Düşük yapanlar

C Cirpilmisyumurta canım sen doktorla görüştün mü? nezaman ilişki öneriliyor yanlış bişey yapmayalım bende yarın soracam.demin biri 15-20 gün sonra yumurtlama oluyor diye yazmış düşükten sonra

Sakinkal canim 12 subatta kanamam basladi 17 si kontrole gittigimde kanamam tamamen bitmisti.Doktora sordum iliski serbest dedi.Ayni gun basladik biz.Senin kanaman ne durumda kuzum?

Sakinkal canim 12 subatta kanamam basladi 17 si kontrole gittigimde kanamam tamamen bitmisti.Doktora sordum iliski serbest dedi.Ayni gun basladik biz.Senin kanaman ne durumda kuzum?
Canım benim dün bitti şükür sol kasığım tüm gün boyunca ağrıdı demin geçti sendede olmuşmuydu böyle.bende yarın soracam bakalım yumurtlama ilişki vs nasıl oluyor yazarım size.

Sakinkal kramplar,batmalar kanamam kesildikten sonra da devam etti bende bi sure kuzum.Doktorum hepsine normal dedi.Yumurtlama ne zaman olur diye sormadim bile.Kasmadan keyifle yasayalim iliskiyi diye takibi biraktim bi sure.Ama korunmadan tabiki Ama sen haber et bize de kuzum yumurtlama asagi yukari ne zaman olurmus.

Tamam canım haber veririm.ben değerlendirebilirsem değerlendirecem zaten hamile kalma şansım az bakalım kimbilir nezaman olur.çünkü rezervim çok az ama sağlıklı kucağıma alacağım çocuğu yüce yaradanım nasip etsin onedenle bende asla kasmayacam herşey zamanı gelince hayırlıysa olur

Dusmus canim nerdeyse sifirlanmis.Bence hersey yolunda
Ayyy hadi inşallah...Bu ay güzel haberler alırız hep beraber peşi sıra.ben solgarın üç hapını aldım eşim araştırıp içeriklerine baktı öyle.daha önce hiç vitamin kullanmıyordum.akşamları biraz hafşf tempolu yürüyüşlerede başladım.biraz kilo vermeyede çalışıyorum bakalım.umarım herşey güzel ve sağlıklı olur olacaksada.

B12 içinde solgarın folik asiti var onun miktarı kadar folik asit var diye onu almadık sadece.folibol kullanacam şimdilik...

Kızlar ben bugün gittim doktora tertemiz olmuş çokşükür bu ay serbest ilişki deneyin dedi.fakat küçük polip kist gibi birşey gördü önemsiz dedi ama ben ekranda yuvarlak şeyi gördüm.acaba hoca beni telaşlandırmamak içinmi böyle dedi bende hiç yoktu bu defalarca ultrasyona giriyordum.ilkkez buna rastladık.netten bakıyorum düşüğe neden olabiliyormuş ve hatta hamile kalmayı zorlaştırıyormuş..acaba başka doktoradamı gitsem neyapsam canım çok sıkıldı.

Ayrıca kan değeri için 15 güne kadar normal kanda çıkması benim enson 40 çıkmıştı ondan sonra bak demedimki sen boşuna bakmışsın kan değerine dedi.gerçi ben baktırdım 11 e düşmüş yani hoca haklı.baktırmaya gerek yok kan değerlerinize takılmayın kontrol yaptırın temizlenmişmi diye gerisi önemsiz

Bu arada tedbir amaçlı bebe aspirini hergün tüket dedi bilginiz olsun.ki bende herhangi bir kan pıhtılaşması vs yoktu.vitaminler içinde tüket ama çok kilo aldırır dedi.tüm detaylar bunlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…