Düşük yapanlar

melinda- melinda- amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımııza alırız bebişlerimizi...çünkü şunu öğrendim hamile kalmakta önemli değilmiş önemli olan sağlıklı bebek dünyaya getirmek.ben hep bunun için dua ediyorum.o acı günler gitsin gelmesin birdaha

Düşük yapılan günü reglin birinci günü sayıyorsak yanlışmı biliyorum ama benim bugün yumurtlama günüm olması lazım ve ben henüz yumurtlayamadım ve belirti bile yok.ben vucudumdaki değişimleri çok iyi farkediyorum bariz test yapmadanda anlayabiliyordum yumurtladığımı.neoldu anlamadım bu düşük rutin regl döngüsünü değiştiriyormuki.çünkü regl döneminin tam ortasında hep yumurtlardım.hiç şaşmazdı.umarım zamanında regl olurum birde bu değişmesin bari.

Düşük yapılan günü reglin birinci günü sayıyorsak yanlışmı biliyorum ama benim bugün yumurtlama günüm olması lazım ve ben henüz yumurtlayamadım ve belirti bile yok.ben vucudumdaki değişimleri çok iyi farkediyorum bariz test yapmadanda anlayabiliyordum yumurtladığımı.neoldu anlamadım bu düşük rutin regl döngüsünü değiştiriyormuki.çünkü regl döneminin tam ortasında hep yumurtlardım.hiç şaşmazdı.umarım zamanında regl olurum birde bu değişmesin bari.
Şaşabiliyormuş canım, benim doktorum gecikme olabilir dedi...Ben yumurtlamamı anlayamıyorum ama adet baslayacak gibi hissettim dun gece ama su anda hicbir sey yok sinirim bozuldu :KK43:

Şaşabiliyormuş canım, benim doktorum gecikme olabilir dedi...Ben yumurtlamamı anlayamıyorum ama adet baslayacak gibi hissettim dun gece ama su anda hicbir sey yok sinirim bozuldu :KK43:
Canım hamile olabilirsin diyecem ama korunuyorsun. benim genelde öncesi belirtiler başlıyo karnım ağrıyor birkaçgün sonrada regl başlıyor. hamile kaldığımda sadece hiç ağrım olmamıştı.ben hamile olduğumu ozaman. anlamıştım ama bu piyasadaki en pahalı erken gebelik testini yaptım çıkmadı üç gün sonra kan testi yaptım 333 çıktı kanda.

Canım hamile olabilirsin diyecem ama korunuyorsun. benim genelde öncesi belirtiler başlıyo karnım ağrıyor birkaçgün sonrada regl başlıyor. hamile kaldığımda sadece hiç ağrım olmamıştı.ben hamile olduğumu ozaman. anlamıştım ama bu piyasadaki en pahalı erken gebelik testini yaptım çıkmadı üç gün sonra kan testi yaptım 333 çıktı kanda.
Hamile olamam kuzum adet belirtilerim başladı hepsi var ama gelen giden yok, sinir bozuluyor gittikçe :işsiz:

Allahım inşallah hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin ve bu çektiklerimizi bize unuttursun...buda gece duamız olsun kızlar

Gunaydin kizlar melinda- melinda- Sakinkal Sakinkal simdi isten geldim.Nasilsiniz.22.gunum adet bekliorum ya da bebiss:anneadayı::emir_bebek:
Insallah bebis geliyordur canım :anneadayı: Ben 29dayım adeti bekliyorum, normalde 31-32de olmam lazım ama gecikecek herhalde.Butun belirtiler var ama kendisi yok cok sinir bozucu ya sokulecek sokulemiyor gibi hissediyorum hatta eminim cok sinir bozucu sinirden boynum tutuldu ya:KK61:

Insallah bebis geliyordur canım :anneadayı: Ben 29dayım adeti bekliyorum, normalde 31-32de olmam lazım ama gecikecek herhalde.Butun belirtiler var ama kendisi yok cok sinir bozucu ya sokulecek sokulemiyor gibi hissediyorum hatta eminim cok sinir bozucu sinirden boynum tutuldu ya:KK61:
Kuzum bozma hiiiic tatlis moralini.Cok normal bole olmak.Eninde sonunda gelicek adetin.Az once eve geldim.Internetten solgar folic asit siparisi vermistim gelmis :KK49: :emir_bebek: hepimize gebelikte kullanmak nasip olsun insallahhhhh kizlarrr:anne::KK45:

Kuzum bozma hiiiic tatlis moralini.Cok normal bole olmak.Eninde sonunda gelicek adetin.Az once eve geldim.Internetten solgar folic asit siparisi vermistim gelmis :KK49: :emir_bebek: hepimize gebelikte kullanmak nasip olsun insallahhhhh kizlarrr:anne::KK45:
Aminnnnn canım benim :dua: :dua::dua::anneadayı::anne: En kısa sürede inşallah

bende düşükten sonra beklerken 3 gün kala regle olmama inanılmaz sinirim bozulup bağırıp çağırıp ağladım sinir boşalması yaşadım sonra regl oldum
Regl nin gelmemesi çok sinir bozucu ama yapma kendine en kısa zmaanda gelir🙏

Arkadaşlar bende ocak 1 de düşük yaşadım 30 ocak da regl oldum Şimdi regl gecikti idrarda pozitif çıktı bat 28 şubat doktora gitmeye korkuyorum 1 haftadır yarın sabah gideceğim şans dileyin bana🙏
Yaaa caniiimm hayirli ugurlu olsun.Dusukten sonra sevinemio bile insan gebe kaldigina tedirginlikten.Nolur nolurrr icini ferah tut cookk guzel haberler alicaksin inan buna.Cok sevindim hayirli ugurlu olsun.Doktorundan guzel haberlerle cik bize de haber et mutlaka.Tekrar coookk hayirli olsun canim benim.

Yaaa caniiimm hayirli ugurlu olsun.Dusukten sonra sevinemio bile insan gebe kaldigina tedirginlikten.Nolur nolurrr icini ferah tut cookk guzel haberler alicaksin inan buna.Cok sevindim hayirli ugurlu olsun.Doktorundan guzel haberlerle cik bize de haber et mutlaka.Tekrar coookk hayirli olsun canim benim.
Çooook teşekkür inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur❤️
Mutlaka yazacağım yarın 😊
Evet gerçekten sevinemiyorum hamile olduğuma sağlıklı olmasından başka tedirginlikten başka hiç bey ylok..

iyi akşamlar hanımlar, bu hafta 4. düşüğümü yaptım 9 haftada kalbi durdu. artık moralim bitik her şeyi bıraktım ne istediğimi bile bilmiyorum görünürde her şey normal. gebe kalmada sıkıntı yok ama gebelik ilerlemiyor, kalp atışı görmek bile mucize oldu. çevremdeki herkes ağlamalarımdan bıktı artık kendi ailemle dahi görülmek istemez oldum. ama çaresini bulmak istiyorum pcosum var yumurta kalitem mi kötü diye düşünüyorum bir besin takviyesi ek öneri var mıdır

X