• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp 1 aydan fazla beklemeden sağlıklı hamile kalan varmı?

esra83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
344
6
116
İzmir
arkadaşlar ben 29 mayısta sat a göre 5 hafta 4 günlük düşük yaptım ..Hamile olduğumu öğrendim ancak ultrasonda görülmedi..3. günde kanamayla gitti..kürtaja da gerek kalmadı. dr um 3 ay bekle dedi..ama ben sabırsızlanıorum..bu şekilde düşük yapıp ilk adetten sonra korunmayıp sağlıklı hamilelk geçirenler varmı??ikinci kez aynı şeyi yaşamaktan çok korkuorum...

arkadaşlar ben 29 mayısta sat a göre 5 hafta 4 günlük düşük yaptım ..Hamile olduğumu öğrendim ancak ultrasonda görülmedi..3. günde kanamayla gitti..kürtaja da gerek kalmadı. dr um 3 ay bekle dedi..ama ben sabırsızlanıorum..bu şekilde düşük yapıp ilk adetten sonra korunmayıp sağlıklı hamilelk geçirenler varmı??ikinci kez aynı şeyi yaşamaktan çok korkuorum...

canım bende 2 5 yıl önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim doktorum bana korunma 1 ay sonra gel belki yine hamile kalmış olursun dedi hiç bir sorun yok kürtajda olmadın beklemene gerek yok dedi.düşükten sonra hiç korunmadım ama hamilede kalamadım.hamile kalacağınında bi garantisi yok.ama bence yinede doktorunu dinle benim doktorum onay vermişti senin durumun daha farklı olabilir.

ablamın bi arkadaşı kanamalı düşük yapmıştı yani kürtajsız yinede doktor 3 ay süre vermiş ama korundugu halde o ay hamile kalmış
şuanda benden 3 hafta önde yani 33 haftalık bildiğim kadarıyla gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyo
yerinde olsam doktorumu dinlerdim önerdiği şekilde korunurdum
,birde şuanda ilaç kullanıyomusun merak ettim folic asit vs yada herhangi bir ilaç

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar..şu an folikasit kullanıorum..en azından 2 ay sabredeyim bari..gerçi bi sorun görünmedi dr olabilir gebeliğin ilk haftalarında böle düşükler dedi..8 haftadan önce sık rastalnırmış..ama bende ya tekrar hamile kalamzsam die erkenden başlamak istiorumm

gonca bişey merak ettim bi daha hamile kalamadınmı?bende 6 ay önde bi düşük geçirdim 2 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyoruz korktum şimdi yaa

geçmiş olsun cnm,ilk gebeliklerin % 80 i böyle düşükle sonuçlanırmış,bende 6 haftalık bebğimi kürtaj olmadan düşürmüştüm,sadece 1 ay dikkat ettim cnm sonra korunmadım ama tam 7 ay sonra geldi meleğim,şimdi de kollarımda,çok şükür,size de Allah nasip etsin inş.

geçmiş olsun cnm,ilk gebeliklerin % 80 i böyle düşükle sonuçlanırmış,bende 6 haftalık bebğimi kürtaj olmadan düşürmüştüm,sadece 1 ay dikkat ettim cnm sonra korunmadım ama tam 7 ay sonra geldi meleğim,şimdi de kollarımda,çok şükür,size de Allah nasip etsin inş.

teşekkür ederim..ne mutlu sizee...darısı başımıza inşallahh:Saruboceq:

ben de kizimdan once 7 haftalik düsük yaptim.3 ay sonra kizima hamile kaldim.moralinizi bozmayin kizlar,Allah saglik verdigi surece anne olabilirsiniz.

üzülme 3.5 aylık bebeğimi düşürdüm aynı ayında hamile kaldım gerçi doktorum 6aydan önce yapma dedi ama ilkayda hamile kaldım ve şu an dünyalar güzeli bir kızım var darısı sana ve tüm isteyenlere

üzülme 3.5 aylık bebeğimi düşürdüm aynı ayında hamile kaldım gerçi doktorum 6aydan önce yapma dedi ama ilkayda hamile kaldım ve şu an dünyalar güzeli bir kızım var darısı sana ve tüm isteyenlere

Allah bağışlasın analı babalı büyümeyi nasip eder inşallah.darısı başımızaa..bende 2 ay beklemeye karar verdim bir ayı bitti sayılır ama henüz ade olmadım bekliorumm...

esra83 canım sen kendi kendine mi düşürdün kürtaj mı yaptırdın ne kadar sürdü kanamaların

benım ılk bebegım dusuk olmustu ıcımde parca kaldıgı ıcın kurtaj oldum bana kımse bu kadar beklıceksın demedıler kendım 1 ay korundum dahasonra hamıle kaldım cok sukur.

esra83 canım sen kendi kendine mi düşürdün kürtaj mı yaptırdın ne kadar sürdü kanamaların

canım benim kendiliğinden düştü kürtaj olmadım..vajinal ultrasonla yapılan konrolde rahmin kendiliğinden inceldiği kürtaja gerek olmadığını söledilr.kanamam toplam 7 gün sürdü..

bende geçen sene 2 haftalık hamileyken düşük yaptım ama 1 ay sonra yine hamile kaldım cok şükür sağlıklı doğum yaptım
Allah sanada nasip etsin

3 ay önce 12 haftalık bebeğimi düşürdüm .ardından 2 kez kürtaj oldum.bir kez regl olduktan sonra hamile kaldım.şu an 5 haftalık hamileyim.umarım bi sorun olmaz..

bende geçen sene 2 haftalık hamileyken düşük yaptım ama 1 ay sonra yine hamile kaldım cok şükür sağlıklı doğum yaptım
Allah sanada nasip etsin[/QUOT

Amin...Tebrik ederim :nazar:..Allah analı babalı büyümeyi nasip etsn inşallah..Darısı başımızaaa

3 ay önce 12 haftalık bebeğimi düşürdüm .ardından 2 kez kürtaj oldum.bir kez regl olduktan sonra hamile kaldım.şu an 5 haftalık hamileyim.umarım bi sorun olmaz..

Öncelikle geçmş olsun canım Allah bu bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsinn :nazar:inşllah...

yaklaşık 3 sene önce kalp atışı yok diye kürtaj oldum doktorum 3 ay korun dedi bende korundum. 2 sene boyunca bi daha hamile kalamadım. geçen kasım ayında aşılamayla hamile kaldım yine aynısı oldu yine kürtaj oldum. doktorum 3 ay korun dedi ama ben zaten zor hamile kalıyorum diye korunmadım ve kürtajımdan sonra sadece 1 kere adet oldum şu anda çok şükür hamileyim ve hiç geçirmediğim kadar sağlıklı bir gebelik geçiriyorum:nazar:. bugün kağan kocatepenin bi roportajını dinledim. 8 haftalıktan küçük düşüklerde korunmaya gerek yok dedi.

Back