Canım mümkün değil yumurtlama olunca beyaz akıntı kesin oluyor ve ateşim çıkıyor anlamamam mümkün değil.ben çoğu kez testleri ziyan etmezdim direk yumurtlama günümde bakardım iki çizgi koyu çıkardı okadar yani.6-7 ay takip yaptım kendim hiç şaşmadı.bu ay yumurtlama olmayabilir bencede.bari adet gecikmesin.senin sat nekadar gecikti.Günaydın güzel kadınlarKadınlar günümüz kutlu olsun Canım acaba yumurtlama olmayacak mı bu ay acaba? Cunku vucut bir şaşırdı sonucta, belki olmayacaktır, yumurtlama olmadan da adet olunabiliyormuş, bakalım adet gecikmezse belli olur.Kacinci gun test yapmaya başladın?Acaba erken yumurtlayıp kaçırmış olabilir misin
Buarada 7 li testti 7 gündür yapıyorum ikinci çizgi hep silik bugün 19. Günüm düşük yapalıGünaydın güzel kadınlarKadınlar günümüz kutlu olsun Canım acaba yumurtlama olmayacak mı bu ay acaba? Cunku vucut bir şaşırdı sonucta, belki olmayacaktır, yumurtlama olmadan da adet olunabiliyormuş, bakalım adet gecikmezse belli olur.Kacinci gun test yapmaya başladın?Acaba erken yumurtlayıp kaçırmış olabilir misin
Normal dongume gore dun olmam gerekiyordu (31. gunumdu) Kahverengi cok az leke geliyor ara ara, ama cok az, ilk adeti boyle mi olacağım bilmiyorum.Bugune kadar hic boyle birsey olmadi. 2 hafta once yumurtladigimi dusunuyorum,seffaf akıntım ve ağrım olmustu.Gebelik ihtimali yoktur.Ne yapsam bilemedim doktora gitsem mi yoksa bu adet mi kabul edilecekCanım mümkün değil yumurtlama olunca beyaz akıntı kesin oluyor ve ateşim çıkıyor anlamamam mümkün değil.ben çoğu kez testleri ziyan etmezdim direk yumurtlama günümde bakardım iki çizgi koyu çıkardı okadar yani.6-7 ay takip yaptım kendim hiç şaşmadı.bu ay yumurtlama olmayabilir bencede.bari adet gecikmesin.senin sat nekadar gecikti.
Canım bu adettir ama neden böyle olduki ben olsam giderim hatta ben yarın gidip yumurtaların durumuna bile baktırmak istiyorum. Kan testide yapacam belki sıfırlanmadığı için yumurtlama olmuyor bilemedim şimdi. Ama gebelik testide yaptım çıkmadı ama enson 11 olmuştu gerçi testte çıkmazki.değer çok az.geç adet olmak istemiyorum. Kafam karıştı iyice...Normal dongume gore dun olmam gerekiyordu (31. gunumdu) Kahverengi cok az leke geliyor ara ara, ama cok az, ilk adeti boyle mi olacağım bilmiyorum.Bugune kadar hic boyle birsey olmadi. 2 hafta once yumurtladigimi dusunuyorum,seffaf akıntım ve ağrım olmustu.Gebelik ihtimali yoktur.Ne yapsam bilemedim doktora gitsem mi yoksa bu adet mi kabul edilecek
Gec yumurtlayacak da olabilirsin bence testlere devam ederek adet gununu bekle, su an doktora gitmen icin erken degil mi.Dengeler şaşabilir bunu biliyorduk maalesefCanım bu adettir ama neden böyle olduki ben olsam giderim hatta ben yarın gidip yumurtaların durumuna bile baktırmak istiyorum. Kan testide yapacam belki sıfırlanmadığı için yumurtlama olmuyor bilemedim şimdi. Ama gebelik testide yaptım çıkmadı ama enson 11 olmuştu gerçi testte çıkmazki.değer çok az.geç adet olmak istemiyorum. Kafam karıştı iyice...
Ben düşükten 30 gün sonra kahverengi leke gelmişti 1 gün sonra kanamam başlamadı normal döngüm 28 gündüGec yumurtlayacak da olabilirsin bence testlere devam ederek adet gununu bekle, su an doktora gitmen icin erken degil mi.Dengeler şaşabilir bunu biliyorduk maalesefBen de yarın doktoruma sorayım bu durumu, gel derse giderim muayeneye, canım sıkıldı şu duruma
Leke geleli bir günü de geçti amaBen düşükten 30 gün sonra kahverengi leke gelmişti 1 gün sonra kanamam başlamadı normal döngüm 28 gündü
Canım bilemedim ağbimde doktor geçen arada bir kontrol yaptır düşük sonrası parça kalabilir vs dedi mesela bir arkadaşım kürtaj olmuştu akabinde parça kalmış çok sonra farketmişler.benim rahimde sıvı ve küçük polip oluşmuştu düşük sonrası doktorum çok önemsiz demişti başka bir doktorumda aynıı şeyleri söylemişti adetle atılır ama sen gene bunu takip ettirmelisin dediği için hem onada baktırayım diyorum.şimdi yumurtlamada olmadığı için merak etmiyorda değilim.ama çok kararsızım doktora gitmektende sıkıldım zaten.sanırım artık test alıp bakmayacam daha sinir bozucu oluyor.Gec yumurtlayacak da olabilirsin bence testlere devam ederek adet gununu bekle, su an doktora gitmen icin erken degil mi.Dengeler şaşabilir bunu biliyorduk maalesefBen de yarın doktoruma sorayım bu durumu, gel derse giderim muayeneye, canım sıkıldı şu duruma
Canım azönce doktor yazısını okudum adet döngüsü 35 günmüş düşük gebeliklerde daha yüksek gebeliklerde iki ayıda bulabiliyormuş.normalmiş yaniLeke geleli bir günü de geçti ama
Stres yapacak herseyden uzak durmamiz lazim, normale dondugumu gördükten sonra ne doktora gitmek ne de test yapmak istiyorum ben de...Daha once ovulasyon testi kullanmadim ama o testlerin strese yol açtığını yok yere olumsuz etkilediğini düşünüyorum ki normalde yumurtlamami anlamayan insanim belki benim kullanmam gerekiyordu..ama kullanmadim.Ama kurtaj sonrasi hayatimda ilk defa yumurtlamami hissettim bu ayCanım bilemedim ağbimde doktor geçen arada bir kontrol yaptır düşük sonrası parça kalabilir vs dedi mesela bir arkadaşım kürtaj olmuştu akabinde parça kalmış çok sonra farketmişler.benim rahimde sıvı ve küçük polip oluşmuştu düşük sonrası doktorum çok önemsiz demişti başka bir doktorumda aynıı şeyleri söylemişti adetle atılır ama sen gene bunu takip ettirmelisin dediği için hem onada baktırayım diyorum.şimdi yumurtlamada olmadığı için merak etmiyorda değilim.ama çok kararsızım doktora gitmektende sıkıldım zaten.sanırım artık test alıp bakmayacam daha sinir bozucu oluyor.
Aynen canım o testlere bağlı kalıp sadece ozaman dilimini değerlendirmek için çaba harcıyorsun eşimde çok geriliyor dolayısıyla o stresle zaten hamile kalamıyorsun....ama bizim düzenli cinsel hayatımız yok eşimde çok yoğun bende önceden öyleydim bu sıralar rahatım ayrıca yurtdışı seyahatleri vs oluyor.yaş 38 e dayandı mecbur bakmak zorunda kalıyordum.yaşım 30 larda olsa inan çocuk için elimi bile kaldırmazdım.beni tedirgin eden onlarca doktor.burda hamile kalabileceğim birkaç yılım var yumurta sayım çok az. Allah korusun strese girersem onlarda gidebilirmiş.keşke zamanında çocuk düşünseydim vede çaba sarfetseydim.evlilik ilerledikçe çocuk özlemi çok daha artıyor.ama hala Allahtan sağlıklı evlat diliyorum vede hayırlısı.sağlıksız bebeği olanlardan daha şanslıyım çokşükür. vardır bundada bir hayır.insan iradesiyle başa çıkamıyor bazem ama insanoğlu çok güçlü varlıklar bundan sonra akışına bırakacam hamile kaldım nasipte olsaydı zaten devam ederdi.eşimin ailesi bana çok belli ettirmiyor ama torun çok istiyorlar.kayınvalidem gebe kalıp düşürmeme bile sevindi garibim biz kızım bunuda gördük ya gerisi gelir artık diyor.kayınpederim ben hamile olduğumda havalara uçmuştu tek çocukları.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın tabi sağlıklı evlatlarla.Ayrıca düşük sonrası insan daha çok çocuk istiyormuş onuda görmüş oldumStres yapacak herseyden uzak durmamiz lazim, normale dondugumu gördükten sonra ne doktora gitmek ne de test yapmak istiyorum ben de...Daha once ovulasyon testi kullanmadim ama o testlerin strese yol açtığını yok yere olumsuz etkilediğini düşünüyorum ki normalde yumurtlamami anlamayan insanim belki benim kullanmam gerekiyordu..ama kullanmadim.Ama kurtaj sonrasi hayatimda ilk defa yumurtlamami hissettim bu ay
Günaydın canım çok sürmüş kaç haftalıktı...fsh prolaktin amh testlerine bakılacak.bunlar önemli testler.yılda birkere bakılması gereken testler var.rahim kanseri vs için gerekli.inşallah olursun beklemek zor oluyor.senin düşükmüydü yoksa kürtajmı oldunGünaydın kızlar benim 50.günüm ve hala adet olmadım. Dün kontrole gittim beta sıfırlanmış. Girmişken semar testi ile yumurta rezervine de bakalıcak. Birksç test daha verdim. Sonuçlar cuma çıkacak. Adet olursam 2 ya da 3 gün gidip tekrar test vereceğim. 10 gün hala adet olamazsam söktürücü verecek. Ama sanırım gerek kalmayacak sol tarafım feci derecede ağrıyor. Her halde en uzun benim sürdü adet olamamak
9+6 da öğrendim. 9 hafta iken durmuş kalbi. Kürtaj oldum. Evet testleri verdim canım. Adet zamanını bekliyorum diğer testleri vermek için. Stresten olmama ihtimalinin de yüksek olduğunu dedi doktor. Çok gerginmişim. Ama elimde değilki gergin olmamak.Günaydın canım çok sürmüş kaç haftalıktı...fsh prolaktin amh testlerine bakılacak.bunlar önemli testler.yılda birkere bakılması gereken testler var.rahim kanseri vs için gerekli.inşallah olursun beklemek zor oluyor.senin düşükmüydü yoksa kürtajmı oldun
Çok geçmiş olsun canım stres herşeyin başı elimizden geldiğince relax olacaz başka yolu yok.ben yarın yürüyüşlere başlayacam strese en çok etkili yöntem bu.doktora yaptığım dönemlerde çok gergindim spor yapmaya vaktim yoktu sonra yürüyüş yaptıkça kendimi iyi hisetmeye başlamıştım.9+6 da öğrendim. 9 hafta iken durmuş kalbi. Kürtaj oldum. Evet testleri verdim canım. Adet zamanını bekliyorum diğer testleri vermek için. Stresten olmama ihtimalinin de yüksek olduğunu dedi doktor. Çok gerginmişim. Ama elimde değilki gergin olmamak.
Doktorda yoga yap derin derin nefes al ver dedi elinden geldiğince bende yürüyüş yapacağımÇok geçmiş olsun canım stres herşeyin başı elimizden geldiğince relax olacaz başka yolu yok.ben yarın yürüyüşlere başlayacam strese en çok etkili yöntem bu.doktora yaptığım dönemlerde çok gergindim spor yapmaya vaktim yoktu sonra yürüyüş yaptıkça kendimi iyi hisetmeye başlamıştım.
Aynen canım düşük yaptım kendiliğimden çok zor oldu 10 gün boyunca anca düşürdüm. 7+4 te düşük yaptım. Neyaptıysak doktorların hiçbiri kürtaja yanaşmadı ölümlerden döndüm resmen. çokşükür bitti Geri gelmesin o günler birdaha. Yoga hiç yapmadım ama düşünmedimde değil çünkü yapan arkadaşlar çok memnunduDoktorda yoga yap derin derin nefes al ver dedi elinden geldiğince bende yürüyüş yapacağım
Senin düşük müydü
Aynen canım düşük yaptım kendiliğimden çok zor oldu 10 gün boyunca anca düşürdüm. 7+4 te düşük yaptım. Neyaptıysak doktorların hiçbiri kürtaja yanaşmadı ölümlerden döndüm resmen. çokşükür bitti Geri gelmesin o günler birdaha. Yoga hiç yapmadım ama düşünmedimde değil çünkü yapan arkadaşlar çok memnundu
Günaydın canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...Gunaydin kizlar.Kadinlar gunumuz kutlu olsun.Ovulasyon testlerinden bahsetmissiniz ben doktoruma sormustum.Ugrasma onlarla hem bosuna strese girersin hem de idrarin konsantrasyonu her seferinde degisir yumurtlama olsa dahi bu testlerle yakalayamama ihtimalin de var demisti.Zaten ben de bi iki defa denemistim becerememistim biraktim kullanmayi.Ama adet ne zaman olucam diye hic panigim yok.Bence sakin olun kizlar.Vucut normal donguden cikti sonuc olarak.Sirazenin suan sasmasi bana cok normal ve dogal gelio.Siz de tatlis canlarinizi sıkmayin artik kendinizi bi de bunun icin hirpalamayin
inşallah ilaca gerek kalmadan gelir adetin.Yaşadıklarımız kolay şeyler değil, stres olmak insanın elinde değil ben de çok stresliyim dikkatimi başka yönlere çekmeye çalışıyorum boş kalmamamız lazım boş kalırsak bunu düşünüyoruz sürekli istemsizce.Zamanla geçecek eminim ama ne kadar erken geçerse o kadar erken kavuşacağız sağlıklı gebeliklere.Doktorun anormal birsey görmemiş ki sana biraz daha zaman vermiş bu seni biraz rahatlatmıştır umarımGünaydın kızlar benim 50.günüm ve hala adet olmadım. Dün kontrole gittim beta sıfırlanmış. Girmişken semar testi ile yumurta rezervine de bakalıcak. Birksç test daha verdim. Sonuçlar cuma çıkacak. Adet olursam 2 ya da 3 gün gidip tekrar test vereceğim. 10 gün hala adet olamazsam söktürücü verecek. Ama sanırım gerek kalmayacak sol tarafım feci derecede ağrıyor. Her halde en uzun benim sürdü adet olamamak