Düşük yapıp 1 aydan fazla beklemeden sağlıklı hamile kalan varmı?

ben tuğba aynı dertteniz bende 1,5 ay önce düşük yaptım doktorum 2 ay korun dedi uzman tv de doktor dedi eğer ilk düşüğünüz ise ve 8 ahaftalıktan önce ise 2 ay beklemeyi öneriyorlar bend egün sayıyorum folik asit kullanıyorum cenabı haktan umut kesilmez inşallah tekrar hamile kalırız zemuszemus

bu yaziya koca bir Masallah demeden gecemedim, kirkbirkere Masallah vaktinde bize dogumdan geldiginizi ve meleginizle beraber oldugunuzu da yazmaniz dilegiyle, amin.

Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi ilk gebeliğimde düşük yaşadım.Yalnız benimki bozulmuş gebelik diye bir şekli bu da en sinsisi dedi dr um çünkü sadece ultrasonda muayene esnasında belli oluyormuş yani dikkatli biri olmasam oluruna bırakıp dr a gitmesem şimdi dünyada bile olamayacaktım...Doktorum bana da 3 ay korun dedi rahim incelmiş ve bebek tutunmaz dedi .Ama şu an ki aklım olsa 1 dk beklemezdim çünkü hamile kalamadım. Aralıkta kürtajla 3 aylıkken aldılar . Kürtajın olumsuz etkilerini de yaşadım.Adetlerim düzensiz devam etti .Allahım kısmet ederse bu bir kaç gün içinde aşılamam var...yumurta büyümesini bekliyoruz ..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....

çok geçmiş olsun canım umarın en kısa zamanda hamile haberlerini yazarsın burdan

düsükten sonra ilk ayda hamile kalan varmi ben bu ay on günlük gecikmeyle hastalandim gecen ay düsük yapmistim sanki simdi yine düsük oldu gibi kanamam var

düsükten sonra ilk ayda hamile kalan varmi ben bu ay on günlük gecikmeyle hastalandim gecen ay düsük yapmistim sanki simdi yine düsük oldu gibi kanamam var

Düşükten hemen sonra hamile kalınabilirmiş, olmuş olabilir........
Birde bir yerde okumuştum bir dr aslında her geç kalmış adette düşük olduğunu iddia ediyordu.....Hanımlarımız adet geciktiğini sanır aslında bu bir düşüktür gibi açıklaması vardı.......Ne kadar doğrudur bilemiyorum...

cok gecmis olsun, Insallah burdan asilamanin guzel sonucunu da vermek nasip olur.

dusukten sonra reglenin on gun gecikmesi cok normal ayrica dusuk ya da kurtaj sonrasi regle fazla da gelir demisti doktorum. bence dusuk degildir yasadigin tabii emin olamayiz.

arkadaşım bencede sabret allah verecekse her zaman olur bebek.yıne aynı şeyden korkuyosan hele bı kendıne gel vücut toparlansın .tamam kürtaj olmadın ama yınede bekle ben 8haftalık bebegımı kaybettım ve hemen bebek yapanlara çok şaşırıyorum o psikolojıyle nasıl korkmadan yapıyolar anlamıyorum zaten yıne aynı şey olacakmı endışesı stresı problem olmıycaksada olduruyo onun için ben en az 6aybeklıycem ama sen yıpranmadıysan 3ay sonra yap.hakkımızda hayırlısı

ben bişey sormak istiyorum düşükten sonra ilk ay hamile kaldık diyorsunuz. peki düşük kanaması bittikten sonramı yoksa 1 adet geçirdikten sonramı. dr bana korumam gerekmediğini söyledi ama nasıl beklemeliyim ona şaşırdım:)

bende düşük yaptım ama en az 2 ay beklemem gerekir diye düşünüyorum tamam belki bebek olur sorunda cıkmaz ama benim saglıgımda önemli ne acelesi var ki hersey zamanında olsun ,normal sürecinde olsun

bende düşük yaptım ama en az 2 ay beklemem gerekir diye düşünüyorum tamam belki bebek olur sorunda cıkmaz ama benim saglıgımda önemli ne acelesi var ki hersey zamanında olsun ,normal sürecinde olsun

bende düşükten sonra bir kis oluştu bu nedenle hamile kalmam gerekiyor doktorum hiç korunma diyor o neden le sormuştum. bu dönemde hamile kalınabilirmi diye:)

kızlar günaydın bende bişey sorcam ben 17 gün önce kürtaj oldm 2 hafta ilişki yasaktı ve yasak bittiğinde ilişki oldu fakat benim koca rahata alışmış olacakki korunmayı beceremedi sizce hamile kalabilirmiyim boş gebelik nedeniyle kürtaj olmustum yani kese var ama bebek hiç yoktu ilk ay kalıpta saglıklı hamilelik yasayan varmı

mrb. arkadaslar malesef ben de dün kürtajla aldırmak zorunda kaldım bebeğimi kalbi atmıyordu ve kanamam olmustu. dr 5 ay yani mart a kadar beklemem gerektiğini söyledi. bana garip geldi genelde 8 haftadan kucukse 2-3 ay yeterli diyorlar. sizce de marta kadar beklemeli miyim?:sinifsinif:

cok cok gemis olsun. ozel bir neden yoksa doktorun cok abartmis bana iki doktor bir ay yeter dedi uc aya kadar beklemeyi genelde tavsiye ediyorlar. marta kadar olmasinin ozel bir nedeni olabilir mi? yoksa cok cok abartmis doktorun mutlaka arayip neden bes ay dediniz bir ve uc ay arasi diye duyuyorum diye sor.

bayramdan sonra kontrolum var o zaman sormayı düşünüyorum bana tuhaf geldi özel bi neden de belirtmedi belki başka bi dr a daha giderim:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…