- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.841
hoş bulduk kobracığım....benim oluyor akıntım hatta dün bitti...yumurtladım yani.....
inşallah canım,, durum nasıl bu ay mı deneyeceksiniz,,,
kobra dün kahraman koldaydan bahsedip sitesinin linkni vermişlerdi ya burada
orayı okurken rastlamıştım bak verdiğim linkin ait olduğu sayfanın en altında
ovulasyonla ilgili salgı inceleme hakkında bişeyler yazıyo bi oku istersen
Dr. Kahraman KOLDAY - Gebelik Hamilelik
selam kızlar beni listeye alırsanız sevinirim bende düşük yaptım gecen ay 21 de kanamam basladı 26 bebegimi düşürdüm parca halinde kürtajaj gerek kalmadı bu ayında 31 yani dün adet oldum koru muyoruz bu ay 3 hafta ilişki yasamadık ondan sonrda korunmadık melegimin geri bana gelmesini cok istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin
ya kızlar bende yumurtlama oldu galiba bu aralar bende akıntı fazlaydı beyaz kaygansı.ama birde şey diyolar üşüttüğündede aynı şekilde akıntı oluyormuş nasıl ayırt etcez.birde o akıntı bittiğindemi daha çok çalışmak gerekiyor? ay ne çok soru sordum :))
geçmiş olsun canım,gel sende bizim kervana katıl,ama inşallah çok kısa zamanda tekrar hamile kalırsın:CüvCüv:
Canım çok sağol,ben sıvıyı ve kıvamını,miktarını falan biliyorum da,merak ettiğim,bazen sıvı gelmesede ovulasyon gerçekleşir mi?Çünki 3 ay önce dr.ultrasonda yumurtamın büyüdüğünü herşeyin normal olduğunu söylemişti.
ya kızlar bende yumurtlama oldu galiba bu aralar bende akıntı fazlaydı beyaz kaygansı.ama birde şey diyolar üşüttüğündede aynı şekilde akıntı oluyormuş nasıl ayırt etcez.birde o akıntı bittiğindemi daha çok çalışmak gerekiyor? ay ne çok soru sordum :))
Hımmm anladım canım maalesef bi bilgim yok :)
Onalrı bilmiyorum da eceyas ovulasyon testi kullansan yani ben biraz bilgi topladımda
herhalde bu sefer denemek istediğimizde ben ovulasyon testi kullanırım gibi gibi...
Birde yumurtanın çatlamasına yakın ilişkide bulunmak geç döllenmeyi engeller mi acaba ?
doktor bana yumurta geç döllenmiş fln demişti ilk kontrolumde....Geç döllenme engellenebilir bişey mi aceebaaa :uhm:
Canım geç döllenme demek,geç yumurtlama demek,bazı kadınlar çok nadirde olsa ayda iki kere yumurtlayabilirler,bazılarıda geç yumutlarlar,yani 28 günde bir adet gören biri 14 günde yumurtlarken 35 günde regl gören bir kadın 21 günü yumurtlar.
Canım geç döllenme demek,geç yumurtlama demek,bazı kadınlar çok nadirde olsa ayda iki kere yumurtlayabilirler,bazılarıda geç yumutlarlar,yani 28 günde bir adet gören biri 14 günde yumurtlarken 35 günde regl gören bir kadın 21 günü yumurtlar.
yani benim yumurtalarım hep geç döllenecek öyle mi
şimdi ben her ay geçen aykinden 4 gün erken adet görürüm yani geçen ay ayın 16 sında
adet olmuşsam bu ay 12'sinde görücem demektir bayadır da şaşmaz bu durum en az 1 yıldır fln
buna göre ben 26 günde bir adet gördüğüme göre 13 de yumurtlamam lazım
ama o zamanda geç döllenme olmaz ki ya kafamı kurcalıyo bu geç döllenme olayı
Hımmm anladım canım maalesef bi bilgim yok :)
Onalrı bilmiyorum da eceyas ovulasyon testi kullansan yani ben biraz bilgi topladımda
herhalde bu sefer denemek istediğimizde ben ovulasyon testi kullanırım gibi gibi...
Birde yumurtanın çatlamasına yakın ilişkide bulunmak geç döllenmeyi engeller mi acaba ?
doktor bana yumurta geç döllenmiş fln demişti ilk kontrolumde....Geç döllenme engellenebilir bişey mi aceebaaa :uhm:
benim öyle işte, pco var bende o da geç yumurtlamama sebep oluyor..
Genellikle yumurtlama beklenen adet gününden 14 gün önce olusur.Yani nezaman regl olacağını biliyorsan o günden 14 gün çıkart,o gün yumurtlama günündür.Siklusların kaç gün canım,yani adetinin ilk günü dahil bir sonraki adetine kadar geçen süre siklus tarihindir.26 günde bir regl oluyorsan ,26-14 = 12. gün (Regl olduğun günden itibaren sayıyorsun 12. günü ) senin yumurtanın çatladığı gün.Geç yumurtlama 30 günden fazla siklusu olanlarda olabilir.Senin regl gayet normal.
işte doktor geç döllenme dedi kafam karıştı onun için
siklusum 28-29 arasında değişiyo
Dr. sana neden geç döllenmiş dedi,çünki gebelik kesesi Son adet tarihine göre küçük çıkmıştır,oda tahminen söylemiştir.Gebeliğin sağlıklı devam etseydi geç döllenme tahmini doğru olurdu.Böyle durumlarda geç döllenme olup olmadığından emin olmak için 10 gün sonra ultrason yapıyorlar tekrardan.Eğer kalp atımı var ve gebelik sağlıklı ilerliyorsa tahmini doğru çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?