Anladım canım benim en son 784 tü düşükten bir gün önce çok yavaş düşüyordu bakalım artık. herşeyin sağlıklı olanı vede hayırlısı.artık bebek istemektende korkuyorum akıışına bırakacam anladımki herşey vaktine esirdir.ortalama yumurtlama ile kan degerim ayni doneme geldi。bazilarinki uzun suruyomus ama betanin dusmesi。
kesinnlikle oyleAnladım canım benim en son 784 tü düşükten bir gün önce çok yavaş düşüyordu bakalım artık. herşeyin sağlıklı olanı vede hayırlısı.artık bebek istemektende korkuyorum akıışına bırakacam anladımki herşey vaktine esirdir.
Haklısın canım kötü enerjiyi çekmemek lazım...ama okadar zor geçtiki herşey benim için
Sakinkal benim esim de hayatta yapmaz wala canim.Ben yumurtlama takip etmeden deniorum suanda.Bi de neden bilmem icimde garip bi rahatlik var.Eger tekrar hamile kalirsam kendimi sakinma modunda da dilim.Gecen defa sakindim sonuc dusuk.Sundan eminim ki gebelik saglikliysa ister hoplayalim,ister agir kaldiralim,istersek kendimizi ordan oraya atalim dusuremeyiz.Eger dusurulse bi suru istenmeyen gebeligi olan kadin bu sekilde sonlandirirdi gebeligini.Ama bebekte bi anomali varsa ne yaparsak yapalim o gebelik devam etmio.Eger bundan sonraki saglikli olacaksa ben naparsam yapim devam edicek zaten.O yuzden cok rahatim.Bi serinlik geldi bana kuzum
Günaydın kızlarHaklısın canım kötü enerjiyi çekmemek lazım...ama okadar zor geçtiki herşey benim içinAllahın izniyle budefa güzel olacak herşey.tüm acılar gelecek güzel günlerin habercisi.kızlar sizdede korku oluştumu bir sonraki hamilelik olursa ki inşallah olur sağlıklı olur mu diye bir düşünce... Allahım herşey iyi olsun bir daha böyle acılarla sınav olmayalım.canım sen neyaptın buarada denemeye nezaman başlayacan peşi sıra güzel haberler alalım bizede umut olsun
Canım çok haklısın ama ben hiç beklemiyordum tüp bebek sonrası hamilelk aklımın ucundan geçmezdi.hiç dikkat etmemiştimöprendiğimde 1 aylıktı.üç şehir dışı gezmelerimiz oldu bir düğüne gittim akabinde baza felan kaldırıp birşeyler düzenledim.ki normalda baza çok ağır eşim bile kaldırmakta güçlük çekiyor. Bolca kahve artı bu ağır gribe yakalandım onlarca ilaç aldım öksürkten karın kaslarım zorlanıyordu.ee tüm bunlara rağmen o çocuk nasıl sağlıklı gelebilirdi.özel bir hastanenin acil doktoruna gidiyordum ağrım varken çok yaşlı bir doktordu.bana neden düşük oldu sordu bende tüm testlerimiz temzdi dedim sen yoksa ağırmı kaldırdın dedi evet dedim ama o başlangıçtı etkilemezki dedim olurmu etkilermiş. Ama ben hala nasibinin olmadığını düşünüyorum bunlar sebepti evet ama bunlar olmazsa gene farklı bir sebepten düşecekti.ben elimden geleni yapacam hamile kalırsam Allahın izniyle gerisi artık Allahtan.Allahım korusun bebeklerimizi.ha bunun dışında yumurta takibi vs yapmam.saldım çayıra Mevlam kayıraSakinkal benim esim de hayatta yapmaz wala canim.Ben yumurtlama takip etmeden deniorum suanda.Bi de neden bilmem icimde garip bi rahatlik var.Eger tekrar hamile kalirsam kendimi sakinma modunda da dilim.Gecen defa sakindim sonuc dusuk.Sundan eminim ki gebelik saglikliysa ister hoplayalim,ister agir kaldiralim,istersek kendimizi ordan oraya atalim dusuremeyiz.Eger dusurulse bi suru istenmeyen gebeligi olan kadin bu sekilde sonlandirirdi gebeligini.Ama bebekte bi anomali varsa ne yaparsak yapalim o gebelik devam etmio.Eger bundan sonraki saglikli olacaksa ben naparsam yapim devam edicek zaten.O yuzden cok rahatim.Bi serinlik geldi bana kuzum
Hakkında en güzeli en sağlıklısı vede en hayırlısı olsun.neden iki ay beklemeni istedi doktorunUsutmemeye cok dikkat et,sicak tut,ayakla
Günaydın kızlarBende de garip bir rahatlık var, ne yaparsak yapalım ne kadar dikkat edersek edelim sağlıklı olmayan gidecek sağlıklı olan bize kalacak. Sadece doğru zamanı bekliyor diye düşünüyorum. Ama ben hiçbir zaman eski ben olmayacağım o da bir gerçek.Ben 2 ay sonra denemeye başlayacağım, test yaptırdım sonuçları bekliyorum doktorum da 2 ay beklememi önerdi.Sizlerin iyi olmasına çok sevindim
Rahim anca toparlar dedi, o zaman denemen daha uygun dedi, zaten sonuclar da 1.5-2ayda çıkıyorHakkında en güzeli en sağlıklısı vede en hayırlısı olsun.neden iki ay beklemeni istedi doktorun
Canım sen kürtaj olmuştun sanırım zaten öyle olunca enaz 3 ay beklemek gerekirmiş bazıları hatta 6 ay öneriyormuş.ama veren Allah veriyo ablamlar korundukları halde hep gebe kalıyordu.kürtaj bile yaptılar. Siprialli gebe kaldılar defalarca.yani ben onlara hiç çekmemişim.geç evlenmenin zararları yumurtalar tembelleşiyormuş.Rahim anca toparlar dedi, o zaman denemen daha uygun dedi, zaten sonuclar da 1.5-2ayda çıkıyor
Vakumlu kurtaj oldum,bekleme suresini rahimin durumuna ve gebelik haftasına gore veriyorlar eskisi gibi 3 ay 6 ay diye kesin rakamlar yok..Canım sen kürtaj olmuştun sanırım zaten öyle olunca enaz 3 ay beklemek gerekirmiş bazıları hatta 6 ay öneriyormuş.ama veren Allah veriyo ablamlar korundukları halde hep gebe kalıyordu.kürtaj bile yaptılar. Siprialli gebe kaldılar defalarca.yani ben onlara hiç çekmemişim.geç evlenmenin zararları yumurtalar tembelleşiyormuş.
Canım ben muayaneden çok tiksindim birde karnımdaki kramplar devam ediyo alttanda baskı uygulayınca dayanamıyorum.gidemediğim için kan değerime baktırayım dedim.pazartesi gidecem inşallah.umarım benimde temizlenmiştir. Göğüslerimdede hiç sızı kalmadı zaten.hafif miktarda kanamam oluyo 4-5 saatte bir.bencede biter hayırlısıylaSakinkal bence gayet guzel bi dusus canim.Bi kac gune sifirlanir sanirim.Ben dusukten sonra kontrole gittigimde parca kalmadigi goruldu.Doktorum beta istemedi.Zaten kanamam da kesilmisti.Memelerim inmisti.Hicbi belirtim kalmamisti.
Canım çok sağol iyiyim ama bu karnım iyi değil hala kramplar devam gaz sancısı birde.çoğu gitti azı kaldı.sen nasılsın canım iyimisinSakinkal nasilsin canim