Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün doktora gittim çok acil bir ameliyat çıkmıştı bende beklemek istemedim uzun sürer diye yarın gidecem inşallah.Haber verecem tekrarBende salı gideceğim merak ediyorum bana haber vermeyi unutma
Canım benim dün bitti şükür sol kasığım tüm gün boyunca ağrıdı demin geçti sendede olmuşmuydu böyle.bende yarın soracam bakalım yumurtlama ilişki vs nasıl oluyor yazarım size.Sakinkal canim 12 subatta kanamam basladi 17 si kontrole gittigimde kanamam tamamen bitmisti.Doktora sordum iliski serbest dedi.Ayni gun basladik biz.Senin kanaman ne durumda kuzum?
Tamam canım haber veririm.ben değerlendirebilirsem değerlendirecem zaten hamile kalma şansım az bakalım kimbilir nezaman olur.çünkü rezervim çok az ama sağlıklı kucağıma alacağım çocuğu yüce yaradanım nasip etsin onedenle bende asla kasmayacam herşey zamanı gelince hayırlıysa olurSakinkal kramplar,batmalar kanamam kesildikten sonra da devam etti bende bi sure kuzum.Doktorum hepsine normal dedi.Yumurtlama ne zaman olur diye sormadim bile.Kasmadan keyifle yasayalim iliskiyi diye takibi biraktim bi sure.Ama korunmadan tabiki Ama sen haber et bize de kuzum yumurtlama asagi yukari ne zaman olurmus.
Canım gittim doktorumun taziyesi vardı bende kan tahlili yaptırdım 11.49 çıktı.hala neden düşmemiş üstelik iki gündür kanamam yok. Yarın 10.30 a randevu aldım.özel hastane ama oluyor böyle şeyler.Sakinkal canim nasilsin gidebildin mi doktora
Ayyy hadi inşallah...Bu ay güzel haberler alırız hep beraber peşi sıra.ben solgarın üç hapını aldım eşim araştırıp içeriklerine baktı öyle.daha önce hiç vitamin kullanmıyordum.akşamları biraz hafşf tempolu yürüyüşlerede başladım.biraz kilo vermeyede çalışıyorum bakalım.umarım herşey güzel ve sağlıklı olur olacaksada.Dusmus canim nerdeyse sifirlanmis.Bence hersey yolunda
Canım neyaptın sen?Sakinkal henuz gitmedim aksam a dogru gidecegim haber veririm