En güzeli canım boşver.yaşın genç ise zaten kasmaya hiç gerek yok.6 ay denedim olmadı niye olmadı diye sorgulamıyordum hatta istemiyordum hazır değildim denediğim halde.sonra doktor kontrolü sırasında rezervimin az old öğrendim beni panik yaptılar acele et bittin ölüyon hemen tüp bebek yap,üzülürsün adetten kesilirsin olan yumurtalarında biter vs bende bir hışımla yaptım gene olmadı.sonra kendiliğinden oldu gene olmadı..nasipten öteye hiçbirşey yokmuş.yumurta takibi felanda yalan.düzenli adet gören tüm arkadaşlarım ablamlar ya adet başı ya sonu yada ortasında hamile kalmışlar.yani çocuk istiyorsan günaşırı ilişki öneriliyor zaman vs gibi sorunların varsa vucudunu tanıyorsan yumurtlama günleri belirtileri barizdir değerlendirebilirsin.ablamın söylediği şey şu yumurtlama günü felan saçma ben üç çocuğuma ayın farklı zamanlarında hamile kaldım diyor.ona bakarsan neden tecavüze uğrayanlar hamile kalıyor hepsi yumurtlama gününemi denk geliyo diyor.kendisi doç dr hani cahil biride değil.hakkımızda hayırlısı olsun canım