- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.821
amin canım bende senin gibi düşünüyorum ben büyütmek istiyorum yanında olmak istiyorum hep :Saruboceq:
bu arada rüya fenaydı gerçekten ama kavgayı bitek ben ediyorum eşim rahat ama kabahati büyük bana anlatıyo yaptıklarını bende sinsice soruyorum ona ee falan diyorum sanki hiç kızmamış gibi.. sonra koparıyorum kıyameti oda peşimden geliyo özür diliyo ama ben köpürüyorum görmek istemiyorum onu(
gece uyandım stres içinde baktım eşimde uyandı dedim gece senle kavga ettik .. oda tersine çıkar rüyalar dedi :)) sarıldı canım benim sakinleştirdi beni
neden hayal olsun istedikten sonra hersey oluyor inan.hem isteklerimiz bizim öyle abuk uçuk şeyler degılkı...herseyın hayırlısı ama
ah ahhhh gercekten bebeğim olduktan sonra inan bende çalısmak ıstemıyorum aslında ama mecbur işte..belkı ozamana şartlar degısır kımbılır..4 ay zaten normal hakkımız ınsallah o gunlerı gösterırse allahım 2 ayda dahada ucretsız kullanmak ıstıyorum yanı bebegımle bır altı ay dolu dolu...ne guzel olurdu..sonrasında da annem bakıcak zaten sagolsun..ama yınede bırakıp işe gelmesı heralde cok zor olucak...napalım yeterkı alahım hayırlısıyla hayırlı saglıklı bı evlat versın hepımıze
Oooo rüya tersine çıkmış bile baki muhabbet dilerüm fantatsük hatunn buyrunnnnnnnnn
Hayırlısı İnşallah birperi ben istersek herşeyi yapabileceğimizi düşünüyorum..
Birpericim ne iş yapıyorsun acaba ? İnşallah şartlar istediğin gibi olurda bebeişinle kalırsın
hep :) amin amin inşallah sağlıklı olsun da tabii :)
Oooo rüya tersine çıkmış bile baki muhabbet dilerüm fantatsük hatunn buyrunnnnnnnnn
özel bir şirkette muhasebedeyım canım..
bende muhasebedeyim ama ben lisede muhasbe eokuduğum için
ön muhasebe işi yapıyorum şu an :) resmi de yapıyoru ama o kadar değil
daha öğreneceğim çok şey var :)
kızlar ben bu ay artık hamile olmak istiyorummmmmmmmmmmmdelikafadulden
kızlar acayip başım zonkluyor ya normalde pek çekmem başağrısı ama bugün biraz fena
kızlar ddün gece çok kötü bi rüya gördüm çok mutsuz uyandım
rüyamda eşimle kavga ettik kaçtım ondan peşimden geldi ama ben suların içine düştüm tehlikeler atlattım falan ffff mafoldumben bu arad niye kavga ettiğimizi sormayın hiç çok fenaaa senağlama
bende öyle canım ön muhasebe genel muhasebe karısık yapıyorum...ne gelırse yanı..muhasebede öğrenme bitmıyor sürekli yenı bırseyler cıkıyor çünkü
selam ben geldim canlarım....
Hoşgeldin
Kızlar ovulasyon döneminizde akıntı oluyormu?
Benim sanırım olmuyor,ovulasyona yakın bir dönemdeyim,eskiden akıntıyı,ıslaklığı hissederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?