Düşük yapanlar

Kizlar folic asidi kocalarimizda mi kullansin.Bunu bilmiodum
Valla canım bende yeni öğrendim biraz araştırdım betten aslında kullanılıyormuş.eşime söyledim kullan diye bakalım neyapacak.sen başladınmı çalışmalara ben henüz korkuyorum başlayamadım.bir haftadırda kanamamda yok ama çok tırsıyorum birse sıvı görsüler ve polip gibi ufak birşey adetle atabilirsin dedikleri için acaba bir adet beklesemmi gerçi denesemde hemen hamile kalamıyorumki

Valla canım bende yeni öğrendim biraz araştırdım betten aslında kullanılıyormuş.eşime söyledim kullan diye bakalım neyapacak.sen başladınmı çalışmalara ben henüz korkuyorum başlayamadım.bir haftadırda kanamamda yok ama çok tırsıyorum birse sıvı görsüler ve polip gibi ufak birşey adetle atabilirsin dedikleri için acaba bir adet beklesemmi gerçi denesemde hemen hamile kalamıyorumki
Ben de senin gibiyim kuzum.Doktor ufacik bisey soylese gunlerce kafama takip hayati kendime zehir ediorum.Kimsenin tesellisi de ise yaramio.Calismalar devam :KK45::emir_bebek: bakalim nolucak 😀Kanaman yoksa bence korkma bana kanamam bitti diyince doktorum bana serbestsin demisti.

Kizlar folic asidi kocalarimizda mi kullansin.Bunu bilmiodum
Ilk defa duydum hic bilgim yok valla o konuda :KK43:
Bence bir adet bekle sonra kontrole gore bakarsın yani ben olsam öyle yapardım..
Ben de senin gibiyim kuzum.Doktor ufacik bisey soylese gunlerce kafama takip hayati kendime zehir ediorum.Kimsenin tesellisi de ise yaramio.Calismalar devam :KK45::emir_bebek: bakalim nolucak 😀Kanaman yoksa bence korkma bana kanamam bitti diyince doktorum bana serbestsin demisti.
Benim doktorum fazla ayrıntılara girmiyor kontrollerde duruma göre konuşuyor bence iyi yapıyor herseyi takarım çünkü :confused:

Canım benim hadi inşallah sırasıyla bu sayfada bebek haberi alırız.bu arada korkmakta haklıyız yaşadığımız şeyler hiç kolay değildi ben hala çektiğim acıları unutamadım.ama herşey Allahtan nasipte nevarsa onu görecez sonuçta...çokça dua ediyorum bakalım artık.banda iki doktorum dene korunma söyledi.ama kafam hala karışık.üçüncü bir doktora daha gittim eşim bile artık kızıyor niye kafanı karıştırıyorsun diyor.

melinda- melinda- canım bende aslında beklemek istiyorum ama şöyle bişey var benim yaş 37 yumurta rezervim az zaten kolay hamile kalamıyorum öncesi tüp bebek denedik olmadı ama 6 aylık bir deneme sürecimiz olmuştu korunmasız.yaştan dolayıda tüp bebeğe yönlendirilmiştik.Herşeyde bir hayır var derler ya benim 3-4 yumurtam varken düşük sonrası 8-10 yumurtam oluşmuş.vücut kendine geldi aslında yumurta sayım çoğaldı.bu fırsatı kaçırmak istemiyorum çoğu insan düşük sonrası hemen hamile kalmış.bunu tibbi olarakta benim durum desdekliyor.ama ben hala korkuyorum ve çalışmalara bile başlayamadım eşimden uzak duruyorum.bunu nasıl aşacam bilemiyorum.herşeyi akışına bıraktım.herşey Allahtan inşallah sağlık bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

melinda- melinda- canım bende aslında beklemek istiyorum ama şöyle bişey var benim yaş 37 yumurta rezervim az zaten kolay hamile kalamıyorum öncesi tüp bebek denedik olmadı ama 6 aylık bir deneme sürecimiz olmuştu korunmasız.yaştan dolayıda tüp bebeğe yönlendirilmiştik.Herşeyde bir hayır var derler ya benim 3-4 yumurtam varken düşük sonrası 8-10 yumurtam oluşmuş.vücut kendine geldi aslında yumurta sayım çoğaldı.bu fırsatı kaçırmak istemiyorum çoğu insan düşük sonrası hemen hamile kalmış.bunu tibbi olarakta benim durum desdekliyor.ama ben hala korkuyorum ve çalışmalara bile başlayamadım eşimden uzak duruyorum.bunu nasıl aşacam bilemiyorum.herşeyi akışına bıraktım.herşey Allahtan inşallah sağlık bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Evet böyle bir gerçek kesinlikle var canım benim, dusuk ve kurtaj sonrasi gebelik daha kolay oluyormuş, tabi herkeste böyle olacak diye birsey yok ona da kendimi hazırlıyorum su anda mesela..sen yumurtam fazla olmus diyorsun demek ki sende kotu bir degisiklik olmamis deneyebilirsin ama psikoloji en en önemlisi benim doktorum böyle bilgi vermişti eğer psikolojik olarak iyiyim ben diyorsan tabi ki doktorun bekleme dedigi icin bekleme...Ben sadece kendi penceremden bakarak yazdım :KK43:

Evet böyle bir gerçek kesinlikle var canım benim, dusuk ve kurtaj sonrasi gebelik daha kolay oluyormuş, tabi herkeste böyle olacak diye birsey yok ona da kendimi hazırlıyorum su anda mesela..sen yumurtam fazla olmus diyorsun demek ki sende kotu bir degisiklik olmamis deneyebilirsin ama psikoloji en en önemlisi benim doktorum böyle bilgi vermişti eğer psikolojik olarak iyiyim ben diyorsan tabi ki doktorun bekleme dedigi icin bekleme...Ben sadece kendi penceremden bakarak yazdım :KK43:
Aynen canım en önemlisi psikolojinin iyi olması ve hazır olmak...ama nekadar planlasakta istesekte kaderde ne varsa o.Allahım hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin.bugün kehribar kolyesi ve bilekliği aldım stresi alıyormuş.bakalım artık şuan yıllık izindeyim işe başlarsam tüm negatif sürecide atlatacam inşallah.

Hu hu kızlar nerelerdesiniz çalışmalar yoğun sanırım:emir_bebek::halay:
Valla çalışma çalışma yok biraZ kafamı dinleyeceğim gelişigüzel hayatıma devam edeceğim değerlerim bir hafta önce sıfırlandı ve içim rahatladı şu an ne istediğimi biliyorum bi kaç ay ara vermek istiyorum tabi değişmesse bu fikrim

Valla bizde nisana kadar çalışma yok canım :confused: Adet olmak üzereyim gibi hissediyorum inşallah gecikmeden gelir ya çok sevindim valla başlayacak inşallah...sen nasılsın
Hadi hayırlısı inşallah geçikmez.çoğu gitti azı kaldı canım.hem kendinide toparlamış olursun.akabinde gelsin bebiş

Valla çalışma çalışma yok biraZ kafamı dinleyeceğim gelişigüzel hayatıma devam edeceğim değerlerim bir hafta önce sıfırlandı ve içim rahatladı şu an ne istediğimi biliyorum bi kaç ay ara vermek istiyorum tabi değişmesse bu fikrim
Canım en güzeli hayatın akışına bırakmak.benim değer 11 olduktan sonra bakmadım zaten doktorumda bakma dedi.ama merak etmiyorda değilim sıfırlandımı diye:işsiz:ama bir kaç ayda çok bence...sen normal düşük yapmıştın bence bir ay bekle sonra akışına sal hem beklentiyle ilişki yaşamamak daha sağlıklı...çok beklersen olmasa bu kez istediğinde daha çok stres olursun tabi benim düşüncem böyle önemli olan senin ne istediğin....dün ağbimle konuştum doktor kendisi herşeyin başı stres diyor.gebe kalamamakta düşük yapmakta vs. Stres çok etkili dedi.kafayı boşaltacan diyor.

horul horul uyuyo ne calismasi:halay::halay:
Aaa hiç olmadı bak bu...Bu kocaların yumurtlama dönemi olan triblerini hiç anlamam.sanki bilerek yapıyorlar benimki öyle yapıyordu ilk zamanlar hep kaçırıyordum.geçen ay çalışmaları ciddiye aldı ödevini yaptı ve bebiş geldi.onunda paçaları tutuştu oh olsun:bicak:

Kizlaaarr gunaydin.Benim calismalar akisinda devam😁😁 2 3 gundur adet olucakmisim gibiyim.Agrim,sancim var.Dusugun 21.gunundeyim.
Günaydın kuzularrr bende de 25te başladı o ağrılar şu an beklemedeyim hala insallah gecikmez
Hadi hayırlısı inşallah geçikmez.çoğu gitti azı kaldı canım.hem kendinide toparlamış olursun.akabinde gelsin bebiş
Ağzından bal damlıyor canım benim inşallah hepimiz sırayla alırız güzel haberlerrrr :anne: Çok doğru söylediğin akışına bırakacağım ben de...bebek odaklı yaşamayacağım stres olmamak için

X