Ayyy Allahım sağlıkla kucağına bebişini almayı nasip eder inşallah darısı burdaki tüm kızların başına.günün en güzel haberini aldım.biri hamile olduğunda kendim olmuş gibi seviniyorum çünkü hayattaki mucizeleri görmek beni umutlandırıyor.sen o halde ikinci ayında hamile kalmış oldun.ilk ay deneme olmuşmuydu düşükten hemen sonra yoksa sende dinlenmeyimi tercih ettin.Arkadaşlar bende ocak 1 de düşük yaşadım 30 ocak da regl oldum Şimdi regl gecikti idrarda pozitif çıktı bat 28 şubat doktora gitmeye korkuyorum 1 haftadır yarın sabah gideceğim şans dileyin bana
Lütfen üzülme çok zor ne söylesem anlamsız ama Allah büyük çokça dua et emin ol Allah olmayacak duayı yaptırtmaz.Allahım kısa zamanda sana kucağına alacağın sağlıklı bebişi nasip etsiniyi akşamlar hanımlar, bu hafta 4. düşüğümü yaptım 9 haftada kalbi durdu. artık moralim bitik her şeyi bıraktım ne istediğimi bile bilmiyorum görünürde her şey normal. gebe kalmada sıkıntı yok ama gebelik ilerlemiyor, kalp atışı görmek bile mucize oldu. çevremdeki herkes ağlamalarımdan bıktı artık kendi ailemle dahi görülmek istemez oldum. ama çaresini bulmak istiyorum pcosum var yumurta kalitem mi kötü diye düşünüyorum bir besin takviyesi ek öneri var mıdır
amin canım diyorum tabi vardır Rabbi'min bir bildiği, zamanı değildir, ama zaman geçmek bilmiyor böyle. artık hayal bile kuramıyorum cinsiyetinde gözüm yok sağlıklı olsun kendine yetecek kadar birey olsun o bana yeter.Lütfen üzülme çok zor ne söylesem anlamsız ama Allah büyük çokça dua et emin ol Allah olmayacak duayı yaptırtmaz.Allahım kısa zamanda sana kucağına alacağın sağlıklı bebişi nasip etsin
Yapmamaya çalışıyorum ama elimde degil ki kuzubende düşükten sonra beklerken 3 gün kala regle olmama inanılmaz sinirim bozulup bağırıp çağırıp ağladım sinir boşalması yaşadım sonra regl oldum
Regl nin gelmemesi çok sinir bozucu ama yapma kendine en kısa zmaanda gelir
Bu harika bir haber ya çok çok sevindim mutlaka gelişmeleri yazArkadaşlar bende ocak 1 de düşük yaşadım 30 ocak da regl oldum Şimdi regl gecikti idrarda pozitif çıktı bat 28 şubat doktora gitmeye korkuyorum 1 haftadır yarın sabah gideceğim şans dileyin bana
Test yaptırdınız mı düşüklerle ilgili? Çok çok geçmiş olsun, ayni haftalarda mi oluyor hep?iyi akşamlar hanımlar, bu hafta 4. düşüğümü yaptım 9 haftada kalbi durdu. artık moralim bitik her şeyi bıraktım ne istediğimi bile bilmiyorum görünürde her şey normal. gebe kalmada sıkıntı yok ama gebelik ilerlemiyor, kalp atışı görmek bile mucize oldu. çevremdeki herkes ağlamalarımdan bıktı artık kendi ailemle dahi görülmek istemez oldum. ama çaresini bulmak istiyorum pcosum var yumurta kalitem mi kötü diye düşünüyorum bir besin takviyesi ek öneri var mıdır
yaptırdım canım sonuncunun çıkmadı tabi, düşüğe neden olacak anlamlı bir neden görünmüyor. her doktor tesadüf bunlar diyor. ben artık yumurtam mı kalitesiz diye düşünmeye başladım, gıda takviyeleri filan araştırıyorumYapmamaya çalışıyorum ama elimde degil ki kuzu
Bu harika bir haber ya çok çok sevindim mutlaka gelişmeleri yazSağlıkla ilerlesin inşallah
Test yaptırdınız mı düşüklerle ilgili? Çok çok geçmiş olsun, ayni haftalarda mi oluyor hep?
Benim de bir kaybim var, testler yaptırdım ama anlamli birsey cikmadi diyorlar bana da...insallah son olur, Hayırlısıyla anne oluruz inşallahyaptırdım canım sonuncunun çıkmadı tabi, düşüğe neden olacak anlamlı bir neden görünmüyor. her doktor tesadüf bunlar diyor. ben artık yumurtam mı kalitesiz diye düşünmeye başladım, gıda takviyeleri filan araştırıyorum
hakkımızda hayırlısı, Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Benim de bir kaybim var, testler yaptırdım ama anlamli birsey cikmadi diyorlar bana da...insallah son olur, Hayırlısıyla anne oluruz inşallah
İyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim. Allah Bütün anne olmak isteyenlere sağlık evlat veriri inşallahAyyy Allahım sağlıkla kucağına bebişini almayı nasip eder inşallah darısı burdaki tüm kızların başına.günün en güzel haberini aldım.biri hamile olduğunda kendim olmuş gibi seviniyorum çünkü hayattaki mucizeleri görmek beni umutlandırıyor.sen o halde ikinci ayında hamile kalmış oldun.ilk ay deneme olmuşmuydu düşükten hemen sonra yoksa sende dinlenmeyimi tercih ettin.
Öncelikle çok geçmiş olsun denicek bişey yok siz benim bir kere yaşadığımı kaç kez yaşamışsınız.. umarım bu son olur ve sizde güçlü bir anne olursunuzyaptırdım canım sonuncunun çıkmadı tabi, düşüğe neden olacak anlamlı bir neden görünmüyor. her doktor tesadüf bunlar diyor. ben artık yumurtam mı kalitesiz diye düşünmeye başladım, gıda takviyeleri filan araştırıyorum
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, doktorların bu temennilerini anlıyorum ama malesef bu da çok kötü, her gebelikte ayrı bir kaygı, hepsinde yeni bir umut kaybedince üzüntü... kendi ailem bile stres yapıyorsun kötü düşünüyorsun ondan diyor, kötü filan düşünmüyorum hepsinde umudum var ama ortalıkta sosyal medyada hamileliğimi de sergilemiyorum. anlamsız tıbbi dayanağı olmayan şeylerle beni suçlamalarından stres yapıyorsun düşüyor denmesinden bıktım usandım artık ailemle de konuşmuyorum. umudum hala var ama 4 kez olması da bir sorun olduğu gerçeğini değiştirmiyor işte.Öncelikle çok geçmiş olsun denicek bişey yok siz benim bir kere yaşadığımı kaç kez yaşamışsınız.. umarım bu son olur ve sizde güçlü bir anne olursunuz
Bende bebek düşünmüyorken arkadaşlarım yakın çevremle konuşuyordum abartmıyorum herkes bana ilk hamilelik düşük olur düşük olur
Kötü hikayeler anlatırlardı.
Yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava yüzünden derlerdi...
Düşük yaptığımda doktorum beni telkin ederken bak hamile kalabiliyorsun çift çizgi göremyen bunu yaşayamanlar var onun içim umudunu kaybetme bu seni üzmesin güçlendirsin dedi.
O an için çok iyi gelmemişti ama şimdi zmaanla anlayabiliyorum.
Ayyy canım aynı şeyleri yaşamışız ya.bende ilk hamile kaldım içimi korku saldı.kayınvalideme görümcelerime kimseye söylemeyelim kalp atışını duyana kadar demiştim tabi öyle olmadı birileri öğrenince herkes öğreniyor malesef. Konuşulan iştende hayır gelmez zaten.inşallah hamile kallırım ve bende kimseye söylemiyecem.eşim konusunda bile gel git yaşıyorumAynisini bana da diolardi ailem ve bilen bikac arkadasim.Stres yapiosun, kotuyu cagiriosun,o yuzde oluo diye.Ama bu oyle bi duygu ki yasamayan bilemez.Bi kere hamile oldugunuzu baskalari gibi etrafa ilan edemiosunuz; bisey oldugunda ne aciklama yapicam diye.Esime bile soylememeyi dusunmustum ben cunku garip bi sekilde gebeligimin dusuk olacagindan ogrendigim ilk gunden itibaren emindim.Doktorum da dusukten sonra sen de haklisin, insan hissedio demisti.Yasamayan anlamaz iste kizlar.Bi daha gebe kalirsam esime bile solemeyi dusunmuorum bi sure.
Canım sana stres yaşatan herşeyden uzaklaş...kim olursa olsun görüşmemek en iyisi...inşallah sağlıkla hamile kalırsan bolca dua et.hep olumlu düşünelim çok zor oluyor düşük sonrası biliyorum ama ben evrene hep pozitif enerji yolluyorum.neyi düşünürsek onu çekeriz ki çok ciddi araştırmalar var bu konuyla ilgili.benim arkadaşın babası kızını doktor kızım diye severdi ve kız arkadaşımın potansiyeli olmamasına rağmen eninde sonunda doktor oldu.benim kaldığım evin otoparkı çok sıkıntılıdır yer bulmak imkansız ve her gelişimde bana göre bir yer illaki vardır diye düşünürüm hergün cidden bir yer bulurum.şimdi ben tüp bebek yaptım tutmadı görüştüğüm doktorlarıma ama ben kendi kendime hamile kalabilirim deyip durdum ki yaş 38 oldu yumurta rezervim iki tane ona rağmen...gülüyorlardı zor deyip duruyorlardı.nasıl bir enerji yolladıysam ardından gebe kaldım.şuan evrenede bu grupta herkesin hamile kalacağı enerjisini yolluyorumiyi dilekleriniz için çok teşekkürler, doktorların bu temennilerini anlıyorum ama malesef bu da çok kötü, her gebelikte ayrı bir kaygı, hepsinde yeni bir umut kaybedince üzüntü... kendi ailem bile stres yapıyorsun kötü düşünüyorsun ondan diyor, kötü filan düşünmüyorum hepsinde umudum var ama ortalıkta sosyal medyada hamileliğimi de sergilemiyorum. anlamsız tıbbi dayanağı olmayan şeylerle beni suçlamalarından stres yapıyorsun düşüyor denmesinden bıktım usandım artık ailemle de konuşmuyorum. umudum hala var ama 4 kez olması da bir sorun olduğu gerçeğini değiştirmiyor işte.
Canım sana stres yaşatan herşeyden uzaklaş...kim olursa olsun görüşmemek en iyisi...inşallah sağlıkla hamile kalırsan bolca dua et.hep olumlu düşünelim çok zor oluyor düşük sonrası biliyorum ama ben evrene hep pozitif enerji yolluyorum.neyi düşünürsek onu çekeriz ki çok ciddi araştırmalar var bu konuyla ilgili.benim arkadaşın babası kızını doktor kızım diye severdi ve kız arkadaşımın potansiyeli olmamasına rağmen eninde sonunda doktor oldu.benim kaldığım evin otoparkı çok sıkıntılıdır yer bulmak imkansız ve her gelişimde bana göre bir yer illaki vardır diye düşünürüm hergün cidden bir yer bulurum.şimdi ben tüp bebek yaptım tutmadı görüştüğüm doktorlarıma ama ben kendi kendime hamile kalabilirim deyip durdum ki yaş 38 oldu yumurta rezervim iki tane ona rağmen...gülüyorlardı zor deyip duruyorlardı.nasıl bir enerji yolladıysam ardından gebe kaldım.şuan evrenede bu grupta herkesin hamile kalacağı enerjisini yolluyorum
saol canım dediğin gibi en yakınım bile olsa görüşmeyi kestim çünkü artık tahammül edemiyorum. çok üzülüyorum ama artık çaresine bakmam lazım o yüzden güçlü durmaya çalışıyorum. senin adına çok sevindim inan böyle güzel mucizelere hepimizin ihtiyacı var, Rabbim sağlıkla nasip etsin güzel bebeğiniCanım sana stres yaşatan herşeyden uzaklaş...kim olursa olsun görüşmemek en iyisi...inşallah sağlıkla hamile kalırsan bolca dua et.hep olumlu düşünelim çok zor oluyor düşük sonrası biliyorum ama ben evrene hep pozitif enerji yolluyorum.neyi düşünürsek onu çekeriz ki çok ciddi araştırmalar var bu konuyla ilgili.benim arkadaşın babası kızını doktor kızım diye severdi ve kız arkadaşımın potansiyeli olmamasına rağmen eninde sonunda doktor oldu.benim kaldığım evin otoparkı çok sıkıntılıdır yer bulmak imkansız ve her gelişimde bana göre bir yer illaki vardır diye düşünürüm hergün cidden bir yer bulurum.şimdi ben tüp bebek yaptım tutmadı görüştüğüm doktorlarıma ama ben kendi kendime hamile kalabilirim deyip durdum ki yaş 38 oldu yumurta rezervim iki tane ona rağmen...gülüyorlardı zor deyip duruyorlardı.nasıl bir enerji yolladıysam ardından gebe kaldım.şuan evrenede bu grupta herkesin hamile kalacağı enerjisini yolluyorum
Bana da eşim diyordu ve çok sinir oluyordum...Yaşamayan anlamaz gerçekten.Ben de eşime dahi bir süre söylemeyi düşünmüyorum, onu da kendimi de çok yıprattım bu sefer böyle yapacağımAynisini bana da diolardi ailem ve bilen bikac arkadasim.Stres yapiosun, kotuyu cagiriosun,o yuzde oluo diye.Ama bu oyle bi duygu ki yasamayan bilemez.Bi kere hamile oldugunuzu baskalari gibi etrafa ilan edemiosunuz; bisey oldugunda ne aciklama yapicam diye.Esime bile soylememeyi dusunmustum ben cunku garip bi sekilde gebeligimin dusuk olacagindan ogrendigim ilk gunden itibaren emindim.Doktorum da dusukten sonra sen de haklisin, insan hissedio demisti.Yasamayan anlamaz iste kizlar.Bi daha gebe kalirsam esime bile solemeyi dusunmuorum bi sure.
Kan sonucun cıktı mı canım?Merhaba arkadaslar
Bu sabah doktora gittim
Keseye benzer bisey gordu kan testi istedi
Basit bir kist gordu birde 5 cm
Muayane raporu : endometrium kalın , şüpheli GS izlendi. sol overde 55mm çapında basit kist+ sağ over normal.
Bu sekilde cikti kan testi sonucunu bekliyorum
Harikasın gerçekten hepimiz kalacağız inanıyorum hissediyorumCanım sana stres yaşatan herşeyden uzaklaş...kim olursa olsun görüşmemek en iyisi...inşallah sağlıkla hamile kalırsan bolca dua et.hep olumlu düşünelim çok zor oluyor düşük sonrası biliyorum ama ben evrene hep pozitif enerji yolluyorum.neyi düşünürsek onu çekeriz ki çok ciddi araştırmalar var bu konuyla ilgili.benim arkadaşın babası kızını doktor kızım diye severdi ve kız arkadaşımın potansiyeli olmamasına rağmen eninde sonunda doktor oldu.benim kaldığım evin otoparkı çok sıkıntılıdır yer bulmak imkansız ve her gelişimde bana göre bir yer illaki vardır diye düşünürüm hergün cidden bir yer bulurum.şimdi ben tüp bebek yaptım tutmadı görüştüğüm doktorlarıma ama ben kendi kendime hamile kalabilirim deyip durdum ki yaş 38 oldu yumurta rezervim iki tane ona rağmen...gülüyorlardı zor deyip duruyorlardı.nasıl bir enerji yolladıysam ardından gebe kaldım.şuan evrenede bu grupta herkesin hamile kalacağı enerjisini yolluyorum
Kan testi sonucum çıktıBana da eşim diyordu ve çok sinir oluyordum...Yaşamayan anlamaz gerçekten.Ben de eşime dahi bir süre söylemeyi düşünmüyorum, onu da kendimi de çok yıprattım bu sefer böyle yapacağım
Kan sonucun cıktı mı canım?
Harikasın gerçekten hepimiz kalacağız inanıyorum hissediyorum
Hayırlı olsun canım daha çok yeni kesenin yeni oluşması çok normalKan testi sonucum çıktı
367