- 6 Ağustos 2019
- 226
- 127
- 38
Kuzum havaalanindayim 5 guncuk tatil yapalim dedik eve donunce bakim de yazim sana markasini.Doktoruma cok fazla co enzym markasi oldugunu hangisini neye gore almam gerektigini sordugumda bana ucuz olanlardan uzak dur.Soyle dusun ucuz olanin icinde cok az miktarda ihtiyacin olan takviyeler bulunur onu da kullanman bi isine yaramaz dedi.Ben de arastirdim solgar cok tavsiye ediliodu solgar aldim.Canadadan aldigim folik asidim bitti ama kutusunu atmamistim.Su an Ozan beyin yazdigi folic 1 kullaniorum.Shiffadan da memnunum fiyati solgara gore daha uygun.Omegam da shiffa kuzum.Canım markasını öğrenşrsem eşimde yurtdılına gidiyo sordurup aldıırabilirim. Solgarı bende duydum kız kardeşime doktor önermiş ısrarla solgarı alın demiş.bende şu anda araştırıyorum bakalım.
Sağol canım iyi tatiller bol bol dinleninKuzum havaalanindayim 5 guncuk tatil yapalim dedik eve donunce bakim de yazim sana markasini.Doktoruma cok fazla co enzym markasi oldugunu hangisini neye gore almam gerektigini sordugumda bana ucuz olanlardan uzak dur.Soyle dusun ucuz olanin icinde cok az miktarda ihtiyacin olan takviyeler bulunur onu da kullanman bi isine yaramaz dedi.Ben de arastirdim solgar cok tavsiye ediliodu solgar aldim.Canadadan aldigim folik asidim bitti ama kutusunu atmamistim.Su an Ozan beyin yazdigi folic 1 kullaniorum.Shiffadan da memnunum fiyati solgara gore daha uygun.Omegam da shiffa kuzum.
Anladım canım benim hala devam ediyo sanırım normaldirSakinkal benim kanamam 5 gun surdu canim.Pihti ya da parca gelmedi bende.Ilk gun en fazla kanamam oldugu gundu.Sonrasinda giderek lekelenmeye dondu ve 5.gun tamamen kesildi.
Çokşükür canım iyiyim neydi o günler gitsin gelmesin.benim karnım üç gündür şiş durumda patlayacak gibiyim.sanırım çok ağrı çektim karın kasları gerildi.bunada şükür.salı günü doktor randevum var.kan değerimede baktırmış olurum inşallah sıfırlanmıştır.artık ecele davranmak istemiyotum.doktorumu tel arayıp haber verdim sanki o doğurmuş gibi sevindi...şimdi biraz düzeleyim vitamin takviyelerine başlayacam biraz spor ve kendime beslenme programı hazırlayacam inşallah. Tüm zararlı yiyeceklerden uzak durmak istiyorum.bu düşüğümün sebebi yok benim yapabileceklerim bunlarla sınırlı.gerisi artık kısmet.amaSakinkal bence normaldir canim.Lekelenme seklinde 40 gun devam eden bile okudum ben.Sen nasilsin agrin hafifledi mi biraz.
hu huuu nasilsin🖐Çokşükür canım iyiyim neydi o günler gitsin gelmesin.benim karnım üç gündür şiş durumda patlayacak gibiyim.sanırım çok ağrı çektim karın kasları gerildi.bunada şükür.salı günü doktor randevum var.kan değerimede baktırmış olurum inşallah sıfırlanmıştır.artık ecele davranmak istemiyotum.doktorumu tel arayıp haber verdim sanki o doğurmuş gibi sevindi...şimdi biraz düzeleyim vitamin takviyelerine başlayacam biraz spor ve kendime beslenme programı hazırlayacam inşallah. Tüm zararlı yiyeceklerden uzak durmak istiyorum.bu düşüğümün sebebi yok benim yapabileceklerim bunlarla sınırlı.gerisi artık kısmet.ama
Canım ya karnım çok kötü şişmiş gaz sancısı iki gündür öldürüyor beni onun dışında çokşükür iyiyim kurtuldum ya.. sanırım ağrılardan karın kaslarım hırpalandı.sen nasılsın neler yapıyonhu huuu nasilsin🖐
sukur iyi bende yarindan sonra 1Canım ya karnım çok kötü şişmiş gaz sancısı iki gündür öldürüyor beni onun dışında çokşükür iyiyim kurtuldum ya.. sanırım ağrılardan karın kaslarım hırpalandı.sen nasılsın neler yapıyon
Hadi hayırlısı oldun...hiç bilmiyorumki bu karın şişliği niye oldu.tam 3 kilo verdim bu süreçte şimdi zaten gene veririm çünkü sıvı besleniyorum sadece bol naneli çorba onun dışında be yersem şiddetli kramp ve gaz oluyor nefes alamıyorum çığlığı basıyorum.salı günü doktoruma gidecem artık midem bulandı doktora gitmekten.evde rezene,limon,melaa vs çaylar içiyorum.kan değerimede baktırtmadım henüz düşmüşmü diye.kanamam gittikçe azalıyor hala pıhtı atıyorum günde iki kere felan.valla artık çocuktan soğudum bu neymiş böyle tam bitti diyorum yeni birşey gündemime geliyorsukur iyi bende yarindan sonra 1
ay olacakadet bekliyorum ama insallah olmaz bi kac gun daha surer agrilarin ama hafif kanama bittimi
Hadi hayırlısı oldun...hiç bilmiyorumki bu karın şişliği niye oldu.tam 3 kilo verdim bu süreçte şimdi zaten gene veririm çünkü sıvı besleniyorum sadece bol naneli çorba onun dışında be yersem şiddetli kramp ve gaz oluyor nefes alamıyorum çığlığı basıyorum.salı günü doktoruma gidecem artık midem bulandı doktora gitmekten.evde rezene,limon,melaa vs çaylar içiyorum.kan değerimede baktırtmadım henüz düşmüşmü diye.kanamam gittikçe azalıyor hala pıhtı atıyorum günde iki kere felan.valla artık çocuktan soğudum bu neymiş böyle tam bitti diyorum yeni birşey gündemime geliyor
Hadi inşallahhh...bilmiyordum hemen düşüyor sanıyordum.iki hün oldu düşeli ozaman çok var benim dahasoguma hic saglikli doguracaz biz。kan degerin hemen dusmezki bikac haftayi buluyo kacgun oldu duseli
Ozaman bir sonraki adeti bulur neredeyse...yumurtlama hangi arada oluyor neden doktorlar beklemeden deneyin diyorki bir kaç haftayı buluyorsasoguma hic saglikli doguracaz biz。kan degerin hemen dusmezki bikac haftayi buluyo kacgun oldu duseli
2 haftayi buldu benim kan degerleri。 zaten pihtilar gitmis 1/2Hadi inşallahhh...bilmiyordum hemen düşüyor sanıyordum.iki hün oldu düşeli ozaman çok var benim daha
kanama durdu benim 1Ozaman bir sonraki adeti bulur neredeyse...yumurtlama hangi arada oluyor neden doktorlar beklemeden deneyin diyorki bir kaç haftayı buluyorsa
Sağol canım benim sizde dualarımdasınız.Allah hepimize sağlıklı bebişler versin annemde kalın giyin diyorda beni afakanlar basıyor.2 haftayi buldu benim kan degerleri。 zaten pihtilar gitmis 1/2
gune iyisin ins。kat kat giyindualarimdasin tanimasakda ayni acilari yasadik
lohusa gibi dusun kendini。 yeni bebis olursa haber et banaSağol canım benim sizde dualarımdasınız.Allah hepimize sağlıklı bebişler versin annemde kalın giyin diyorda beni afakanlar basıyor.
Kan değerin yumurtlama zamanı sıfırlanmışmıydı?bende konuştum birçok kişi hemen hamile kalmış vede doğurmuş ama bekleyenler gene düşük yapan olmuş tesadüfmü acaba bilemedim.kanama durdu benim 1
hafta falan sonra bu yumurtlama donemi akintisi varya o gelmeye basladi test yapmadim ama insan biliyo。bikaac yazi okumustum dusukten sonraki ilk 3
ayda hamile kalanlar %53 daha saglikli bebegi oluyomus belki drlar onun icin diyo
ortalama yumurtlama ile kan degerim ayni doneme geldi。bazilarinki uzun suruyomus ama betanin dusmesi。Kan değerin yumurtlama zamanı sıfırlanmışmıydı?bende konuştum birçok kişi hemen hamile kalmış vede doğurmuş ama bekleyenler gene düşük yapan olmuş tesadüfmü acaba bilemedim.