Düşük yapanlar

Cok gecmis olsun, Allah bir daha yaşatmaz bizlere bunu insallah Yakın zamanda gebelik dusunuyor musunuz? Doktorunuz ne önerdi?

Cok gecmis olsun, Allah bir daha yaşatmaz bizlere bunu insallah Yakın zamanda gebelik dusunuyor musunuz? Doktorunuz ne önerdi?
Amin kuzum Rabbim bi daha yasatmasin.Tez zamanda hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.Ben beklemicem korunmicam akisina birakicam yumurta takibi de dusunmuorum cunku elimde olmadan cok fazla strese giriorum bebek odakli iliski yasiorum.O yuzden biraz akisina biraktim korunmadan.

Ya darısı başıma inşallah... ben niye düşüremiyorum Allahım öldüm bittim kanamam felaket ama kese olduğu yerde doktor neredeyse kürtaj yapacak.sanada çok geçmiş olsun canım

Ben birkac ay korunacagim sonuclarimi bekkeyecegim ama yumurta takibi hic yapmamistim doktorum onermezse yapmayacağım yine,bu sefer yapayim diyordum ama strese sokmanin alemi yok zaten su yasadigimiz seyler yeterince yipratici, ben de bir sure akisina birakmanin dogru oldugunu dusunuyorum

Ya darısı başıma inşallah... ben niye düşüremiyorum Allahım öldüm bittim kanamam felaket ama kese olduğu yerde doktor neredeyse kürtaj yapacak.sanada çok geçmiş olsun canım
Canim doktorumun bana soledigini aktarayim sana belki biraz ferahlar icin.Kesem rahim agzina gelmesine ragmen simdi de dusuk yapabilirsin 10 gun sonra da,kanaman simdi az az baslayip kesiledebilir sonrasinda devam da edebilir sakin korkma irtibat halinde olalim dedi.Ilac falan vermedi.Carsamba acildi kanamam suan tamamen bitti.Demem o ki bu is kisiden kisiye deisio cok sahsi bi surec.Ama agri,sanci konusunda cok haklisin insani perisan edio.Yerleri tirmaliodum artik sancidan.Aklina takilan yerlerde irtibat halinde ol kuzum doktorunla.Illa ki dusucek benim kanamam cabuk acildi seninki daha yavas acilio belki.Rabbim tez vakitte kurtarsin canim.Saglikli gebelikler nasip etsin.

Sağol canım benim içime gene su serptiniz burdaki kızlar hiç irtibatı koparmayalım malüm şimdi hepimiz dertliyiz inşallah enyakın zamanda güzel haberler alırız inşallah ben inanıyorum.uğurlu olduğum çok söylenir bu postu açtım sizede uğur getiririm umarım Allahım size bol bol bebişler nasip etsin

Sakinkal canimmm amin aminnn hepimize ilk once de kendine ugur getirrr.Ben inaniorum hepimizin cok kisa sure icinde saglikli gebelikleri olacak.Irtibati koparmayalim surecten haberdar edelim birbirimizi

Canim en yuksek betan kacti kac gunde 700 lere indi
Canım 333-1200-2200-1047-822-784
İlkin çok iyi çıktı adetime 3 gün vardı üstelik sonra çok güzel yükseldi birden durdu ve düşüşe geçti neoldu o arada anlamadım.şimdi kese duruyo ve ağrıdan kanamadan öldüm düşmüyo değerim bugün 784 çıktı.düşmüyo bol bol dua ediyorum

Canım düşük yapınca ağrı kesici at dedi henüz olmadıki... betan kaçtı düşük yaparken benim hala 784 civarı
duskte 2500 idi. zaten 2900 a kadar cikabilmisti. 4 gun sonra 110a dustu hizli bi sekilde. senjnki kactan 784 e geriledi

Ayni benim degerlerim gibi en son 2200 du ve ondan sonra kanama basladi dun cok parcalar dusurdum doktora gitmedim daha . Ama duser sikinti etme doktor ilac falan vermedimi dusmesi icin Insallah kurtaja gerek kalmadan dusurursun . Bende oyle bu psikoloji cok kotuymus allahim bir daha yasatmasin kimseye

duskte 2500 idi. zaten 2900 a kadar cikabilmisti. 4 gun sonra 110a dustu hizli bi sekilde. senjnki kactan 784 e geriledi
Canım pazartesi 1054-çarşamba 822- bugün 784 olmuş çok yavaş düşüyor süründüre süründüre kanamamda var üstelik.senin çok güzel düşmüş

Canım yok doktor ilaç vermedi bugünde sordum iki doktor takipli gidiyorum.bekle kendiliğinden düşsün diyorlar

Canım yok doktor ilaç vermedi bugünde sordum iki doktor takipli gidiyorum.bekle kendiliğinden düşsün diyorlar
Insallah canim hemen duser de yenisi saglikla gelir Bende unudumu yitirmiyorum bir an once bu psikojiden cikip yenisi icin calismalara baslamak istiyorum hayirlisiyla

Canım pazartesi 1054-çarşamba 822- bugün 784 olmuş çok yavaş düşüyor süründüre süründüre kanamamda var üstelik.senin çok güzel düşmüş
benim de 110 Dan 10 a gerilemesi baya surdu en son 2.90 sonra baktirmadim. kanama cokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…