- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
Günaydın canım belkide olmazsın ha inşallah hayırlısıyla hamilesindir kimbilirKizlaaarr gunaydin.Benim calismalar akisinda devam 2 3 gundur adet olucakmisim gibiyim.Agrim,sancim var.Dusugun 21.gunundeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım belkide olmazsın ha inşallah hayırlısıyla hamilesindir kimbilirKizlaaarr gunaydin.Benim calismalar akisinda devam 2 3 gundur adet olucakmisim gibiyim.Agrim,sancim var.Dusugun 21.gunundeyim.
Şaşabiliyormuş canım, benim doktorum gecikme olabilir dedi...Ben yumurtlamamı anlayamıyorum ama adet baslayacak gibi hissettim dun gece ama su anda hicbir sey yok sinirim bozulduDüşük yapılan günü reglin birinci günü sayıyorsak yanlışmı biliyorum ama benim bugün yumurtlama günüm olması lazım ve ben henüz yumurtlayamadım ve belirti bile yok.ben vucudumdaki değişimleri çok iyi farkediyorum bariz test yapmadanda anlayabiliyordum yumurtladığımı.neoldu anlamadım bu düşük rutin regl döngüsünü değiştiriyormuki.çünkü regl döneminin tam ortasında hep yumurtlardım.hiç şaşmazdı.umarım zamanında regl olurum birde bu değişmesin bari.
Canım hamile olabilirsin diyecem ama korunuyorsun. benim genelde öncesi belirtiler başlıyo karnım ağrıyor birkaçgün sonrada regl başlıyor. hamile kaldığımda sadece hiç ağrım olmamıştı.ben hamile olduğumu ozaman. anlamıştım ama bu piyasadaki en pahalı erken gebelik testini yaptım çıkmadı üç gün sonra kan testi yaptım 333 çıktı kanda.Şaşabiliyormuş canım, benim doktorum gecikme olabilir dedi...Ben yumurtlamamı anlayamıyorum ama adet baslayacak gibi hissettim dun gece ama su anda hicbir sey yok sinirim bozuldu
Hamile olamam kuzum adet belirtilerim başladı hepsi var ama gelen giden yok, sinir bozuluyor gittikçeCanım hamile olabilirsin diyecem ama korunuyorsun. benim genelde öncesi belirtiler başlıyo karnım ağrıyor birkaçgün sonrada regl başlıyor. hamile kaldığımda sadece hiç ağrım olmamıştı.ben hamile olduğumu ozaman. anlamıştım ama bu piyasadaki en pahalı erken gebelik testini yaptım çıkmadı üç gün sonra kan testi yaptım 333 çıktı kanda.
Canım senin için hangisi hayırlı ve iyi olacaksa o olsun..belkim korunuyorsun bebiş hayırlısıyla olur kimbilirHamile olamam kuzum adet belirtilerim başladı hepsi var ama gelen giden yok, sinir bozuluyor gittikçe
Tabi ki hicbir yontem yuzde yuz korumuyor hayırlısı olsun hep öyle dua ediyorum artıkCanım senin için hangisi hayırlı ve iyi olacaksa o olsun..belkim korunuyorsun bebiş hayırlısıyla olur kimbilir
Amin canım inşallah Çok güzel bir duaAllahım inşallah hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin ve bu çektiklerimizi bize unuttursun...buda gece duamız olsun kızlar
Günaydın canmAmin canım inşallah Çok güzel bir dua
Günaydın herkese ❤
Insallah bebis geliyordur canım Ben 29dayım adeti bekliyorum, normalde 31-32de olmam lazım ama gecikecek herhalde.Butun belirtiler var ama kendisi yok cok sinir bozucu ya sokulecek sokulemiyor gibi hissediyorum hatta eminim cok sinir bozucu sinirden boynum tutuldu ya
Kuzum bozma hiiiic tatlis moralini.Cok normal bole olmak.Eninde sonunda gelicek adetin.Az once eve geldim.Internetten solgar folic asit siparisi vermistim gelmis hepimize gebelikte kullanmak nasip olsun insallahhhhh kizlarrrInsallah bebis geliyordur canım Ben 29dayım adeti bekliyorum, normalde 31-32de olmam lazım ama gecikecek herhalde.Butun belirtiler var ama kendisi yok cok sinir bozucu ya sokulecek sokulemiyor gibi hissediyorum hatta eminim cok sinir bozucu sinirden boynum tutuldu ya
Aminnnnn canım benim En kısa sürede inşallahKuzum bozma hiiiic tatlis moralini.Cok normal bole olmak.Eninde sonunda gelicek adetin.Az once eve geldim.Internetten solgar folic asit siparisi vermistim gelmis hepimize gebelikte kullanmak nasip olsun insallahhhhh kizlarrr
bende düşükten sonra beklerken 3 gün kala regle olmama inanılmaz sinirim bozulup bağırıp çağırıp ağladım sinir boşalması yaşadım sonra regl oldumInsallah bebis geliyordur canım Ben 29dayım adeti bekliyorum, normalde 31-32de olmam lazım ama gecikecek herhalde.Butun belirtiler var ama kendisi yok cok sinir bozucu ya sokulecek sokulemiyor gibi hissediyorum hatta eminim cok sinir bozucu sinirden boynum tutuldu ya
Yaaa caniiimm hayirli ugurlu olsun.Dusukten sonra sevinemio bile insan gebe kaldigina tedirginlikten.Nolur nolurrr icini ferah tut cookk guzel haberler alicaksin inan buna.Cok sevindim hayirli ugurlu olsun.Doktorundan guzel haberlerle cik bize de haber et mutlaka.Tekrar coookk hayirli olsun canim benim.Arkadaşlar bende ocak 1 de düşük yaşadım 30 ocak da regl oldum Şimdi regl gecikti idrarda pozitif çıktı bat 28 şubat doktora gitmeye korkuyorum 1 haftadır yarın sabah gideceğim şans dileyin bana
Çooook teşekkür inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olurYaaa caniiimm hayirli ugurlu olsun.Dusukten sonra sevinemio bile insan gebe kaldigina tedirginlikten.Nolur nolurrr icini ferah tut cookk guzel haberler alicaksin inan buna.Cok sevindim hayirli ugurlu olsun.Doktorundan guzel haberlerle cik bize de haber et mutlaka.Tekrar coookk hayirli olsun canim benim.