- 6 Ağustos 2019
- 226
- 127
- 38
Ayyyy super haberrr.Hayirli ugurlu olsun kuzummmmm.Kan testi sonucum çıktı
367
Beni korkutan kist durumuHayırlı olsun canım daha çok yeni kesenin yeni oluşması çok normal
Amin canım hepimiz güzel günler görürüz inşallahsaol canım dediğin gibi en yakınım bile olsa görüşmeyi kestim çünkü artık tahammül edemiyorum. çok üzülüyorum ama artık çaresine bakmam lazım o yüzden güçlü durmaya çalışıyorum. senin adına çok sevindim inan böyle güzel mucizelere hepimizin ihtiyacı var, Rabbim sağlıkla nasip etsin güzel bebeğini
Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına...Kan testi sonucum çıktı
367
Hiç korkma canım ne kocaman kistlerle hamile kalıp doğuranlar var kafayı ona yorma güzel şeyler düşün korktuğunu çekersin umursama bile millet ne badirelerle doğuruyor bunlar önemszi şeyler çoğu kadında var zaten.Beni korkutan kist durumu
Bende adet olmadan iki gün önce öğrendiğimde 333 çıkmıştı... Keseye benzer çok minik birşey görünmüştü ve çok sağlıklı ilerlemişti. Sonra nasip değilmişki olmadı 7+4 te kaybettim ama sen Allahın izniyle sağsalim kucağına alacan gör bak.Kan testi sonucum çıktı
367
Yalnız bayanda sonradan çıkmış kan pıhtılaşması sorunu varmış.onedenle testlerimizi ihmal etmeyelim yaptıralım birdaha Allahım korusun yaşamayalım bu durumları son olsunEki Görüntüle 2601532
kızlar bir paylaşıma denk geldim sizinlede paylaşmak istedim
Günaydın canım iyi yapmışsın boşver hem beklemeye gerek yok inşallah bu ay hamile kalır kucağına alırsın bebişiniGunaydinSakinkal canim.Ben de hep dusuk sonrasi cabuk hamile kalinir diye okudum.Dun annem korun bi kac ay ara ver korunuosun dimi dedi evet dedim wala napim.Ama yok oyle bisey
Günaydın canım diyorum ya belkim hamilesin olamazmı olur kaç gün oldu evde test yap istersenGünaydın kızlar bugün beklenen adet günüm ama gelen giden yok2 adet bekleyecektim ama daha 1 adet bile göremedim
Aspirin kullanmayı düşünen var mı aranızda
31.gündeyim canim, normal dongum 31 gunmelinda- gunaydin canim.Kacinci gunundesin dusugun.
Allah istediyse hersey olur kuzum ama olacakmışım gibi hissediyorum uc gundur ama bir turlu başlamıyor...olmazsam haftaici beta hcg baktiracagim düşmedi mi diye ama sanmıyorum ya, kac hafta once 74e düşmüştüGünaydın canım diyorum ya belkim hamilesin olamazmı olur kaç gün oldu evde test yap istersen
10 günden fazla gecikirsen gel dedi benim doktorum, ama şu başlayacakmış hissi var ya o insani strese sokuyor o his olmasa unutacagim 10 gun daha ama unutturmuyor kendinimelinda- kuzum dusuk,kurtaj gibi durumlarda adet beklenen gunde gelmeyebilio.Bazen daha gec,bazen de daha erken gelmesini doktorlar dogal kabul edio.Icine sinmiosa pazartesi git gorun bi istersen.Ya da hic gerek kalmayadabilir adet de olabilirsin.
Hayırlısı olsun en sağlıklı zaman ne zamansa o zamanda gelsin bebişler en büyük duam bumelinda- gelicekmis hissi bazen 10 gun onceden bile baslio kuzum.Daha zamanin varmis illaki gelicek beklenebilir daha.Ama senin kararin neyse onu yap icin rahat etsin.Ben de iyiyim eve kadin almistim temizlige karman corman etmis evi.Sabahtan beri yerlestiriorum wala.Adetim de henuz gelmedi.Bi ara 3 4 gun adet sancisi vardi o da kayboldu.Beklemedeyim.
Günaydın güzel kadınlarGünaydın herkese kadınlar gününüz kutlu olsun...Kızlar benim adet döngüm yıllardır 28-30 gün arası olur ve yumurta takibi 6-7 ay yaptım yumurtlama tarihim 14-15. Günlerde oluyordu.zaten yumurtladığım zamanı bariz kendimde görüyorıum.ateşim artıyo göğüs hassaslaşıyor ve beyaz akıntı oluyor. şimdi piyasadaki gene en iyi testle takip yapıyorum ben 19. gün oldu henüz yumurtlayamadım.sinirlerim bozuldu bu düşük bünyeyi altüst ediyormuş.sanırım adetimde gecikir bu gidişle.