bende düşük yaptım gecen ay 21 de kanamam basladı 26 bebegimi düşürdüm parca halinde kürtajaj gerek kalmadı bu ayında 31 yani dün adet oldum koru muyoruz bu ay 3 hafta ilişki yasamadık ondan sonrda korunmadık melegimin geri bana gelmesini cok istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin
hadi inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sende eklenirsin hamileler listesine zaten varya düşüğün hemen ardından hamile kalmak daha kolay olur derler
günaydın arkadaşlar,
gerçi öğlen olmuş ama olsunn,gününüz aydın olsun,aydınlıklar içinde olunnopuyorumnanaktan
mersi canım dostum hoşgeldin sende
benim öyle işte, pco var bende o da geç yumurtlamama sebep oluyor..
canım benim yakın bi arkadaşımda pkoluydu 23-24 günde bir adet olurdu.. dr ona evlendikten sonra fazla bekleme dedi bebek için oda çok korkuyodu zaten ya olmazsa diye çok kafasına taktı 4-5 ay tutmadı ama sonunda oldu bebeği çok sağlıklı bi oğlu varr
artık bence sen adetin bittimi başla çalışmalara ne zaman yumurtlarsan takip etme hiç en iyisi
Genellikle yumurtlama beklenen adet gününden 14 gün önce olusur.Yani nezaman regl olacağını biliyorsan o günden 14 gün çıkart,o gün yumurtlama günündür.Siklusların kaç gün canım,yani adetinin ilk günü dahil bir sonraki adetine kadar geçen süre siklus tarihindir.26 günde bir regl oluyorsan ,26-14 = 12. gün (Regl olduğun günden itibaren sayıyorsun 12. günü ) senin yumurtanın çatladığı gün.Geç yumurtlama 30 günden fazla siklusu olanlarda olabilir.Senin regl gayet normal.
kobracım ya mesela eğer yumurtlama olmazsa adette olmaz deniyo ya mesela tam gününde adetim geldi demekki tahmin ettiğim zaman yumurtlamıştım ama hiç öyle aşırı bi akıntım falan olmamıştı geçen ay ama yumurtlamam olmasaydıda adetim tam gününde gelmezdi.. yani bende çok merak ediyorum acaba illede hissedilir bişey olmalımıki