kızlar bende düşük yaptım ama normal bi düşüktü 5 haftalıktı ilk bebeğimdi normal adet gibiydi zaten bir hafta içinde tamamen düştü ve 15 gün sonra gününde hastalandım bitti ve ondan sonra 1 ay sonra hastalandım parça atar gibi ama doktorum normal için temizleniyo dedi ve o hastalığım bittikten sonra hamile kaldım yine bel ağrısı kasık ağrısı çektim ama bu sefer dikkatli oldum fazla yormadım kendimi pregestanı erken içmeye başladım düşük tehlikem vardı 7 haftalıkken kalp atışını duyduk ve düşük tehlikesi kalktı şu an Allahıma şükürler olsun 3 buçuk aylyk hamileyim herşey normal gibi gözüküyo size tavsiye fazla üzülmeyin ve bi dahaki hamileliğinizde çok dikkatli olun
slm kizlar bende agustos 3 de bi aylik bebegi mi duusrdum normal kan yoluylan. kurtaj olmadim aradan iki ay gecti adetim gecikti korundugum halde ev test yaptim 10 gun olmustu bisi cikmadi kan testine gittim hamilelik denildi ama bi hafte gecmeden adet oldum emin dim hamile olmadigima. simdi ilk dusugumden 6 ay gecti esim cocuk istior ama benim aklim da soru isareti var acaba ikincide gercekten hamilemiydim dusuk mu oldu die. ne yapacagi mi bilmiorum oneriniz ne arkadaslar luften yardimci olun
bende geçen ay düşük yaptım 2-3 haftalıktı. benimde kanamayla gitti. kanama bittikten 10 gün sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı.ve 15 gündür geliyor yeni yeni kanama gelmeye başladı test yaptım1 hafta önce çıkmadı. önceki düşükte böyle olmuştu acaba yine düşük mü yapıyorum yoksa önceki düşükten kalanlar daha yenimi temzleniyor bilemedim. 3 gündür akşamları karnım çok şiddetli ağrıyor. gündüz bişey yok kanamada olmuyor ama akşamları hem kanama hemde ağrı. ne yapacağımı şaşırdım bende.
geçmiş olsun cnm,ilk gebeliklerin % 80 i böyle düşükle sonuçlanırmış,bende 6 haftalık bebğimi kürtaj olmadan düşürmüştüm,sadece 1 ay dikkat ettim cnm sonra korunmadım ama tam 7 ay sonra geldi meleğim,şimdi de kollarımda,çok şükür,size de Allah nasip etsin inş.
gözün aydın canım ne güzel bende 1sene oldu bugün kimyasal düşük yaşadım kendiliginden sonlandı doktor bir sorun olmadıgını söyledi 3 ay korundum ama hala daha gelmedi bebişim her ay hüsran allahım bizlerede verir inşallah beklemek cok zor ya
kızlar bende düşük yaptım ama normal bi düşüktü 5 haftalıktı ilk bebeğimdi normal adet gibiydi zaten bir hafta içinde tamamen düştü ve 15 gün sonra gününde hastalandım bitti ve ondan sonra 1 ay sonra hastalandım parça atar gibi ama doktorum normal için temizleniyo dedi ve o hastalığım bittikten sonra hamile kaldım yine bel ağrısı kasık ağrısı çektim ama bu sefer dikkatli oldum fazla yormadım kendimi pregestanı erken içmeye başladım düşük tehlikem vardı 7 haftalıkken kalp atışını duyduk ve düşük tehlikesi kalktı şu an Allahıma şükürler olsun 3 buçuk aylyk hamileyim herşey normal gibi gözüküyo size tavsiye fazla üzülmeyin ve bi dahaki hamileliğinizde çok dikkatli olun
canım bende senin gibi 5 haftalık bebeğimi kaybettim. simdi adet oluyor gibi devam ediyor kanamam benimde doktorum hemen hamilekalabilirsin diyor sen progestanı doktor vermeden mi içmeye başladın ben bir dahaki sefere hemen doktora gitmtsem mi diyorum alttan muayene de düşüğe neden oluyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım beni bilgilendirirsen sevinirim.
slm kızlar bende çok zor hamile kalmıştım yumurtalarım yavaş çalışıyo diye ama 6 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum doktorum üzülme dedi 2 aya kalmaz gene gelirsin dedi ben okadar inandımki hiç stres yapmadım hatta hamileyim diye gezdim ortada adet günü test yaptım negatif çıktı inanmadım 1 hafta sonra kan testinde çıktı çok şükür şimdi 2,5 aylık oldu gerçekten stres çok etkiliyormuş rabbim tüm dileyen herkese versin düşünmemeye çalışın