düşük yapanlar!

jasomia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
45
3
36
Bursa
arkadaşlar ben düşük yapmadım ama düşük yapanlar varsa bu konu hakkında bilgi almak istiyorum benim için çok önemli olan bi sebepten dolayı.kızlar düşük bebek 4 veya 5 haftalıkken gerçekleşirmi?düşükten sonra mutlaka kürtaj yapılırmı. mutlaka doktora muayene olunurmu herhangi bi ilaç verilirmi. aranızda hiç düşük yapıp daha sonra kürtaj yaptırmaya hiç muayene bile olmayan varmı.kürtaj mutlka yapılıyosa nasıl yapılıyo kadın uyuşturuluyomu kürtajı anlatırmısınz.kızlar bunu size sormamaın nedeni şu ben bi şaka yaptım kayınvalidemlere hamileyeim dedim çok sevindiler sonrada söyleyemedim şaka olduğunu şuan beni 5 haftalık hamile sanıyolar bende düşük yaptım dicem.doktora muayene oldum düşürmüşsün bebek yok dicem. düşükten sonra mutlaka kürtaj yapılıyomu onu merak ettim yapılmıyosa kürtaj yaptırdım falan demicem. görümcem ebe o bilir ona sorarlar die kotkuyom yalanım belli olur die korkuyom nolur bana yardımcı olun.

canım ben 5 haftalık hamileyken düşük yaptım. hamile olduğumu bildiğim için kasığımda bir ağrıyla birlikte kanamam olunca hemen doktora gittim. ama öyle çok büyük bir kanama olmuyor, yani hamile olduğunu bilmesen adet olduğunu sanırsın. doktorum cytotec diye bir ilaç verdi, rahmi temizliyormuş, onu kullanınca biraz ağrım oldu ama öyle çok değil. kandaki hamilelik değeri 5in altına düşene kadar her hafta hamilelik testi yaptırdım sadece, düşük kendi kendine olduğu için kürtaj ya da herhangi bir müdahale olmadı. hatta o arada çalışmaya bile devam ettim, henüz hamileliği kimseye söylememiştik, kimse düşük yaptığımı da bilmedi, adet olur gibi bişeydi zaten. yani illaki kürtaja felan gerek yok, vucut kendi kendine atabiliyor. sonrasında da tekrar hamilelik için 3ay bekleme süresi veriyor doktor vucut toparlansın diye.

sağol canım ya çok yardımcı oldun bana rahatladım artık.bu cytotec denen ilacı kaç ay kullandın. günde kaç kez içtin:)

sağol canım çok yardımcı oldun bana rahatladım gerçekten sen bu ilacı( cytotec ) kaç ay kullandın günde kaç kez içtin söyleyebilirmisin bana.

sabah-öğle-akşam içiyodum ilacı, 1 hafta kullandım, öyle aylarca kullanmıyorsun. bide doktor bu ilaç rahmi kasıcı bir ilaçtır, kullanınca ağrın atar demişti. ağrı yapıyordu gerçekten. kanamam da azar azar 2 hafta sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…