Düşük yapanlar

Benim de düşüğün Kasım ayında oldu 6 haftalık doktor neden düşük olduğu hakkında bilgi verdimi cnm yada neden olur mus
İhtimalleri soyledi genetik olabilir pihtilasma olabilir tesaduf olabilir dedi genetik ve pıhtılaşma testleri temiz cikti bakalim tekrar hamile kalabilecek miyim bu ayda olmazsa tüp bebeğe basliycam

Kızlar size son durumu bildireyim.benim kanamam felaket devam ediyor o çok şiddetli ağrı olmasada ağrım yavaşladı bir saat önce.fakat pıhtı vs hiçbirşey olmadı. Demin ağbim çok kötü old. görünce bir doktor arkadaşına sonuçlarımı atmamı söyledi...doktorun bana söylediği neden hala bekliyon ya kanaman durmazsa ya rahim o duvarı temizlemezse bir sonraki hamileliğindede sıkıntı olur kist oluşur enfeksiyon kapar vs dedimi. Anlamıyorum bu doktorları dedi neden ilkel düşünüyorlar vakumla pıt diye temizliyoruz hasta hisetmiyor bile ve çok rahat ediyor.yani benim gittiğim hocalar çok iyi zaten araştırarak bulduk.anlamadım bu işten bişey. Doktorum yarın bakacak değerim düşmezse ve kese duruyorsa zaten vakumla alacaktı.offf dua edim kızlar bugün bitsin ben hayırlısıyla kurtulayım.

Sakinkal Sakinkal canim ben de sana bakmaya gelmistim.Kanaman acilmis,agrilarin hafiflemis cok sevindim.Kanamanin olmasi cok normal bana da doktorum adet kanamasinin 2 3 kati bile olabilir korkma irtibat halinde olalim dedi.Benim o kadar kanama olmadi pihti parça da gelmedi ve hic de korkmadim.Pihti ya da parca gelicek diye bisey yokmus kuzum rahatla bence artik.Ben cok sevindim senin adina hadi gozun aydin.Isyerine raporumu vermek icin bugun Acibademe gittim.Ordaki doktorum da Ozan beyle ayni seyi soyledi.Bu kadar kucuk gebeligin dusukle sonlanmasi sonrasi antibiyotige gerek yok kanama yoksa cinsel hayatiniza da donebilirsiniz dedi.Bunlari icin biraz olsun rahatlasin diye anlatiorum canim.Artik dusunup dusunup kendini bunaltma rahatla nolur.Bitmek uzere bu sikintin.

Bu arada kizlar dusuk sonrasi yumurtlama ne zaman olur acaba.Kisiden kisiye degisir tabi ama var mi bildiginiz ortalama bi sure.Bu ayi da esgecmim dedim😇

Bu arada kizlar dusuk sonrasi yumurtlama ne zaman olur acaba.Kisiden kisiye degisir tabi ama var mi bildiginiz ortalama bi sure.Bu ayi da esgecmim dedim😇
Normal adet döngüsü gibi devam ediyormus diye okudum burda birisi yazmisti, o şekilde gebe kalanlar da olmuş 😇 kisiden kisiye degisiyordur bence

Sakinkal Sakinkal canim ben de sana bakmaya gelmistim.Kanaman acilmis,agrilarin hafiflemis cok sevindim.Kanamanin olmasi cok normal bana da doktorum adet kanamasinin 2 3 kati bile olabilir korkma irtibat halinde olalim dedi.Benim o kadar kanama olmadi pihti parça da gelmedi ve hic de korkmadim.Pihti ya da parca gelicek diye bisey yokmus kuzum rahatla bence artik.Ben cok sevindim senin adina hadi gozun aydin.Isyerine raporumu vermek icin bugun Acibademe gittim.Ordaki doktorum da Ozan beyle ayni seyi soyledi.Bu kadar kucuk gebeligin dusukle sonlanmasi sonrasi antibiyotige gerek yok kanama yoksa cinsel hayatiniza da donebilirsiniz dedi.Bunlari icin biraz olsun rahatlasin diye anlatiorum canim.Artik dusunup dusunup kendini bunaltma rahatla nolur.Bitmek uzere bu sikintin.
Canım çok teşekkür ediyorum çok şükür hafifledi ama düşmedi bence çünkü ara ara vuruyo düşenler rahatlıyormuş akabinde gerçi bunada şükür.yarın zaten randevum var.ayrıca birçok kişi düşük sınrası hemen hamile kalmış bilgin olsun çünkü senin şuan yumurtaların oluşmuş durumda.doktorum onada baktı hatta oluşmuş dedi.bence hemen denemeye başla sizinde zamanlama sıkıntınız var malümo_O

Güzel haberleri bekliyoruz o zaman 🙏 bize de moral olur 🙏 benim oncelikli hedefim ilk adetimi basariyla olmak 🤣🤣🤣
Bende geçen ay düşük yaşadım arkadaşlar çok fazla kan pıhtı geldi doktora kanama devam ederken herşey gitmiş dedi sonra eve geldim çok büyük pıhtılar geldi toplam 9 gün sürdü. düşük yaptığımdan 28 gün sonra adetim geldi normal seyirde devam etti. Umarım hepimiz bir an önce toplanırız🙏

Bunu bende çok merak ediyordum ya tercüman oldun resmen 🤲 düşük yaptım kanamam bitti ve kasıklarım sağlı sollu iğne gibi batıyor ilişki serbest ama yumoşlar oluştuysa ne zaman çatlar acaba kafamda deli sorular 😲

Kızlar akşam ölüyordum bir ağrıyla acile koştuk ağrı nasıl ağrı neyaptım dinmedi ölüyorumdum neredeyse.sıcak havlularmı desen masajmı desen ağrı kesicimi hiçbirşey etki etmedi.acil doktoru doktorumu aradı oda düşük yaptığı söyledi sadece ağrı kesici yaptılar şimdi eve geldim.Allahım kan değerim pazartesi 784 tü demin 672 çıktı çok düşmemiş gene kafayı yiyecem.çok kan kaybediyorum diye kansayımıda yaptılar. Şuan gene kramp ve ağrım var hala doktor olur dedi.neyapacam ben yarın olmazsa kürtaja girecem.ölümlerden dönüyorum kaç gündür.

Merhaba. Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Bende 6 haftalıkken düşük yaptım. Yani şöyleki ocak son haftasından beri kanamam vardı beta 1200lerde idi yükselmedi ve aniden düşüşe geçti.
İki gün arayla betaya bakıldı düşüş güzel olduğundan ve muayene de rahmin içine özenle baktı doktorum hala gidiyorum. İki haftada beta iyice düştü kanama leke şeklinde oluyor.

Doktorum Kürtaj yapmak istemiyorum çünkü hiç doğum yapmamış birisin dedi. Çevremde herkeste doktorun söylediğini onaylıyor. Doğum yapmamış birinin rahmi kürtajla oynanması iyi değilmiş.
Benmde aynı senin gibi oldu 5 haftalıkken düştü beta en fazla 1117 cıktı ertsi gun kanama başladı 591 inmiş ve 2 hafta da tamamen sfirlanmisti şuan dinleniyorum önümüzde ki ay deneyeceğim benm ki kasım da oldu

Kızlar akşam ölüyordum bir ağrıyla acile koştuk ağrı nasıl ağrı neyaptım dinmedi ölüyorumdum neredeyse.sıcak havlularmı desen masajmı desen ağrı kesicimi hiçbirşey etki etmedi.acil doktoru doktorumu aradı oda düşük yaptığı söyledi sadece ağrı kesici yaptılar şimdi eve geldim.Allahım kan değerim pazartesi 784 tü demin 672 çıktı çok düşmemiş gene kafayı yiyecem.çok kan kaybediyorum diye kansayımıda yaptılar. Şuan gene kramp ve ağrım var hala doktor olur dedi.neyapacam ben yarın olmazsa kürtaja girecem.ölümlerden dönüyorum kaç gündür.
Bende çok ağrı çektim ağladım acil de koridor koridor tahliller çıkana kadar canım çıkacaktı dr tahliller çıkmadan ağrı kesicideyapmadı yalvardım resmen

Benmde aynı senin gibi oldu 5 haftalıkken düştü beta en fazla 1117 cıktı ertsi gun kanama başladı 591 inmiş ve 2 hafta da tamamen sfirlanmisti şuan dinleniyorum önümüzde ki ay deneyeceğim benm ki kasım da oldu
Çok geçmiş olsun. Epey zaman geçmiş senin. Doktorun korun mu dedi o yüzden mi bekliyorsunuz?

Doktor kontrolüm var ne diyecek bilmiyorum ama korunmak gibi bir niyetim yok şu an. Düşükten sonra hemen hamile kalma ihtimali varmış. Ben zannetmiyorum gebelik olacağını ama zaman kaybetmek istemiyorum sadece.

nasi oldun acep 🙏 dsusnce agri bitiyor mu demisin ama uzgunum sadece zoru atlatmis oluyosun. ne durumdasin

Doktor kontrolunde dusuk ilaci verilmiyomu artik Turkiyede? Eger veriliyosa ben anlamiyorum belliki vucut zorlaniyo gebeligi disari atmakta neden ilacla yardim edilmiyo?
Benim 9 haftalik dusukten sonra 35 gun sonra reglim gelmisti.
Tavsiye edilen 1 ay regl donemi bekle problem yoksa devam et calismalara.
E Elifkskl seni merak ediyorum genetik sonuclarin ciktimi? Gebeligin olursa haber ver :)

X