• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük yapanlar!

jasomia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
45
3
36
Bursa
arkadaşlar ben düşük yapmadım ama düşük yapanlar varsa bu konu hakkında bilgi almak istiyorum benim için çok önemli olan bi sebepten dolayı.kızlar düşük bebek 4 veya 5 haftalıkken gerçekleşirmi?düşükten sonra mutlaka kürtaj yapılırmı. mutlaka doktora muayene olunurmu herhangi bi ilaç verilirmi. aranızda hiç düşük yapıp daha sonra kürtaj yaptırmaya hiç muayene bile olmayan varmı.kürtaj mutlka yapılıyosa nasıl yapılıyo kadın uyuşturuluyomu kürtajı anlatırmısınz.kızlar bunu size sormamaın nedeni şu ben bi şaka yaptım kayınvalidemlere hamileyeim dedim çok sevindiler sonrada söyleyemedim şaka olduğunu şuan beni 5 haftalık hamile sanıyolar bende düşük yaptım dicem.doktora muayene oldum düşürmüşsün bebek yok dicem. düşükten sonra mutlaka kürtaj yapılıyomu onu merak ettim yapılmıyosa kürtaj yaptırdım falan demicem. görümcem ebe o bilir ona sorarlar die kotkuyom yalanım belli olur die korkuyom nolur bana yardımcı olun.

arkadaşlar ben düşük yapmadım ama düşük yapanlar varsa bu konu hakkında bilgi almak istiyorum benim için çok önemli olan bi sebepten dolayı.kızlar düşük bebek 4 veya 5 haftalıkken gerçekleşirmi?düşükten sonra mutlaka kürtaj yapılırmı. mutlaka doktora muayene olunurmu herhangi bi ilaç verilirmi. aranızda hiç düşük yapıp daha sonra kürtaj yaptırmaya hiç muayene bile olmayan varmı.kürtaj mutlka yapılıyosa nasıl yapılıyo kadın uyuşturuluyomu kürtajı anlatırmısınz.kızlar bunu size sormamaın nedeni şu ben bi şaka yaptım kayınvalidemlere hamileyeim dedim çok sevindiler sonrada söyleyemedim şaka olduğunu şuan beni 5 haftalık hamile sanıyolar bende düşük yaptım dicem.doktora muayene oldum düşürmüşsün bebek yok dicem. düşükten sonra mutlaka kürtaj yapılıyomu onu merak ettim yapılmıyosa kürtaj yaptırdım falan demicem. görümcem ebe o bilir ona sorarlar die kotkuyom yalanım belli olur die korkuyom nolur bana yardımcı olun.

canım öncelikle büyük bi hata yapmışsın, bunu söylemek isterim
çok hassas bi konu, herkes bebek geliyo sevincine kapılıyor bi anda ve sen şimdi diyeceksin bebek yok
boş yere onları üzmüş olacaksın
yine de yardımcı oalcaksa kendimden örnek vereyi

ben adetim gecikince test yaptım pozitif çıktı, kan testine gittim poztif çıktı ama hormon değeri çok düşüktü, şüphelerim vardı bebeğin olmayacağıyla ilgili ama yine de ümitleniyodum çünkü adetim 1 hafta gecikmişti, testler de pozitif deyince 6. hafta sonuna doktora randevu aldık, kontrole gidecektik bebek var diye , tam doktora gideceğimiz gün kan geldi, korka korka doktora gittim, önce alttan muayene yaptı, aleti kullanarak, kese görünmüyor ama yine de tahlil yapalım dedi, tekrar gebelik testi yaptı ve hormon değerlerinin düştüğünğ gördük
dedi ki kimyasal gebelik yaşamışsın, yani bebek yerleşememiş
bu çok sık olan bi durummuş, gebeliklerin %50 si böyle oluyormuş, adetim gecikti sanıyormuşsun ve bi kaç güne düşüyormuş hissetmiyormuşsun bile, ama benimki 2 hafta gecikmişti işte, iyice havaya girmiştik bebek geliyo diye
sonra bitti gitti ,sadece daha sancılı geçti adetim, ve yoğundu, başka da hiçbişey yok
ne ilaç ne kontrol
yalnız dedi ki 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptır, hormon değerlerinin düşmesi gerekiyo, sıfırlanması lazım dedi, çünkü normal bi kadında çok düşük bir değermiş
işte böyle

sağol canım ya şimdi bu kimyasal gebeik denen şeyi belki bende yaşamışımdır.normalde benim adetlerim çok düzenli bebek istiyoruz biz ama bi türlü hamile kalamıyorum ilaç falanda kullandım neyse dicem şu adetlerim düzenli benim ama geçen ay yani en son adetim 1 hafta gecikti normalde hiç gecikmez hamileyim sandım iyice test yaptırmak için 10 günü geçmesini beklicektim adet oldum ve çok sancılandım yoğun oldu bide.belki bende senin gibi olmuşumdur hiç dr a falan gitmedim.hormon değerlerinin düşük çıkması gerek yazmışşsın sen yani kanda yapılan hamilelik testi nde mi değerler in düşük çıkması gerekiyo

sağol canım ya şimdi bu kimyasal gebeik denen şeyi belki bende yaşamışımdır.normalde benim adetlerim çok düzenli bebek istiyoruz biz ama bi türlü hamile kalamıyorum ilaç falanda kullandım neyse dicem şu adetlerim düzenli benim ama geçen ay yani en son adetim 1 hafta gecikti normalde hiç gecikmez hamileyim sandım iyice test yaptırmak için 10 günü geçmesini beklicektim adet oldum ve çok sancılandım yoğun oldu bide.belki bende senin gibi olmuşumdur hiç dr a falan gitmedim.hormon değerlerinin düşük çıkması gerek yazmışşsın sen yani kanda yapılan hamilelik testi nde mi değerler in düşük çıkması gerekiyo

idrar testi yapmıştım ilk olarak evde
ama o değerlerin kontrol edilmesi için kan testi gerekti,
sen de yaşamış olabilrisin, çünkü doktor dedi ki " sen test yaptırmasaydın adetim gecikti diye düşünecektin"
ama işte benim gecikme o kadar uzun oldu ki insan ister istemez ümitleniyo
benim de hep düzenliydi
28 günde birdir hep, 4.hafta aynı gün olurdu
kimyasaldan sonra 27 oldu
tam 27 gün sürüyo

canım bi hafta sonra tekrar test yaptır demiş ya doktor sana o hamileleik için yapılan kan tahlilimi sadece bi keremi yaptıdın yoksa her aymı yaptırdın . adetlerin düzenli oldumu ondan sonraki aylar.birde bebeğin düştüğünde kaç gün adet oldun.

canım bi hafta sonra tekrar test yaptır demiş ya doktor sana o hamileleik için yapılan kan tahlilimi sadece bi keremi yaptıdın yoksa her aymı yaptırdın . adetlerin düzenli oldumu ondan sonraki aylar.birde bebeğin düştüğünde kaç gün adet oldun.

baştan anlataıyım canm
adetimin geciktiği 10.gün idrar testlerine güvenmeyip kan testi yaptırdım, hormon 43 lerde çıktı
işte o kadar düşük olduğu için şüphelenmiştim zaten sorun olduğundan
14.gün de doktora randevu almıştım, yine de bebek var diye gittik, tekrar gebelik testi istedi , 29 larda çıktı
yükselmesi gerekirken o hormon düştü
üstelik 2binlere 5 binlere vurması gerekirken bu kadar düşüktü, düşük başlamış dedi
1 hafta sonra tekrar gebelik testi yaptır, hormon sıfırlansın dedi, 1 hafta sonra yaptırdım, 0, 6... küsür çıktı
normale döndü yani
dönmezse tekrar gelirisn, sorun olabilir demişti

Back