Aspirinin bebeklerde kalp oluşumunu olumsuz etkileyebileceği de söyleniyorBu arada tedbir amaçlı bebe aspirini hergün tüket dedi bilginiz olsun.ki bende herhangi bir kan pıhtılaşması vs yoktu.vitaminler içinde tüket ama çok kilo aldırır dedi.tüm detaylar bunlar kızlar
Canım valla bilemiyecem ben doktoruma tabi olmak zorundayım.benim doktorum ilaç vermeyi sevmiyor bunu kendiside söyledi defalarca.yani verdiğine göre bir bildiği vardır. Çok yaşlı bir doktor deneyimlemişdir sanırım sen bu bilgiyi nerden öğrendin. bemimde kafam karıştıAspirinin bebeklerde kalp oluşumunu olumsuz etkileyebileceği de söyleniyorbu yüzden iğne öneriliyormuş kafam çok karışık
Pıhtılaşması olan arkadaşımdan ve burda pıhtılaşma ile ilgili gruptan öğrendim..Sonuçlarım çıktığında doktorumla konuşacağım ben deCanım valla bilemiyecem ben doktoruma tabi olmak zorundayım.benim doktorum ilaç vermeyi sevmiyor bunu kendiside söyledi defalarca.yani verdiğine göre bir bildiği vardır. Çok yaşlı bir doktor deneyimlemişdir sanırım sen bu bilgiyi nerden öğrendin. bemimde kafam karıştı
Bende farklı bir doktora daha görünecem bu polipmidir kistmidir kafama takıldı... onada sorarım bebe aspirininiPıhtılaşması olan arkadaşımdan ve burda pıhtılaşma ile ilgili gruptan öğrendim..Sonuçlarım çıktığında doktorumla konuşacağım ben de
Ya valla hangi doktora inanacağız ben bilmiyorum, aspirin konusu kafamı oldukça fazla kurcalıyorKızlar bugün farklı bir doktora daha gittim.öğrendiğim bir bilgiyi aktarayım.sağlıklı bir bayanın alması gereken folik asit 400 mikro grammış.ben kafama göre folik asit kullanıyordum çok yalnışmış bu.hoca onun testleri var sende folik asit teste göre yetersiz ise kullanabileceğimi söyledi.bebe aspirinin zararının olmadığını ama hani kullan illa diyemiyeceğini söyledi
aynen canım benimde kafam karıştı ama zararı yok bence annelerimizde hep kullanıyordu bebeklere verirler sürekli.aslında doğal olan şeyler en güzeli.ama ben genede kullanacam çok korkuyorum inşallah birdaha yaşamayız böyle şeyleri sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziYa valla hangi doktora inanacağız ben bilmiyorum, aspirin konusu kafamı oldukça fazla kurcalıyor
inşallah canımaynen canım benimde kafam karıştı ama zararı yok bence annelerimizde hep kullanıyordu bebeklere verirler sürekli.aslında doğal olan şeyler en güzeli.ama ben genede kullanacam çok korkuyorum inşallah birdaha yaşamayız böyle şeyleri sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ben çok daha iyiyim canım, adet olmayı bekliyorum, bizde henüz herhangi bir çalışma yokmelinda- Sakinkal kizlar bana bildirim gelmedi yazmissiniz topigimize . Kizlar nasilsiniz moraliniz nasil.Calismalar nasil gidio .@sakinkal kuzum sana canada dan aldigim folic asidi yolluorum.Bu sabah geldim istanbula da cekebildim resmini.Bu tarz takviyeler Turkiye'ye gelince ne yazik ki icerikleri degisio.Cunku her ulkenin saglik bakanliginin izin verdigi seyler farkli.Ben bunlari mumkun oldugunca Amerika ve Canada dan almaya calisiorum.Ama.ne yazik ki bitti bu elimdeki.Bi de ari sutunun tabletini almayi dusunuorum kizlar.Arastiriorum en saf halinde tableti bulmaya.Sizin var mi oneriniz.
Kuzum takviyeymis bu.Hormonlari degistirmedigini okudum cunku ben de hormonlarla oynayan hicbisey kullanmayi dusunmuorum.Dogal seleksyondayim su siralar.Sadece vitamin takviyesiBen çok daha iyiyim canım, adet olmayı bekliyorum, bizde henüz herhangi bir çalışma yokArı sütü olayını hiç araştırmadım, eğer hormonlarla oynamiyorsa kullanabilirim ben de..Bitkisel şeylerden kaçınıyorum genelde
Evet en mantıklısı...Sen nasılsın, iyi misin? Sizde planlar nasıl şimdiKuzum takviyeymis bu.Hormonlari degistirmedigini okudum cunku ben de hormonlarla oynayan hicbisey kullanmayi dusunmuorum.Dogal seleksyondayim su siralar.Sadece vitamin takviyesi
Takipsiz,akisinda denemeler kuzum.Inanir misin dusuk yaptigima ne uzuldum,ne sasirdim.Hamileligimi ogrendigim ilk gunden beri bu gebelik saglikli degil demistim kimse bana aldiris etmemisti ve dedigim cikti.O yuzden cok uzulmedim.Hemen onume bakmaya basladim.Allahtan da bi serinlik geldi sormaEvet en mantıklısı...Sen nasılsın, iyi misin? Sizde planlar nasıl şimdi
En güzelini yapıyorsunuz canım, üstüne üstüne gidince değil de akışında olunca geliyor o melekler, çevremde hep gördüğüm duyduğum böyle...Ben de akışına bırakacağım korunmayı bıraktıktan sonra, simdilik nisana kadar böyleyimTakipsiz,akisinda denemeler kuzum.Inanir misin dusuk yaptigima ne uzuldum,ne sasirdim.Hamileligimi ogrendigim ilk gunden beri bu gebelik saglikli degil demistim kimse bana aldiris etmemisti ve dedigim cikti.O yuzden cok uzulmedim.Hemen onume bakmaya basladim.Allahtan da bi serinlik geldi sorma
canım çok sevindim senin adına.inşallah kan değerinde sıfırlanır sonra hayırlısıyla gelsin bebişler.bu elmayı bana kızkardeşimde söyleyip duruyor.her sabah aç karnına ye diyor. Aslında folik asit olayını araştırayım sanki duymuştum gene eşlerin içtiğini.gerçi benim eşim ilaç karşıtı. .ben dün doktora gene gittim rahimde ufak blr sıvı var birde minnacık bişey var neolduğu belirsiz.iki doktorda önemsemedi geçermiş yeni oluşmuşlar.adetle atılır dedi.bende korkuyorum yeniden denemekten.siz olsaydınız neyapardınız. Şuan beklemedeyim henüz icraat yokSakinkal canim doktora gittim bende temizlenmis hcg ve homogram icin kan verdim yarin cikacak doktor normal hayatina devam et iliskiyede tabi ve bu surecte bol bol su ic ve artik hergun bir Elma ye dedi daha oncede multi vitamin vermisti onada devam et dedi birde esinle beraber folik asit icin dedi esinde mutlaka icsin dedi. Bu durum kromozomal bozukluktan oluyor genelde dedi eslerin birlikte folik asit icmesi gerekli dedi Sende esine icir
Canım iyiyiz çokşükür offf bee topik gene canlandı. bende çalışmalar henüz başşamafı korkuyorum hala.iki gün önce gittim rahimde ufak belli belirsiz birşey var önemsiz deniliyor ama beni tedirgin etmeye yetti.malüm onca acılar çektim gözüm yemiyor.Allahım sağlıkla kucağımıza evlat almayı nasip etsin. Bu arada ben solgara devam içinde günlük ihtiyacım olan folik asit miktarı zaten varmış fazlasına gerek yokmuş canım.arı sütü hiç kullsnmadım zaten balda tüketemiyorum alerjim var bala karşı.melinda- Sakinkal kizlar bana bildirim gelmedi yazmissiniz topigimize . Kizlar nasilsiniz moraliniz nasil.Calismalar nasil gidio .@sakinkal kuzum sana canada dan aldigim folic asidi yolluorum.Bu sabah geldim istanbula da cekebildim resmini.Bu tarz takviyeler Turkiye'ye gelince ne yazik ki icerikleri degisio.Cunku her ulkenin saglik bakanliginin izin verdigi seyler farkli.Ben bunlari mumkun oldugunca Amerika ve Canada dan almaya calisiorum.Ama.ne yazik ki bitti bu elimdeki.Bi de ari sutunun tabletini almayi dusunuorum kizlar.Arastiriorum en saf halinde tableti bulmaya.Sizin var mi oneriniz.
Bende bir onceki kimyasaldan sonra kucuk bi polip vardi doktor adet le gider gebeligede Engel olmaz demisti oylede oldu onemsiz bence. Esini Ikna et bence cunku doktor bize ustune basa basa soyledi ikinizde iceceksiniz. Ve Ben abd de yasiyirum en iyi doktoru arastirarak gittik cok oduller almis bir doktor. Iliskiye devam et canim korkma benim fikrim tabi Sen nasil rahat ediyorsan oylecanım çok sevindim senin adına.inşallah kan değerinde sıfırlanır sonra hayırlısıyla gelsin bebişler.bu elmayı bana kızkardeşimde söyleyip duruyor.her sabah aç karnına ye diyor. Aslında folik asit olayını araştırayım sanki duymuştum gene eşlerin içtiğini.gerçi benim eşim ilaç karşıtı. .ben dün doktora gene gittim rahimde ufak blr sıvı var birde minnacık bişey var neolduğu belirsiz.iki doktorda önemsemedi geçermiş yeni oluşmuşlar.adetle atılır dedi.bende korkuyorum yeniden denemekten.siz olsaydınız neyapardınız. Şuan beklemedeyim henüz icraat yok
Ayyy canım ya içime su serpildi. İnşallah çünkü benimde yeni oluştu yoktu öncesinden.bende bundan korkuyordum. Eşimi evet ikna edecem bunu biri daha çünkü söyledi bana.ama kim olduğunu hayırlamıyorum. Canım sana hoca bir marka önerdimiBende bir onceki kimyasaldan sonra kucuk bi polip vardi doktor adet le gider gebeligede Engel olmaz demisti oylede oldu onemsiz bence. Esini Ikna et bence cunku doktor bize ustune basa basa soyledi ikinizde iceceksiniz. Ve Ben abd de yasiyirum en iyi doktoru arastirarak gittik cok oduller almis bir doktor. Iliskiye devam et canim korkma benim fikrim tabi Sen nasil rahat ediyorsan oyle
Bir marka onermedi kendi yzdi bi folik asit onu aldik markasida yok ama Sen solgarin folik asitini al bence gene en guvenli oAyyy canım ya içime su serpildi. İnşallah çünkü benimde yeni oluştu yoktu öncesinden.bende bundan korkuyordum. Eşimi evet ikna edecem bunu biri daha çünkü söyledi bana.ama kim olduğunu hayırlamıyorum. Canım sana hoca bir marka önerdimi