düşük yapip hamile kalan veya kalamayanlar

mutlulugumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
40
10
1
29
Slm kızlar ben iki kez evlilik yaptım ilk evliliğim de iki yıl sonra hamile kaldım dusuk ile bitti ve uç yil olmadi ayrıldım şimdi ikinci evliliğimi yaptım ve doğru kişi olduğu için aşırı istegim var inş en kısa zamanda da olur şimdi 8 aylık evliyim

Slm kızlar ben iki kez evlilik yaptım ilk evliliğim de iki yıl sonra hamile kaldım dusuk ile bitti ve uç yil olmadi ayrıldım şimdi ikinci evliliğimi yaptım ve doğru kişi olduğu için aşırı istegim var inş en kısa zamanda da olur şimdi 8 aylık evliyim
Düşük sebebi neydi peki

Allah yardımcın olsun Can'ım bende ikinci evliliğim ilk evliliğimde Bebek oldu ama yanlış insan dedim aldırdım ikinci evlilik oldu şimdi istiyorum ama olmuyor iki ay önce bir düşük yaşadım 6yıllık evliyim

Ben ocakta düşük yaşadım henüz olmadı şubattan beri korunmuyoruz

Allah yardımcımız olsun inş su mübarek günde kabul olur duamiz bazen eşimle çocuk muhabbeti açılıyor onun o halini gordugum zaman hep bitiyorum ya

Allah yardımcımız olsun inş su mübarek günde kabul olur duamiz bazen eşimle çocuk muhabbeti açılıyor onun o halini gordugum zaman hep bitiyorum ya
İnan bende kendimden çok eşime üzülüyorum her ay olmadı deyince nasip değilmiş derken yüzündeki o burukluğu beni mahvedyor. Ama artım takmamaya karar verdik biraz ara vericez birbirimizi üzmücez artık

İnan bende kendimden çok eşime üzülüyorum her ay olmadı deyince nasip değilmiş derken yüzündeki o burukluğu beni mahvedyor. Ama artım takmamaya karar verdik biraz ara vericez birbirimizi üzmücez artık
En doğrusu böyle olması zaten ben bu ay biraz incir kurunu yaptım eğer ki bu ay da olmazsa süt maydanoz varmış buharına onu da denicem ve sonra doktora gidicem

En doğrusu böyle olması zaten ben bu ay biraz incir kurunu yaptım eğer ki bu ay da olmazsa süt maydanoz varmış buharına onu da denicem ve sonra doktora gidicem
İnan ben varya folikasiti bile bıraktkm çnkü aylardır o kadar çok içtim ki maximumu bile geçti bütün herşeyi oluruna bıraktım Rabbim ne zaman gönderecekse o zaman gelecek inşallah

İnsallah olur canim hayirlisi olsun hakkinda

Var Can'ım malisef hatta bana hep şınu dedi benim çocuğa ihtiyacım yok dedi sonra ne oldu çocuk istedi allah vermedi

Back