arkadaşlar ben 29 mayısta sat a göre 5 hafta 4 günlük düşük yaptım ..Hamile olduğumu öğrendim ancak ultrasonda görülmedi..3. günde kanamayla gitti..kürtaja da gerek kalmadı. dr um 3 ay bekle dedi..ama ben sabırsızlanıorum..bu şekilde düşük yapıp ilk adetten sonra korunmayıp sağlıklı hamilelk geçirenler varmı??ikinci kez aynı şeyi yaşamaktan çok korkuorum...[/QUOT
ben tugba aynı dertteniz ben 1.5 ay önce bebeğimi kaybettim aynı senin gibi oldu 3 gün içinde düştü kanamamla beraber doktor 2 ay dedi bana internette uzman tv de doktorda 2 ay dedi eğer ilk düşüğün ve 8 haftalıktan önceyse 2 ay korunma veriyor bu sitede korunmadan hamile olanlarda var bende gün sayıyorum folikasit kullanıyorum hayırlısı cenabı haktan umut kesilmez inşallah tekrar kalırız hamile zemuszemus
yaklaşık 3 sene önce kalp atışı yok diye kürtaj oldum doktorum 3 ay korun dedi bende korundum. 2 sene boyunca bi daha hamile kalamadım. geçen kasım ayında aşılamayla hamile kaldım yine aynısı oldu yine kürtaj oldum. doktorum 3 ay korun dedi ama ben zaten zor hamile kalıyorum diye korunmadım ve kürtajımdan sonra sadece 1 kere adet oldum şu anda çok şükür hamileyim ve hiç geçirmediğim kadar sağlıklı bir gebelik geçiriyorum. bugün kağan kocatepenin bi roportajını dinledim. 8 haftalıktan küçük düşüklerde korunmaya gerek yok dedi.
Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi ilk gebeliğimde düşük yaşadım.Yalnız benimki bozulmuş gebelik diye bir şekli bu da en sinsisi dedi dr um çünkü sadece ultrasonda muayene esnasında belli oluyormuş yani dikkatli biri olmasam oluruna bırakıp dr a gitmesem şimdi dünyada bile olamayacaktım...Doktorum bana da 3 ay korun dedi rahim incelmiş ve bebek tutunmaz dedi .Ama şu an ki aklım olsa 1 dk beklemezdim çünkü hamile kalamadım. Aralıkta kürtajla 3 aylıkken aldılar . Kürtajın olumsuz etkilerini de yaşadım.Adetlerim düzensiz devam etti .Allahım kısmet ederse bu bir kaç gün içinde aşılamam var...yumurta büyümesini bekliyoruz ..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....
çok geçmiş olsun canım umarın en kısa zamanda hamile haberlerini yazarsın burdan
düsükten sonra ilk ayda hamile kalan varmi ben bu ay on günlük gecikmeyle hastalandim gecen ay düsük yapmistim sanki simdi yine düsük oldu gibi kanamam var
Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi ilk gebeliğimde düşük yaşadım.Yalnız benimki bozulmuş gebelik diye bir şekli bu da en sinsisi dedi dr um çünkü sadece ultrasonda muayene esnasında belli oluyormuş yani dikkatli biri olmasam oluruna bırakıp dr a gitmesem şimdi dünyada bile olamayacaktım...Doktorum bana da 3 ay korun dedi rahim incelmiş ve bebek tutunmaz dedi .Ama şu an ki aklım olsa 1 dk beklemezdim çünkü hamile kalamadım. Aralıkta kürtajla 3 aylıkken aldılar . Kürtajın olumsuz etkilerini de yaşadım.Adetlerim düzensiz devam etti .Allahım kısmet ederse bu bir kaç gün içinde aşılamam var...yumurta büyümesini bekliyoruz ..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....
düsükten sonra ilk ayda hamile kalan varmi ben bu ay on günlük gecikmeyle hastalandim gecen ay düsük yapmistim sanki simdi yine düsük oldu gibi kanamam var
cok gecmis olsun, Insallah burdan asilamanin guzel sonucunu da vermek nasip olur.
teşekkür ederim arkadaşlar..şu an folikasit kullanıorum..en azından 2 ay sabredeyim bari..gerçi bi sorun görünmedi dr olabilir gebeliğin ilk haftalarında böle düşükler dedi..8 haftadan önce sık rastalnırmış..ama bende ya tekrar hamile kalamzsam die erkenden başlamak istiorumm
bende düşük yaptım ama en az 2 ay beklemem gerekir diye düşünüyorum tamam belki bebek olur sorunda cıkmaz ama benim saglıgımda önemli ne acelesi var ki hersey zamanında olsun ,normal sürecinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?