Düşük yapanlar

Sizde de mi amh düşüklüğü var

Merhaba arkadaşlar bende düşük yaşıyorum 7+6 yım bugün bir kaç gündür kahverengi leke şeklinde geldi iki gündüzde açık pembe kanama şeklinde kendi kendine düşürüp doktora sonra gitmeyi düşünüyorum temizlenmişmi diye kürtajdan korkuyorum bu yaptığım mantıklımı sizce. Maydonoz suyu falan içsem çabucak atsın diye bir sakıncası olurmu

çok geçmiş olsun, bu haftalarda kendiniz düşürseniz bile yine de kürtaj gerekebilir, bence kendi kendinize beklemeyin gidip muayene olup doktorunuzla karar verin buna...

Canım bende aynı budurumları yaşıyorum 6+4 ama bana doktorum kendi kendine düşür dedi kan değerime bakarak bence sende baktır doktorunla konuş budurumu öyle karar ver ya kese uygun yerde değilse yada kan değerin düşmüyorsa neyapacan? Allah korusun lütfen danış iki doktora hatta öyle karar ver

Kese rahimde 6. Haftada görmüştük ama hcg değerim artmıyordu çok yavaş bir artışı vardı. Yani dış gebelik tehlikem yok. Bir kaç gün daha bekliyimmi eşim malesef yanımda değil iş için acil şehir dışına çıktı yurt dışındayım yabancı dilim yetersiz doktorun dediklerinin çoğunu anlamıyorum aptal gibiyim . Eşim gelsede öylemi gitsem perşembeye kadar beklesem ne olur of çok canım dar

Tamam canım sakin ol ama sakın birşey içme çok kanaman olur durduramazsın Allah muhafaza.orda tanıdık türk yokmu rica etsen.Allah yardımcın olsun tek başına düşük yapmakta zor.ağrı kesici hazır bulundur doktorumun söylediği bu.çok ağrın olursa bir ağrı kesici at dedi

çok geçmiş olsun, bu haftalarda kendiniz düşürseniz bile yine de kürtaj gerekebilir, bence kendi kendinize beklemeyin gidip muayene olup doktorunuzla karar verin buna...
Doktor 6 haftalikken 4 haftalik dedi hcg non yavas artisinida hic umursamadi. Degisik bi doktor malesef Hersey guzel diyo baska birsey demiyor beklicez diyor . Zaten yabanci diyim Cok kotu dedigi cogu seyi anlamiyirum. Esim persembe gelecek sehir disinda ozamana kadar beklesem sorun olurmu

Ee tamam bak doktorun bekleyecez demiş sen Neden düşük yapmaya çalılıyorsun belki düzelir

Var ama hic biri yakin degil en yakini iki Saat uzak . Birde yanlzlik cekiyorum . Agri kesicim var . Ozaman esim gelene kadar bekliyim cok sanci cekmedigim surece insallah bi sorun cikmaz

Canım perşembeye de çok var, bence muayene olman gerekir öncelikle, yardim isteyebilecegin kimse yok mu

Canım perşembeye de çok var, bence muayene olman gerekir öncelikle, yardim isteyebilecegin kimse yok mu
Hic kimsem yok malesef ozaman yarin gidicem kendimi ifade etmeye calisicam burda cok yuzeyseller malesef tam manasiyla derdini dinlemiyorlar

Kizlar hepinize iyi aksamlar.Pazartesi lekelenme sikayetiyle gece acibademe gittim.Doktor kesenin cok yavas ilerledigini %70 dusuk yapacagimi soyledi.Betaya bakildi 400 lere gerilemisti.7.haftanin icindeydim ama hala 5 haftalik gorunuodu kesem.Bebek olusmustu.Carsamba gunu kendi doktoruma gittim.Vajinal muaynede kesenin rahim agzina geldigini ayni gun dusugun baslayabilecegini,kanamamin adet kanamasindan fazla olabilecegini,korkmamami soyledi.Kramplarim hafif hafif baslamisti bunun da sebebinin rahimin kasilarak gebeligi atmak istedigi icin oldugunu soyledi.Muayneden ciktim kasilmalarim artti arabaya zor gittim.Arabada kanamam basladi su akar gibi.Eve gelip ped koyup artik dusugu beklemeye basladim.Gece artarak sabaha kadar sanci ve agri cektim ama korkmadim.Doktorum olacaklarla ilgili bilgilendirmisti beni.Aci,agri,sanci cidden beni perisan etti butun enerjimi tuketti ama oyle agir bi kanamam olmadi parca da gormedim.Belki kucuk pihtilardi ben goremedim belki de gebelik 5.haftada kaldigi icin pihti yoktu bilemiorum.Su an 5.gunum 3 5 damla leke geldi agrim sancim hic kalmadi.Yarin kontrolum var insallah parca falan kalmamistir.Ben korunmayi dusunmuorum kizlar.Hepimize gecmisler olsun.Rabbim tez zamanda saglikli gebelikler nasip eylesin.

biraz agri ve kanama artacak. kurtaj olmadin diye vucut kendi pihtilar seklinde atiyor. 3 hafta once dusurdum bende. bugun yarin kanama artar dedi ve bikac saat sonra artti. 6 haftalikti

biraz agri ve kanama artacak. kurtaj olmadin diye vucut kendi pihtilar seklinde atiyor. 3 hafta once dusurdum bende. bugun yarin kanama artar dedi ve bikac saat sonra artti. 6 haftalikti
Canım çok teşekürer...perşembe gününden beri kanamamvar kramp ve ağrılarım var ben henüz o pıhtıları atamadım ve bugün doktora gidecem kan değerimede baktırtacam.inşallah düşmüştür.herkesin ortak söylediği parça veya pıhtı illaki gelecekmiş bende bunu bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda şifaya kavuşman dileğiyle... seninle durumuuz aynı ve bana pazartesi düşük olur başlar denildi hala çekiyorum... sadece kramp, ağrı. Öncesi lekenme ve kanamam oldu onun dışında gelen giden yok.benimde bugün muayanem var kandeğerim enson 800 idi bakalım kaç olmuş.bende çok korkuyorum inşallah düşmüştür.bebeğimin düşmesi için dua edeceğim aklıma bile gelmezdi.bir hafta öncesine kadar mutluluktan uçuyordum oysaki...hayat çok garip cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…