düşük yapanlar!

jasomia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
45
3
36
Bursa
arkadaşlar ben düşük yapmadım ama düşük yapanlar varsa bu konu hakkında bilgi almak istiyorum benim için çok önemli olan bi sebepten dolayı.kızlar düşük bebek 4 veya 5 haftalıkken gerçekleşirmi?düşükten sonra mutlaka kürtaj yapılırmı. mutlaka doktora muayene olunurmu herhangi bi ilaç verilirmi. aranızda hiç düşük yapıp daha sonra kürtaj yaptırmaya hiç muayene bile olmayan varmı.kürtaj mutlka yapılıyosa nasıl yapılıyo kadın uyuşturuluyomu kürtajı anlatırmısınz.kızlar bunu size sormamaın nedeni şu ben bi şaka yaptım kayınvalidemlere hamileyeim dedim çok sevindiler sonrada söyleyemedim şaka olduğunu şuan beni 5 haftalık hamile sanıyolar bende düşük yaptım dicem.doktora muayene oldum düşürmüşsün bebek yok dicem. düşükten sonra mutlaka kürtaj yapılıyomu onu merak ettim yapılmıyosa kürtaj yaptırdım falan demicem. görümcem ebe o bilir ona sorarlar die kotkuyom yalanım belli olur die korkuyom nolur bana yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…