Canım ya daha en az bir haftam var adet olmam için erken ağrılar bende 3-4 gün önce olabiliyor belki düşük oldu diye erken olmuş olabilir.Ayni agrilari dun yasadim kuzum.Gecesine de adet oldum ama adetten 3 5 gun once baslamisti benim agrilarim.Belki adetin yaklasio ondandir.
Canim nasilsin regl oldun mu gozden kacirmis olabilirimDaha gençsin canım öyle deme, ben de 34üm, yumurtalarla ilgili birşey dedi mi, bir kere olduysa tekrar olur Allahın izniyle, moral bozmak yok
Oldum canım gecikmeden günümde oldum cok sukur, hormonlarima da baktirdim hersey guzel cikti, 1 adet daha korunup denemelere başlayacağız.Sen ne yaptin kese gorundu mu nasil ilerliyor gebelikCanim nasilsin regl oldun mu gozden kacirmis olabilirim
Çok şükür canımOldum canım gecikmeden günümde oldum cok sukur, hormonlarima da baktirdim hersey guzel cikti, 1 adet daha korunup denemelere başlayacağız.Sen ne yaptin kese gorundu mu nasil ilerliyor gebelik
Yaaaaa ne güzel haber verirsin yarın, inşallah düzgün ilerlerÇok şükür canım367 çıktıktan sonra doktor perşembe gel dedi yarın gidiceğim
yumurtanin boyutunu sayisini adet tarihine gore ne zaman baktirabiluyoruzkiÇok geçmiş olsun canım...ben istanbul tüp bebek merkezi, bahçeci, bülent traş,momart vs birsürü yere gittim muayene ücreti ödedim sırf doktorları hastaneyi tanımak için.sonrası aret kamar benim gibi yumurtası az olsnlara ilaçsız tüp bebek tedavisi uygulayınca başlamak istedim çünkü ilaçlarla hormonlarımı bozmak istemedim.kaliteli iki embiryom vardı fakat 4. Gün transfer edildi normalde 4. Gün tercih edilen bir gün değilmiş.tutunmadı. Şöyle bir durum var ben istanbul tüp bebek labavatuarına güvenmiyorum aslında en iyisi bahçecinin.bu süreçte onlarca insanla konuştum.gruplarına üye oldum.yani senin yerinde olsam bahçeciyi tercih ederim şayet yaptırmayı düşünüyorsan...bülent traş zahide yetişin doktoru mesela çok ünlü ama kendisini sadece transferde görüyorsun diğer işlemleri takibi yardımcıları yapıyor.bülent traş traşlıyor diyelim...Aret kamarda bence iyi çünkü herkes çok memnun.zaten gittiğim dönemde görüştüğüm hastaları hamile kaldılar.benim bence nasip olmadı diyelim.benim gibi bir dutumda arkadaşım var onu yönlendirdim arete bakalım nasıl sonuçlanacak onunda yumurta sayısı az.ama söylediğim gibi lab iyi değil ama yumurta sayın çok ise seni etkilemez.Aret hocayıda düşünebilirsin.ben ilaçsız olduğu için gene aret hocayı tercih ederim ayrıca tutunmayınca bekleme süresi olmuyor ilaç kullanmadığın için.diğer türlü bir kaç ay vücut dinlendirilmeli.ana sakın çok bilinmeyen doktorla deneme yapma senin doktoru hiç duymadım mesela.ona bakarsan eşimin en yakın arkadaşıda bu işi yapıyor beleşede getirirdik ama istemedim ben.yaklaşık olarakta 15 bin tl gider ilk etapta.tabi yumurtaların kaliteli ise.ben çok hasta gördüm 17-20 yumurta toplanıp elde sıfır kalanlar var.benim çokşükür 24-25 mm oluyor heray.inşallah seninde kalitelidir hepsi.
Canım adetin 2. Yada 3. Günü gidersen doktorun sayısını söylüyor sonra adet bittikten bir hafta sonra ara ara gidince gelişimi boyutları hakkında bilgi veriyor.dilersen büyüdüğü zamanı çatlama iğnesi verir ve ilişki için birkaç günlük zaman veriyor reçete gibi akabinde tekrar çağırıyor çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyor.yumurtanin boyutunu sayisini adet tarihine gore ne zaman baktirabiluyoruzki
Canım gözün aydın çok sevindim bak bir ayı daha devirdin çokşükür.Oldum canım gecikmeden günümde oldum cok sukur, hormonlarima da baktirdim hersey guzel cikti, 1 adet daha korunup denemelere başlayacağız.Sen ne yaptin kese gorundu mu nasil ilerliyor gebelik
Hadi inşallah çok güzel haberler alırsın hepimizin umudusun şimdiÇok şükür canım367 çıktıktan sonra doktor perşembe gel dedi yarın gidiceğim
Hadi ya darısı inşallah burdaki kızların başına...gözün aydın inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalıktı 1 kere adet gördüm şimdi test yaptım hamileyimdün ya da bugün olmam lazım Dı olmadı hcg 140 çıktı
İnşallah amin canım darısı hepinizin başına inşaalh çok beklemeden kavuşursunuz sizdeHadi ya darısı inşallah burdaki kızların başına...gözün aydın inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini
hormon testinde yani。。Canım adetin 2. Yada 3. Günü gidersen doktorun sayısını söylüyor sonra adet bittikten bir hafta sonra ara ara gidince gelişimi boyutları hakkında bilgi veriyor.dilersen büyüdüğü zamanı çatlama iğnesi verir ve ilişki için birkaç günlük zaman veriyor reçete gibi akabinde tekrar çağırıyor çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyor.
Canım ilçede yaşıyorsan bu işlemler zor senin için sadece adetinin 3. Günü gidip fsh amh,Lh gibi tüm değerlerine baktır her hamilelik öncesi bakılan tutin testlerinede baktır bunlar sana hepsi sağlıklı bilgi verecektir.bunların baxıları sağlık ocağında bile yapılabiliniyor.3. Gün gelmeden ara sordur yapılıyormu diye.hormon testinde yani。。
dusukten sonraki ilk adett gidecektim erken diye vazgecirdiler bu ay bebek olmazsa bakayim bende。 ilcede yasiyorum tek dr bi halta yaradigi yok。hMILE GITTIM YANINA GECIKME OLUR DIYE TEST BILE。YAPMADI UYZ HERIF
Çok geçmiş olsun gerçekten zor günler geçirmişsiniz ama çokşükür sonu güzel olmuş.Allah sağlıkla evladınızı size bağışlasın inşallah isteyen herkesede hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsinKızlar bende size yaşadıklarımı anlatıyım kürtaj olanlar için umut ışığı olurum belki ☺ İlk gebeliğimi 4.haftada öğrendim 6.haftada kese de vardı yolkta ama kalp atışını hiç duymadık. 8.haftaya kadar bekledim sonra aynı hüsran kalp atışı yok üstelik 6 haftalıkken gelişimide durmuş. Doktorum acil kürtaj dedi çünkü zaten 2 hafta beklemiş oldum. Düşük yapanları bilemem ama kürtaj psikolojisi çok kötü sanki kopardılar onu benden. Narkozu verdiklerinde bayılana kadar hakkını helal et annem ahirette görüşürüz inşallah dedim. Gelişimi durduğu halde acaba kalbi atar mıydı yanlış mı yapıyorum diye düşündüm günlerce. Tam 6 ay gebe kalamadım bu sefer kürtajdan dolayı mı diye iyice pişman oldum. Halbuki herşey Allahtan. 1 yudum rızkı olan gelir dünyaya Neyin telaşına düşmüşsem. 2.gebeliğimi hiç beklemiyodum öğrenince eşimle sarılıp ağladık ne kadar öyle durduğumuzu hatırlamıyorum. Tek duam Allahım nolur aynı şeyleri yaşamayayım bana bir daha bu acıyı yaşatma diye dua ettim. Ama imtihan ya o bebeğimi de aynı şekilde kaybettim. Kalp atışı yoktu ve gelişimi durmuştu. Bu sefer kardeşine iyi bak dedim vedalaşırken. Sonra tamamen boşluğa düştüm. Herkes kürtajı kötülerken 2 defa kürtaj olan bi daha zor hamile kalır derken etraftan acınarak bahsedilirken adet olmadan hamile kaldım ☺ Kürtaj olduktan sonra 15 gün kanamam olmuştu. Sonrasında hemen hamile kalmışım. Adet olamıyorum diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. Sevinemedik eşimle. Kimseyle paylaşmadık kendi aramızda bile konuşmadık yokmuş gibi davrandık. Ben zaten kaybedicem onu da diye her gece ağlıyodum. 6 haftalıkken kalbi yine duyulmadı. 8e kadar bekledim ve sonra o minik kalp atışını duyduk. Benim küçük mucizem oğlum tutunmuştı hayata. Kucağıma almak nasip olsun dedim her duamda. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi 4 aylık koca bi oğlan oldu şimdi. Kürtaj oldum bir daha hamile kalamam korkusu yaşayıp kendinizi üzmeyin kızlar. Doktorunuz sizin için en iyisini bilir. Ve Rabbim ol derse olur ☺
Amin canım inşallahhhİnşallah amin canım darısı hepinizin başına inşaalh çok beklemeden kavuşursunuz sizde
tamam canim zaten sezonda aciliyo kalabaliklasir yazin sira bulamiyorsun diyolar zamaninda baktirayimCanım ilçede yaşıyorsan bu işlemler zor senin için sadece adetinin 3. Günü gidip fsh amh,Lh gibi tüm değerlerine baktır her hamilelik öncesi bakılan tutin testlerinede baktır bunlar sana hepsi sağlıklı bilgi verecektir.bunların baxıları sağlık ocağında bile yapılabiliniyor.3. Gün gelmeden ara sordur yapılıyormu diye.
Aynen bencede erken baktırmakta fayda var inşallah güzel çıkar sonuçlarıntamam canim zaten sezonda aciliyo kalabaliklasir yazin sira bulamiyorsun diyolar zamaninda baktirayim
sen naptin oldunmu ilk adetAynen bencede erken baktırmakta fayda var inşallah güzel çıkar sonuçların