Canım felaket ve deliye döndüm bu ağrı nasıl bir ağrıymış ağrı kesici attım en güçlüsünden,sıcak su torbası geçmiyor. neolur bana dua edin.bilsem kürtaj olurdum Allahım ölüyorumbenim de 110 Dan 10 a gerilemesi baya surdu en son 2.90 sonra baktirmadim. kanama cokmu
sabret 2/3 gun boyleCanım felaket ve deliye döndüm bu ağrı nasıl bir ağrıymış ağrı kesici attım en güçlüsünden,sıcak su torbası geçmiyor. neolur bana dua edin.bilsem kürtaj olurdum Allahım ölüyorum
agri bu kadar arttiysa bugun duser heerhlde. tansiyonna dikkat et yaninda biri olmadan kalkmasabret 2/3 gun boylenovaljin aldim.gecmedi arveles verdi. bende oyle dedim bilsem kurtaj diye ama biraz daha dayan dogal sekilde bitsin ins O kadar iyi anliyorumki seni Allah kurtarsin tez zaman da
Merhaba 110dan 10a ne kadar sürede gerilemişti sizin acababenim de 110 Dan 10 a gerilemesi baya surdu en son 2.90 sonra baktirmadim. kanama cokmu
Dualarımız seninle, gelişmeleri yaz canım, yalnız kalma yanında mutlaka birisi olsunCanım felaket ve deliye döndüm bu ağrı nasıl bir ağrıymış ağrı kesici attım en güçlüsünden,sıcak su torbası geçmiyor. neolur bana dua edin.bilsem kürtaj olurdum Allahım ölüyorum
Canım bir muayeneye gitsene, kurtajdan korkma eger onerirlerse yaptir, yeni yöntemler dogurganligi etkilemiyormus, benim ilk gebeligimdi kurtaj oldumKızlar ağrı kesici gece 3 te ağrımı kesti uyumuşum 8 de kalktım kanamam olmuş ama öyle parçalı değil bir ped dolmuş taşmış ama şimdi gene ağrı başladı ben düşüremiyorum sanırım bugün gene geceki ağrıyı çekersem mahvolurum bu nasıl bir ağrı amuda kalkıyorum olmuyo yerleri tırmalıyorum.eşim bile kürtaj yqptıralım diyor ki o hiç istemiyordu.ben dayanayım diyorum ama herkes çok şidetli o ağrıyıı çektikten sonra düşürmüş ben zaten sancı çekiyordum kaç gündür kramp felan ama bu deli bişeymiş üstelk her ay adetim çok ağrılı geçtiği halde. Neyapayım akıl verin bukadar ağrıdan sonra bir haftadır çekiyordum gidip kürtaj olsam çok yqzık olur.hani korkulacak birşeyde yok doktor bu ağrılar için vucut atmak istiyor çok zorlanıyor sen ondan ağrı çekiyorsun diyor.benim rahim duvarım çok kalınmış hamileyken hatta doktor bu şekilede zaten dış gebelik olamazdı demişti.ondanmı çok kötü oluyorum.bana ve tüm hastalara dua ettim gece sancı çekerken bebek isteyen herkese nasip et diye hastaların duası kabul olurmuş.Gene başladık ağrılara çok korkuyorum...
Dün gittim doktora diğer doktora kan değerini ve ultrasyon görüntüsünü yolladım.biri bana inatçı oluyor hemen düşmeyebiliyor dedi biraz daha bekle düşecek dedi diğeride çarşamba gel düşmezse kürtaj yapacam dedi vakumla.neyapacağımı bilemedim.bugünde dayanacam düşerse düşer düşmezse soracam son durum değerlendirmesi yapacam olmazsa kürtaja girecem çünkü dayanılacak gibi değildi dün gece şimdi işte gene çok ağrım var ilacın etkisiyle ortalığı inletmiyorum enazından ama başlayacak gibi artıyo şiddeti sizce neyapayım ben.Canım bir muayeneye gitsene, kurtajdan korkma eger onerirlerse yaptir, yeni yöntemler dogurganligi etkilemiyormus, benim ilk gebeligimdi kurtaj oldum
Bugun de dusmezse muayene olup vakumlu kurtaj yaptirirdim ben olsam canım, cunku cok uzadı seninDün gittim doktora diğer doktora kan değerini ve ultrasyon görüntüsünü yolladım.biri bana inatçı oluyor hemen düşmeyebiliyor dedi biraz daha bekle düşecek dedi diğeride çarşamba gel düşmezse kürtaj yapacam dedi vakumla.neyapacağımı bilemedim.bugünde dayanacam düşerse düşer düşmezse soracam son durum değerlendirmesi yapacam olmazsa kürtaja girecem çünkü dayanılacak gibi değildi dün gece şimdi işte gene çok ağrım var ilacın etkisiyle ortalığı inletmiyorum enazından ama başlayacak gibi artıyo şiddeti sizce neyapayım ben.
Görünüşe göre öyle olacak canımBugun de dusmezse muayene olup vakumlu kurtaj yaptirirdim ben olsam canım, cunku cok uzadı senin
Ne olur ne olmaz kuzum, tansiyonun duser birsey olur arkadasin varsa gelebilecek ya da kayinvaliden gelsin yalniz durmaDün eşim işe gidince kayınvalidem geldi o bile halimi görünce kadının ödü koptu bende eşimi çağırdım hemen.bugünde yurtdışından müşterileri gelmiş gidecek öğlen gibi artık nasıl yapacam bilemedim.kadıncağızdançok korkuyo çağırmakta istemiyorum... ailemde şehirdışında hepsi sıcak su torbasına devam birde tatlı su içiyorum ağrıyı azaltıyordu regl olduğumda
Canım seninle aynı fikirdeyim doktorlarım bile çok isteksiz düşün para alacak işlem yaparlarsa ona rağmen...çünkü söyledikleri şu kendi kendine düşürürsen rahim çabuk toparlıyo adet gibiymiş ardından gemen korunmadız ilişki deneyin dediler.yaş 37,eşim 40 zaten iyice zorlaştı hamilelik 6 ay denedik olmadı ardından tüp bebek olmadı şimdide bu.doktorlarım bildiği için müdahale etmiyo zaten.ama etrafımdakilerin ödü kopuyo ben daha kötü oluyorum.sanki eşim kürtaj yapıyo.dün gece onu sakinleştiriyorum acı çekerken dedimki doğum yaptığımı düşün genemi kürtaj diyecektin.kız kardeşimde iki çocuğu var düşüğü var neolur dayan diyor oda ölümden dönmüş 9 haftalık düşürmüş üstelik kalp atışıda varmış.kayınvalidem gelecek inşallah bugün düşürürüm sağlıcakla.Sakinkal canim o sanciyi bilirim az tirmalamadim yerleri.Bulanti,dusuk tansiyon bas donmesi de cabasi.Ama herkesin dusurme suresi farkli oluo ben de hazirlikliydim 10 gune yayilma surecine.Ama benimki 2.gun dusmustu.Kurtaj ya da kendi kendine dusmesi tamamen subjektif bisey kuzum.Benim tercihim kendim dusurmekti 10 gune yayilsa bile cekmeyi tercih etmistim.Cok dayanilmaz hale geldi dersen kurtaj ol istersen canim.Suanku kurtaj sistemi rahime minimum zarar verio belki de hic vermio buna da inaniorum.Ben doktoruma kar zarar hesabini sormustum rahim ici her mudahale bir risk eger kurtaj yaparsak tekrar rahim filmi isticem demisti.Ben de minimum bile olsa o riski goze almak istemedim kendi dusmesini bekledim.Ama dedigim gibi kuzum bu tamamen senin tercihin olmali dayanilmaz oldu diosan tabiki surundurme kendini daha fazla.Biranonce gelmis gecmis olsun insallah canim.
Buarada 5. Günüm aktif ağrı çekiyorum sayılı günlerim kaldı herhalde.düşük olduğunu nasıl anlarım acaba parça gelmesede ağrı tamamen bitiyormu öylemi anlayacaz?Sakinkal canim o sanciyi bilirim az tirmalamadim yerleri.Bulanti,dusuk tansiyon bas donmesi de cabasi.Ama herkesin dusurme suresi farkli oluo ben de hazirlikliydim 10 gune yayilma surecine.Ama benimki 2.gun dusmustu.Kurtaj ya da kendi kendine dusmesi tamamen subjektif bisey kuzum.Benim tercihim kendim dusurmekti 10 gune yayilsa bile cekmeyi tercih etmistim.Cok dayanilmaz hale geldi dersen kurtaj ol istersen canim.Suanku kurtaj sistemi rahime minimum zarar verio belki de hic vermio buna da inaniorum.Ben doktoruma kar zarar hesabini sormustum rahim ici her mudahale bir risk eger kurtaj yaparsak tekrar rahim filmi isticem demisti.Ben de minimum bile olsa o riski goze almak istemedim kendi dusmesini bekledim.Ama dedigim gibi kuzum bu tamamen senin tercihin olmali dayanilmaz oldu diosan tabiki surundurme kendini daha fazla.Biranonce gelmis gecmis olsun insallah canim.
Canım valla kesem olduğu gibi ayne yerde duruyor yalnız dünkü muayaneden sonra kanamaya açıldım gecede ağrıdan öldüm. Şimdide ağrım var ama gece gibi şoka sokmuyo ve hala kanamada devam ediyor.benim kanamada su gibi belki bende atarım hayırlısıyla.makatım zonkluyo çok afedersiniz.Sakinkal kuzum benden parca,pihti gelmedi agir sanci,agri ve kanama oldu.Vajinal muayneden hemen sonra su akar gibi kanamam oldu.Araba kullaniodum hatta o esnada hafif hafif kramplarim baslamisti.Eve gelir gelmez pedimi koyup yattim.Su gibi kanamam kesildi aktif sancim ve agrilarim basladi.Gece boyu sanci ve agri cektim kanamam oldu ama oyle su gibi akma yogun kanama,parca ya da pihti gelmesi olmadi.2.gunde de devam etti ama hafifleyerek.Doktorumun soledigi sancin bittiginde dusuk tamamlanmis olur.Dun kontrole gittigimde bakti parca da kalmamisti.Lekelenmem de bitmisti.Cinsel hayatimiza da donebilecegimizi soyledi.Ben de okuduklarimdan dolayi parca gelicek gelirse ben korkarim naparim diodum hic ole bisey yasamadim.Canim biraz daha dayan o zaman her kasilmanda bilki gebelik biraz daha atilmaya yaklasio vucudundan.Kesen neredeydi en son canim yaklasmiydi rahim agzina.
Benim de düşüğün Kasım ayında oldu 6 haftalık doktor neden düşük olduğu hakkında bilgi verdimi cnm yada neden olur musBenimde ilk düşüğüm tüp bebekti. Söyle soyliyim ikinci dusugum 8 haftalikti ve kürtaj gununden once kanamam basladi agriya dayanamadim geceyi acilde geçirdim senin daha kucuk oldugu icin belkide agri vs okadar olmaz. Kanamada epey bi olmuştu gec boyunca kurtajdan sonra ise bi iki lekelenme olmuştu
Tüp bebekti benimkideBenim de düşüğün Kasım ayında oldu 6 haftalık doktor neden düşük olduğu hakkında bilgi verdimi cnm yada neden olur mus