Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Oooo rüya tersine çıkmış bile baki muhabbet dilerüm fantatsük hatunn buyrunnnnnnnnn

neden hayal olsun istedikten sonra hersey oluyor inan.hem isteklerimiz bizim öyle abuk uçuk şeyler degılkı...herseyın hayırlısı ama

Hayırlısı İnşallah birperi ben istersek herşeyi yapabileceğimizi düşünüyorum..

Birpericim ne iş yapıyorsun acaba ? İnşallah şartlar istediğin gibi olurda bebeişinle kalırsın

hep :) amin amin inşallah sağlıklı olsun da tabii :)

Günaydıııııııııııııın.
Öğretmen fikrine katılıyorum pericim.Her yaz öğretmen olmadığıma pişman olurum.Üstelik tatile gittiğimde bile öğretmen evlerde bedava tatil yapan öğretmenlere imrenirim,her yerde avantajları var.

Kızlar bende bebeğimi kendim büyütmek isterim.Anneanne ve babaannelerin büyüttüğü çocuklar,şımarık ve hırçın oluyorlar.Çevremde çok örneği var.Birde onları annesiz bırakmaya hakkımız yok.Biz annemizle birlikte büyüdük..
Onun ilk gülüşünü,anne diyişini,emekleyişini görmek isterim.

özel bir şirkette muhasebedeyım canım..

bende muhasebedeyim ama ben lisede muhasbe eokuduğum için

ön muhasebe işi yapıyorum şu an :) resmi de yapıyoru ama o kadar değil

daha öğreneceğim çok şey var :)

bende öyle canım ön muhasebe genel muhasebe karısık yapıyorum...ne gelırse yanı..muhasebede öğrenme bitmıyor sürekli yenı bırseyler cıkıyor çünkü

su kuvvettir derler canım. hayırlara yoralım da hayır olsun...

bende öyle canım ön muhasebe genel muhasebe karısık yapıyorum...ne gelırse yanı..muhasebede öğrenme bitmıyor sürekli yenı bırseyler cıkıyor çünkü

Evet öyle gerçekten ya değişik bişey çıkıyo ya var olan değişiyo takip etmek zor :)

kızlar ben bu ay artık hamile olmak istiyorummmmmmmmmmmmdelikafadulden

eceyas inşallah inşallah inşallah diyeyim üç kere hadi hayırlısı olur inşallah :)

Kızlar ovulasyon döneminizde akıntı oluyormu?
Benim sanırım olmuyor,ovulasyona yakın bir dönemdeyim,eskiden akıntıyı,ıslaklığı hissederdim.

Kızlar ovulasyon döneminizde akıntı oluyormu?
Benim sanırım olmuyor,ovulasyona yakın bir dönemdeyim,eskiden akıntıyı,ıslaklığı hissederdim.

kobra dün kahraman koldaydan bahsedip sitesinin linkni vermişlerdi ya burada

orayı okurken rastlamıştım bak verdiğim linkin ait olduğu sayfanın en altında

ovulasyonla ilgili salgı inceleme hakkında bişeyler yazıyo bi oku istersen

Dr. Kahraman KOLDAY - Gebelik Hamilelik

selam kızlar beni listeye alırsanız sevinirim bende düşük yaptım gecen ay 21 de kanamam basladı 26 bebegimi düşürdüm parca halinde kürtajaj gerek kalmadı bu ayında 31 yani dün adet oldum koru muyoruz bu ay 3 hafta ilişki yasamadık ondan sonrda korunmadık melegimin geri bana gelmesini cok istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…